MICHAUX ANDRE

Contactgegevens MICHAUX ANDRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHAUX ANDRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHAUX ANDRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin des Pommiers 34; 5500; Dinant, België

Telefoon (phone): 082 22 40 59 (+32-082 22 40 59) 082 22 40 59 (+32-082 22 40 59)

Fax (fax): 082 22 40 59; 082 61 57 92 (+32-082 22 40 59; 082 61 57 92) 082 22 40 59; 082 61 57 92 (+32-082 22 40 59; 082 61 57 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHAUX ANDRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHAUX ANDRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHAUX ANDRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHAUX ANDRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHAUX ANDRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHAUX ANDRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHAUX ANDRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHAUX ANDRE
Products information MICHAUX ANDRE

BTW identificatienummer (tax): BE06781829833
Ondernemingsnummer: 5555480957
Hoofdstad (capital): 599,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in MICHAUX ANDRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHAUX ANDRE
(Get full report from official database of BE for MICHAUX ANDRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHAUX ANDRE
Addition kinds of activities for MICHAUX ANDRE

228103. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens, gesponnen | Natural and animal fiber yarns, spun
01739904. Macadamia Grove | Macadamia grove
27590201. Speelkaarten: afdrukken, nsk | Playing cards: printing, nsk
35230413. Loaders, boerderij type: mest, algemeen nut | Loaders, farm type: manure, general utility
35890306. Waterzuivering apparatuur, industrieel | Water treatment equipment, industrial
36990608. Insectlampen, elektrisch | Insect lamps, electric

Werken bij MICHAUX ANDRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHAUX ANDRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHAUX ANDRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHAUX ANDRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

 • Elektromechanieker (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

 • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

 • Orderpicker 2 ploegen (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote klant in de regio van Westerlo (Heultje) zijn we op zoek naar orderpickers die bereid zijn te werken in 2 ploegen (vroege-late) Je takenpakket als orderpicker ziet er als volgt uit:  klaarzetten van verschillende bestellingen (via voicepicking) controleren van de kwaliteit, eventuele beschadigingen van de goederen checken van de stockvoorraad Het betreft een functie op lange termijn met mogelijkheid tot vast contract na positieve interimperiode.

 • Technisch operator (m/v) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een operator met technishe kennis. Je staat in voor het bedienen van de machine.

 • Huishoudhulp regio Eeklo - voltijds / deeltijds (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: IDEE KIDS

  Type: Studentenjob

  Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

 • Technisch tekenaar (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

 • Bordenbouwer (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: CKS

  Type: Vaste Job

  Ben je gebeten door techniek? Wil je elke dag werken in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Sta je graag in voor de elektromontage van A tot Z? Omwille van onze aanhoudende groei zijn we op zoek naar bordenbouwers. Samen met je collega's werk je aan een verscheidenheid van borden, van klein tot groot, met verschillende vermogens en krijg je de kans om bij te leren en jezelf te ontwikkelen.

 • Logopedist (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

 • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AUB-SVP

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

Zoek naar antwoorden van MICHAUX ANDRE in sociale netwerken
Look for responds of MICHAUX ANDRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHAUX ANDRE. Laat een reactie achter voor MICHAUX ANDRE. MICHAUX ANDRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHAUX ANDRE. Leave a respond for MICHAUX ANDRE. MICHAUX ANDRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHAUX ANDRE op de google maps. Adres en contacten MICHAUX ANDRE
Location of MICHAUX ANDRE on the google maps. Address and contacts of MICHAUX ANDRE

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHAUX ANDRE MICHAUX ANDRE: AMMIC | Soleil d'Eté | RITA SMITS | Pax Hotel-Restaurant | Gillot D

Other related companies as MICHAUX ANDRE: AMMIC | Soleil d'Eté | RITA SMITS | Pax Hotel-Restaurant | Gillot D

MICHAUX ANDRE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHAUX ANDRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06781829833. Het bedrijf MICHAUX ANDRE bevindt zich op het adres: Chemin des Pommiers 34; 5500; Dinant. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 599,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 644,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in MICHAUX ANDRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHAUX ANDRE is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHAUX ANDRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHAUX ANDRE, openstaande posities, locatie van MICHAUX ANDRE op de kaart.

MICHAUX ANDRE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHAUX ANDRE, company assigned to the tax number BE06781829833. The company MICHAUX ANDRE is located at the address: Chemin des Pommiers 34; 5500; Dinant. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 599,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 644,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. Products created in MICHAUX ANDRE were not found.
The main activity of MICHAUX ANDRE is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHAUX ANDRE is not available. You also can look at reviews of MICHAUX ANDRE, open positions, location of MICHAUX ANDRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHAUX ANDRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHAUX ANDRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHAUX ANDRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHAUX ANDRE, employees, financial statistics.