MAISON DANY 2000

Contactgegevens MAISON DANY 2000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DANY 2000: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DANY 2000

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NESTOR DEHON 4; 7030; MONS, België

Telefoon (phone): 65363024 (+32-65363024) 65363024 (+32-65363024)

Fax (fax): +32 (86) 926-72-72 +32 (86) 926-72-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DANY 2000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DANY 2000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DANY 2000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DANY 2000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DANY 2000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DANY 2000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DANY 2000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DANY 2000
Products information MAISON DANY 2000

BTW identificatienummer (tax): BE04711730957
Ondernemingsnummer: 8327056884
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 623,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits: Bicyclettes.

Product categorie (product category): Vélos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DANY 2000
(Get full report from official database of BE for MAISON DANY 2000)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DANY 2000
Addition kinds of activities for MAISON DANY 2000

20519901. Bakkerijproducten, gedeeltelijk gekookt (behalve bevroren) | Bakery products, partially cooked (except frozen)
35230404. Vee-, behandelings- en waterapparatuur | Cattle feeding, handling, and watering equipment
37110402. Bussen, alle soorten, montage van | Buses, all types, assembly of
38290401. Kabel test machines | Cable testing machines
39530103. Embossing seals, corporate en officieel | Embossing seals, corporate and official
51120301. Albums (foto) en plakboeken | Albums (photo) and scrapbooks
57190300. Open haarden en houtkachels | Fireplaces and wood burning stoves
75320202. Verfwinkel, auto | Paint shop, automotive
89990802. Radio commentator | Radio commentator

Werken bij MAISON DANY 2000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DANY 2000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DANY 2000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DANY 2000. Looking for open vacancies in other companies

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • VERKOOP MEDEWERKER | HUISHOUDELECTRO 30u (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper / verkoopster huishoudelectro sta je in voor: je verkoopt graag hoge toegevoegde waarde je informeert de klanten over hun aankopen je signaleert lacunes in het gamma je test toestellen uit je staat in voor de aantrekkelijk presentatie van de goederen

  • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Handelsingenieur data voor internationaal bedrijf - Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring binnen data? Wil je graag in een gereputeerd en internationaal werken? ben je minimum 1 dag per week vrij om te werken? Randstad Young Talents heeft een interessante vacature voor studenten handelsingenieur. Concreet zijn er volgende projecten in het bedrijf: een analyse maken van RSP CRM informatie en daaraan gekoppeld de nodige rapporten opzetten en storyline uitwerken. ad hoc analyses data cleansing in CaRMen UCID klantendata GDPR klantendata Global profile klantendata CRM Ondersteuning op campagnes

  • PAYROLL CONSULTANT (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Na een vooral praktijkgerichte opleiding on-the-job sta je als Payroll Consultant in voor:  De volledige loonverwerking van een eigen klantenportefeuille op basis van een correcte toepassing van de sociale wetgeving; De verwerking van alle sociale documenten en bijhorende administratie; Het beantwoorden van sociaal-juridische vragen van klanten in samenwerking met onze juridische dienst; Het pro-actief en klantgericht onderhouden van de klantenrelaties; Bedrijfsprofiel: Voor een full service HR partner gevestigd in Evere zijn we op zoek naar een Payroll Consultant.

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE 3e MIDDELBAAR te 1780 WEMMEL. HET BETREFT EEN LEERLING UIT HET DERDE MIDDELBAAR LATIJN-WISKUNDE. DE OUDERS ZOEKEN BIJLES WISKUNDE EN VERWIJZEN NAAR VORIG SCHOOLJAAR ALS ZIJNDE EEN JAAR WAARIN DE LEERKRACHT WISKUNDE VAAK AFWEZIG WAS. ZIJ STELLEN VAST DAT HUN DOCHTER HIERDOOR EEN AANTAL BASISELEMENTEN MIST OM VLOT DE NIEUWE LEERSTOF TE VERWERKEN Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: OP1.

  • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HYBOMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

  • Javemat - Operationeel Directeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Javemat

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn Javemat! - Ervaren, gemotiveerd en professioneel in afbraakwerken regio Antwerpen - In het bezit van een professioneel machinepark - Projecten voor zowel bedrijven als particulieren - Milieuvriendelijke mindset binnen ons afvalbeleid Jij bent - Beschikbaar op korte termijn & werkzaam op zelfstandige basis - Ervaren in het direct aansturen van medewerkers - Gestructureerd - Handson & KMO-gericht - Communicatief en diplomatisch - Proactief & ondernemend Jij mag - De eindverantwoordelijkheid opnemen over de dagdagelijkse operationele activiteiten - De commerciële klantengesprekken voor jouw rekening nemen - Jouw teams direct aansturen - Verdere structuur brengen binnen de onderneming - Werken binnen een klein team binnen een groeiende KMO omgeving - Autonoom werken

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (Tervuren) (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: HANNA BELMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    LOGOPEDIST (M/V) (TERVUREN) - Wij zoeken een collega om ons team van zeven logopedisten zo snel mogelijk te versterken! - Je onderzoekt en behandelt voornamelijk kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en articulatieproblemen. - Je kan starten met vijftien uren. De hoeveelheid uren kan worden uitgebreid naar eigen wens. Een voltijds uurrooster is op korte termijn mogelijk. - De therapieën zullen doorgaan in de praktijkruimte. - Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.detaaltuin.be

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

  • Dakwerker leerjongen (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Dakambacht

    Type: Leercontract

    Dakwerken hellende/platte daken.

Zoek naar antwoorden van MAISON DANY 2000 in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DANY 2000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DANY 2000. Laat een reactie achter voor MAISON DANY 2000. MAISON DANY 2000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DANY 2000. Leave a respond for MAISON DANY 2000. MAISON DANY 2000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DANY 2000 op de google maps. Adres en contacten MAISON DANY 2000
Location of MAISON DANY 2000 on the google maps. Address and contacts of MAISON DANY 2000

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DANY 2000 MAISON DANY 2000: Martin Sport SA | All-Import CV | Aveve | PALA VOYAGES | H.C. OPGLABBEEK

Other related companies as MAISON DANY 2000: Martin Sport SA | All-Import CV | Aveve | PALA VOYAGES | H.C. OPGLABBEEK

MAISON DANY 2000 is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DANY 2000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04711730957. Het bedrijf MAISON DANY 2000 bevindt zich op het adres: RUE NESTOR DEHON 4; 7030; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 623,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vélos. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes..
De hoofdactiviteit van MAISON DANY 2000 is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DANY 2000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DANY 2000, openstaande posities, locatie van MAISON DANY 2000 op de kaart.

MAISON DANY 2000 is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DANY 2000, company assigned to the tax number BE04711730957. The company MAISON DANY 2000 is located at the address: RUE NESTOR DEHON 4; 7030; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 623,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vélos. List of products are Produits: Bicyclettes..
The main activity of MAISON DANY 2000 is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DANY 2000 is not available. You also can look at reviews of MAISON DANY 2000, open positions, location of MAISON DANY 2000 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DANY 2000, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DANY 2000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DANY 2000, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DANY 2000, employees, financial statistics.