FIETSEN BLEYEN

Contactgegevens FIETSEN BLEYEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIETSEN BLEYEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIETSEN BLEYEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUTLOMMEL 158; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11546263 (+32-11546263) 11546263 (+32-11546263)

Fax (fax): +32 (14) 402-24-84 +32 (14) 402-24-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIETSEN BLEYEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIETSEN BLEYEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIETSEN BLEYEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIETSEN BLEYEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIETSEN BLEYEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIETSEN BLEYEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIETSEN BLEYEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIETSEN BLEYEN
Products information FIETSEN BLEYEN

BTW identificatienummer (tax): BE05428314208
Ondernemingsnummer: 8350402832
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 599,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits: Tandems,Porte-Vélos,Bicyclettes,Vélos de livreurs,Pièces de Rechange,VTT,Vélos d'Enfants,Accessoires,Vélos de Course. Services: Service de Location,Accès pour Moins Valides,Vélos d?Occasion,Service de Réparations.

Product categorie (product category): Vélos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIETSEN BLEYEN
(Get full report from official database of BE for FIETSEN BLEYEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIETSEN BLEYEN
Addition kinds of activities for FIETSEN BLEYEN

209907. Klaar om te eten, salades en broodjes | Ready-to-eat meals, salads, and sandwiches
14230000. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
30890204. Carafes, kunststoffen | Carafes, plastics
35670301. Dielectrische verwarmingsapparatuur | Dielectric heating equipment
73891008. Betaal telefoonnetwerk | Pay telephone network

Werken bij FIETSEN BLEYEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIETSEN BLEYEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIETSEN BLEYEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIETSEN BLEYEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een tijdelijke lasser om te werken aan kranen (op de begane grond). Wat zijn je taken als lasser? Je staat in voor een tijdelijke lasopdracht van zeker al 2 à 3 weken. Verlenging is mogelijk maar hier is nog geen absolute zekerheid over Als gecertificeerd lasser kan je vlot halfautomaat lassen Je last onderdelen aan kranen, maar werkt gewoon op de begane grond

  • Operator chemie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde is in de chemiesector zijn we op zoek naar een Polyvalente medewerker om bij te springen in verschillende afdelingen (m/v) Je springt bij op verschillende afdelingen (mix- en afvul) waar nodig  Je produceert producten via de mengmachine  Je brengt manueel grondstoffen in de machine en zorgt dat deze volgens formule gemengd worden  Je vult de geproduceerde goederen in via een afvulmachine en stelt verschillende parameters in  Je brengt containers naar de koer  Je zet machines op en kuist darmen  Je bestuurt een elektrische transpalet om kuipen  te verplaatsen 

  • huishoudhulp Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TIELT/MEULEBEKE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Tielt/Meulebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Velm – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student onthaal administratie kerstvakantie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - onthaal van leveranciers, klanten,... - telefonisch onthaal - administratie algemeen

  • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

  • HULPVERKOPER/STUDENT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHOCOLATERIE DE BURG

    Type: Studentenjob

    Je helpt bij het verkopen van pralines en chocoladetoebehoren, confiserie en biscuiterie. Je maakt ballotins met pralines voor onze klanten. Je staat niet in voor de kassa. Je helpt af en toe bij het aanvullen van de winkel en bij het inpakken van producten en geschenken.

  • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • winkelbediende flexijob (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

Zoek naar antwoorden van FIETSEN BLEYEN in sociale netwerken
Look for responds of FIETSEN BLEYEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIETSEN BLEYEN. Laat een reactie achter voor FIETSEN BLEYEN. FIETSEN BLEYEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIETSEN BLEYEN. Leave a respond for FIETSEN BLEYEN. FIETSEN BLEYEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIETSEN BLEYEN op de google maps. Adres en contacten FIETSEN BLEYEN
Location of FIETSEN BLEYEN on the google maps. Address and contacts of FIETSEN BLEYEN

Andere gerelateerde bedrijven als come FIETSEN BLEYEN FIETSEN BLEYEN: COIFFURE JEANNINE | PUBLI VANDEWALLE | Applied Quality Technologies Europe SPRL | LE TERROIR | Lachi Christian

Other related companies as FIETSEN BLEYEN: COIFFURE JEANNINE | PUBLI VANDEWALLE | Applied Quality Technologies Europe SPRL | LE TERROIR | Lachi Christian

FIETSEN BLEYEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIETSEN BLEYEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05428314208. Het bedrijf FIETSEN BLEYEN bevindt zich op het adres: LUTLOMMEL 158; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 599,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vélos. Lijst met producten zijn Produits: Tandems,Porte-Vélos,Bicyclettes,Vélos de livreurs,Pièces de Rechange,VTT,Vélos d'Enfants,Accessoires,Vélos de Course. Services: Service de Location,Accès pour Moins Valides,Vélos d?Occasion,Service de Réparations..
De hoofdactiviteit van FIETSEN BLEYEN is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIETSEN BLEYEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIETSEN BLEYEN, openstaande posities, locatie van FIETSEN BLEYEN op de kaart.

FIETSEN BLEYEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIETSEN BLEYEN, company assigned to the tax number BE05428314208. The company FIETSEN BLEYEN is located at the address: LUTLOMMEL 158; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 599,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vélos. List of products are Produits: Tandems,Porte-Vélos,Bicyclettes,Vélos de livreurs,Pièces de Rechange,VTT,Vélos d'Enfants,Accessoires,Vélos de Course. Services: Service de Location,Accès pour Moins Valides,Vélos d?Occasion,Service de Réparations..
The main activity of FIETSEN BLEYEN is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FIETSEN BLEYEN is not available. You also can look at reviews of FIETSEN BLEYEN, open positions, location of FIETSEN BLEYEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIETSEN BLEYEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIETSEN BLEYEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIETSEN BLEYEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIETSEN BLEYEN, employees, financial statistics.