HUIS VAN DEN AUWELANT

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • HUIS VAN DEN AUWELANT
Private companiesPaper and Allied Products • HUIS VAN DEN AUWELANT

Contactgegevens HUIS VAN DEN AUWELANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS VAN DEN AUWELANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS VAN DEN AUWELANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEILIG HARTSTRAAT 11; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14417254 (+32-14417254) 14417254 (+32-14417254)

Fax (fax): +32 (59) 264-39-12 +32 (59) 264-39-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS VAN DEN AUWELANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS VAN DEN AUWELANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS VAN DEN AUWELANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS VAN DEN AUWELANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS VAN DEN AUWELANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS VAN DEN AUWELANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS VAN DEN AUWELANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS VAN DEN AUWELANT
Products information HUIS VAN DEN AUWELANT

BTW identificatienummer (tax): BE08932678222
Ondernemingsnummer: 8830230712
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 551,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Bicyclettes.

Product categorie (product category): Vélos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS VAN DEN AUWELANT
(Get full report from official database of BE for HUIS VAN DEN AUWELANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS VAN DEN AUWELANT
Addition kinds of activities for HUIS VAN DEN AUWELANT

384105. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work
513699. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
581300. Drinkplaatsen | Drinking places
737299. Voorverpakte software, nec | Prepackaged software, nec
16290105. Afvoersysteem constructie | Drainage system construction
28790105. Uitroeiende producten, voor huishoudelijk of industrieel gebruik | Exterminating products, for household or industrial use
30691600. Rubberband | Rubber tape
31990102. Voerzakken voor paarden | Feed bags for horses
35680202. Koppelingen, as: stijf, flexibel, universeel gewricht, enz. | Couplings, shaft: rigid, flexible, universal joint, etc.
37140306. Zonnedaken, motorvoertuig | Sun roofs, motor vehicle

Werken bij HUIS VAN DEN AUWELANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS VAN DEN AUWELANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS VAN DEN AUWELANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS VAN DEN AUWELANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker technische ondersteuning (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast! Assemblage software installatie

  • Bekister (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervaardigen van traditionele bekisting en het plaatsen van systeembekisting volgens de aangeleverde plannen. Je leest plannen en werktekeningen of bent bereid dit aan te leren.

  • vrachtwagenmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel, een grote speler in het outsourcen van technische profielen, zoeken wij dringend een vrachtwagen mechanieker  met elektrische kennis. Als vrachtwagenmechanieker sta je in voor: Onderhoud van schuurvrachtwagens en hun boordcomputer Je gaat voornamelijk besturingskasten bekabelen en vrachtwagens onderhouden

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en het normale onderhoud van de woning daar waar de hulpvrager het zelf niet meer kan. Onder woning wordt verstaan: de leefruimte zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hall, veranda, e.d. Ramen wassen, de vaatwas van de dag doen, de planten in de woning verzorgen, … behoort eveneens tot je taken.

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Bankwerker-bestuurder rollend materieel NMBS voor Tractiewerkplaats Schaarbeek (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: NMBS

    Type: Vaste Job

    Je rangeert het materieel (motorstellen, rijtuigen, …) in de sporenbundels van de werkplaats en voert, indien nodig, onderhoudswerkzaamheden uit op het rollend materieel. Je rangeert het materieel, eventueel met behulp van een rail-route en in samenwerking met de koerdienst. Je verricht de koppelings- en ontkoppelingsoperaties van het materieel en bereidt die voor. Je verricht ook diverse andere taken, o.a. kleine onderhoudswerken. Je geeft verbetermogelijkheden of anomalieën van tijdens je shift door naar je leidinggevende.

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

Zoek naar antwoorden van HUIS VAN DEN AUWELANT in sociale netwerken
Look for responds of HUIS VAN DEN AUWELANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS VAN DEN AUWELANT. Laat een reactie achter voor HUIS VAN DEN AUWELANT. HUIS VAN DEN AUWELANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS VAN DEN AUWELANT. Leave a respond for HUIS VAN DEN AUWELANT. HUIS VAN DEN AUWELANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS VAN DEN AUWELANT op de google maps. Adres en contacten HUIS VAN DEN AUWELANT
Location of HUIS VAN DEN AUWELANT on the google maps. Address and contacts of HUIS VAN DEN AUWELANT

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS VAN DEN AUWELANT HUIS VAN DEN AUWELANT: ALMO I-V-B | BERNARD HANAPPE | Notelaer (De) | MICHA?L CARLIER | Routiers de Belgique-Solidaroutier ASBL ASBL

Other related companies as HUIS VAN DEN AUWELANT: ALMO I-V-B | BERNARD HANAPPE | Notelaer (De) | MICHA?L CARLIER | Routiers de Belgique-Solidaroutier ASBL ASBL

HUIS VAN DEN AUWELANT is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS VAN DEN AUWELANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08932678222. Het bedrijf HUIS VAN DEN AUWELANT bevindt zich op het adres: HEILIG HARTSTRAAT 11; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 551,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vélos. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes..
De hoofdactiviteit van HUIS VAN DEN AUWELANT is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS VAN DEN AUWELANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS VAN DEN AUWELANT, openstaande posities, locatie van HUIS VAN DEN AUWELANT op de kaart.

HUIS VAN DEN AUWELANT is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS VAN DEN AUWELANT, company assigned to the tax number BE08932678222. The company HUIS VAN DEN AUWELANT is located at the address: HEILIG HARTSTRAAT 11; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 551,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vélos. List of products are Produits: Bicyclettes..
The main activity of HUIS VAN DEN AUWELANT is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS VAN DEN AUWELANT is not available. You also can look at reviews of HUIS VAN DEN AUWELANT, open positions, location of HUIS VAN DEN AUWELANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS VAN DEN AUWELANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS VAN DEN AUWELANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS VAN DEN AUWELANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS VAN DEN AUWELANT, employees, financial statistics.