FIETSENHUIS AMPE

Contactgegevens FIETSENHUIS AMPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIETSENHUIS AMPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIETSENHUIS AMPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOFSTRAAT 1-7; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50220455 (+32-50220455) 50220455 (+32-50220455)

Fax (fax): +32 (4) 348-42-79 +32 (4) 348-42-79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIETSENHUIS AMPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIETSENHUIS AMPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIETSENHUIS AMPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIETSENHUIS AMPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIETSENHUIS AMPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIETSENHUIS AMPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIETSENHUIS AMPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIETSENHUIS AMPE
Products information FIETSENHUIS AMPE

BTW identificatienummer (tax): BE04501068115
Ondernemingsnummer: 3573547363
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits: Vélos de Course,Pièces de Rechange,Tandems,Vélos d'Enfants,Vélos où on peut s?allonger,VTT,Tricycles,Bicyclettes,Porte-Vélos,Accessoires,Vélos de livreurs. Services: Accès pour Moins Valides,Vélos d?Occasion,Service de Location,Service de Réparations.

Product categorie (product category): Vélos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIETSENHUIS AMPE
(Get full report from official database of BE for FIETSENHUIS AMPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIETSENHUIS AMPE
Addition kinds of activities for FIETSENHUIS AMPE

162303. Water- en riolering | Water and sewer line construction
349901. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
20320210. Spaghetti: verpakt in blikjes, potten, enz. | Spaghetti: packaged in cans, jars, etc.
25319907. Theatermeubilair | Theater furniture
32910403. Wielen, schuurmiddelen | Wheels, abrasive
35230109. Oogstmachines, fruit, groente, tabak, enz. | Harvesters, fruit, vegetable, tobacco, etc.
35469904. Hamers, draagbaar: elektrisch of pneumatisch, chipping, enz. | Hammers, portable: electric or pneumatic, chipping, etc.
36750000. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
39150104. Gietstukken van juweliers | Jewelers' castings
87489903. Medewerkers programma's administratie | Employee programs administration

Werken bij FIETSENHUIS AMPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIETSENHUIS AMPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIETSENHUIS AMPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIETSENHUIS AMPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Exportbediende tijdelijke opdracht tot eind 2018 (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Kruishoutem zijn we op zoek naar een exportbediende, dit ter vervanging van iemand die in zwangerschapsverlof gaat: - Afhalingen regelen met de transporteurs voor de verschillende vestigingen - Je hebt communicatie met het magazijn om de afhalingen op te volgen - Je maakt de transportdocumenten op - Je volgt de zendingen op van A tot Z - Je controleert verschepingsdocumenten - Deze functie

  • Productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels . Werk mee aan de opbouw van de voor-en achterbanken & meld je aan bij AGO Jobs & HR te Gent. Neem contact op via [email protected] of bel 09/2334920.

  • Horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student recruiter Synergie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Voor een speciaal project binnen Synergie zoeken wij recruiters! Als student recruiter ondersteun je dit project door: - telefonisch contact met kandidaten - screening obv vooropgestelde criteria - bijhorende administratie - losse administratieve taken

  • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

  • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

Zoek naar antwoorden van FIETSENHUIS AMPE in sociale netwerken
Look for responds of FIETSENHUIS AMPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIETSENHUIS AMPE. Laat een reactie achter voor FIETSENHUIS AMPE. FIETSENHUIS AMPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIETSENHUIS AMPE. Leave a respond for FIETSENHUIS AMPE. FIETSENHUIS AMPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIETSENHUIS AMPE op de google maps. Adres en contacten FIETSENHUIS AMPE
Location of FIETSENHUIS AMPE on the google maps. Address and contacts of FIETSENHUIS AMPE

Andere gerelateerde bedrijven als come FIETSENHUIS AMPE FIETSENHUIS AMPE: ESPACES EQUILIBRE (LES) | FE. CHAPELLE TH. | DIRK WITHOFS | FRAN?OISE LACROIX | Wesscon International cvba

Other related companies as FIETSENHUIS AMPE: ESPACES EQUILIBRE (LES) | FE. CHAPELLE TH. | DIRK WITHOFS | FRAN?OISE LACROIX | Wesscon International cvba

FIETSENHUIS AMPE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIETSENHUIS AMPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04501068115. Het bedrijf FIETSENHUIS AMPE bevindt zich op het adres: HOFSTRAAT 1-7; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 298,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vélos. Lijst met producten zijn Produits: Vélos de Course,Pièces de Rechange,Tandems,Vélos d'Enfants,Vélos où on peut s?allonger,VTT,Tricycles,Bicyclettes,Porte-Vélos,Accessoires,Vélos de livreurs. Services: Accès pour Moins Valides,Vélos d?Occasion,Service de Location,Service de Réparations..
De hoofdactiviteit van FIETSENHUIS AMPE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIETSENHUIS AMPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIETSENHUIS AMPE, openstaande posities, locatie van FIETSENHUIS AMPE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FIETSENHUIS AMPE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIETSENHUIS AMPE, company assigned to the tax number BE04501068115. The company FIETSENHUIS AMPE is located at the address: HOFSTRAAT 1-7; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 298,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vélos. List of products are Produits: Vélos de Course,Pièces de Rechange,Tandems,Vélos d'Enfants,Vélos où on peut s?allonger,VTT,Tricycles,Bicyclettes,Porte-Vélos,Accessoires,Vélos de livreurs. Services: Accès pour Moins Valides,Vélos d?Occasion,Service de Location,Service de Réparations..
The main activity of FIETSENHUIS AMPE is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FIETSENHUIS AMPE is not available. You also can look at reviews of FIETSENHUIS AMPE, open positions, location of FIETSENHUIS AMPE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIETSENHUIS AMPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIETSENHUIS AMPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIETSENHUIS AMPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIETSENHUIS AMPE, employees, financial statistics.