BASE ELSENE-IXELLES

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • BASE ELSENE-IXELLES
Private companiesDepository Institutions • BASE ELSENE-IXELLES

Contactgegevens BASE ELSENE-IXELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BASE ELSENE-IXELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BASE ELSENE-IXELLES

Regio (region): Ixelles, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 53; 1050; IXELLES, België

Telefoon (phone): 25381823 (+32-25381823) 25381823 (+32-25381823)

Fax (fax): +32 (61) 723-46-46 +32 (61) 723-46-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BASE ELSENE-IXELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BASE ELSENE-IXELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BASE ELSENE-IXELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BASE ELSENE-IXELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BASE ELSENE-IXELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BASE ELSENE-IXELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BASE ELSENE-IXELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BASE ELSENE-IXELLES
Products information BASE ELSENE-IXELLES

BTW identificatienummer (tax): BE04788909912
Ondernemingsnummer: 6208068847
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 583,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits: Téléphones Mobiles.. Produits: Accessoires GSM, Business Solutions, GSM Car Kits, GSM, Cartes Pré-Payées, Abonnements.

Product categorie (product category): Base Shops. Matériel de Télécommunication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BASE ELSENE-IXELLES
(Get full report from official database of BE for BASE ELSENE-IXELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BASE ELSENE-IXELLES
Addition kinds of activities for BASE ELSENE-IXELLES

331209. Wheels | Wheels
513900. Schoeisel | Footwear
31110305. Embossing van leer | Embossing of leather
33390300. Silicon en chroom | Silicon and chromium
34290502. Klemmen, metaal | Clamps, metal
35190204. Gouverneurs, pomp, voor dieselmotoren | Governors, pump, for diesel engines
39150107. Speldstengels | Pin stems
50919909. Scherpmachines, sportartikelen | Sharpeners, sporting goods
51479902. Vleesmakelaars | Meat brokers

Werken bij BASE ELSENE-IXELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BASE ELSENE-IXELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BASE ELSENE-IXELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BASE ELSENE-IXELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Export medewerker (m/v) gezocht! VOLTIJDS! (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons zijn wij opzoek naar een export bediende. Je taken zullen o.a. zijn: - Je stelt de gehele exportdossiers samen - Je hebt dagelijkse contacten met luchtvaartmaatschappijen - Je hebt telefonisch contacten met klanten - Je hebt daarnaast ook wereldswijde contacten met je collega's

  • Elektricien (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er wordt gewerkt de maandag 6 u & de donderdag 6 u.Combineren met andere gezinnen in de buurt , zeker mogelijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Runkelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RUNKELEN)

    Regio: RUNKELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Piping Ontwerper (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    Begeleiding van 1 tot 5 tekenaars en tekenaar/constructeurs. Controleert zelfstandig ontwerpdocumenten. Controleert en evalueert informatie van andere afdelingen, opdrachtgevers en toeleveranciers. Maakt berekeningen. Maakt ontwerpvoorstellen en schetsen. Voert controlewerkzaamheden uit op de plant. Voert technische besprekingen met opdrachtgevers in voorkomende gevallen. Zorgt ervoor, dat de door hem vervaardigde ontwerpdocumenten in overeenstemming zijn met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards. Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en eventueel aan de uitvoerder(s), alsook vanuit de eigen discipline aangeven van mogelijke aanpassingen in het ontwerp, ter verbetering van de kwaliteit en maakbaarheid en desgewenst zorgdragen voor gecompleteerde/gewijzigde tekeningen, teneinde een kwalitatief goed eindresultaat te leveren binnen gestelde planning en budget. Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten, conform de instructies van de leadengineer, het projectplan c.q. de opdracht.

  • Fabrieksagent van Engelands grootste "kitchenwarecompany" zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve collectie s uit U.K. - - meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Cadeauwinkels Bloemisten Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels wijnhandelaars... Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • 1 flexi medewerker Kelner/ tooghulp m/v (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bloeiend hotel gecombineerd met een restaurant/brasserie, zijn wij opzoek naar zaalmedewerkers voor onmiddellijke indiensttreding Zowel studenten als flexi-jobbers komen in aanmerking ! Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je staat, samen met een andere collega, in voor het vriendelijk ontvangen van onze klanten Je begeleidt de klanten naar hun tafel Verder neem je hun bestelling op en bedient de klant met hun maaltijd en drank Je zorgt ervoor dat de tafel er altijd netjes bij ligt Het afrekenen behoort ook tot de job

  • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DEN BUREAU

    Type: Flexijob

    - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van BASE ELSENE-IXELLES in sociale netwerken
Look for responds of BASE ELSENE-IXELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BASE ELSENE-IXELLES. Laat een reactie achter voor BASE ELSENE-IXELLES. BASE ELSENE-IXELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BASE ELSENE-IXELLES. Leave a respond for BASE ELSENE-IXELLES. BASE ELSENE-IXELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BASE ELSENE-IXELLES op de google maps. Adres en contacten BASE ELSENE-IXELLES
Location of BASE ELSENE-IXELLES on the google maps. Address and contacts of BASE ELSENE-IXELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come BASE ELSENE-IXELLES BASE ELSENE-IXELLES: MICHAUX ANDRE | TENNIS CLUB GARISSART | ARTISANAT D?COR | Damo Coiffure | ARAG

Other related companies as BASE ELSENE-IXELLES: MICHAUX ANDRE | TENNIS CLUB GARISSART | ARTISANAT D?COR | Damo Coiffure | ARAG

BASE ELSENE-IXELLES is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Ixelles, België. De volledige naam van het bedrijf is BASE ELSENE-IXELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04788909912. Het bedrijf BASE ELSENE-IXELLES bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 53; 1050; IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 583,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Base Shops. Matériel de Télécommunication. Lijst met producten zijn Produits: Téléphones Mobiles.. Produits: Accessoires GSM, Business Solutions, GSM Car Kits, GSM, Cartes Pré-Payées, Abonnements..
De hoofdactiviteit van BASE ELSENE-IXELLES is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BASE ELSENE-IXELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BASE ELSENE-IXELLES, openstaande posities, locatie van BASE ELSENE-IXELLES op de kaart.

BASE ELSENE-IXELLES is a company, that was registered 2006 in Ixelles region, Belgium. Full name of company is BASE ELSENE-IXELLES, company assigned to the tax number BE04788909912. The company BASE ELSENE-IXELLES is located at the address: AVENUE LOUISE 53; 1050; IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 583,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Base Shops. Matériel de Télécommunication. List of products are Produits: Téléphones Mobiles.. Produits: Accessoires GSM, Business Solutions, GSM Car Kits, GSM, Cartes Pré-Payées, Abonnements..
The main activity of BASE ELSENE-IXELLES is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BASE ELSENE-IXELLES is not available. You also can look at reviews of BASE ELSENE-IXELLES, open positions, location of BASE ELSENE-IXELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BASE ELSENE-IXELLES, Ixelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BASE ELSENE-IXELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BASE ELSENE-IXELLES, Ixelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BASE ELSENE-IXELLES, employees, financial statistics.