DIRK VAN COMPERNOLLE

Contactgegevens DIRK VAN COMPERNOLLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK VAN COMPERNOLLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK VAN COMPERNOLLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZULTSEWEG 123; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56612862 (+32-56612862) 56612862 (+32-56612862)

Fax (fax): +32 (59) 264-39-12 +32 (59) 264-39-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK VAN COMPERNOLLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK VAN COMPERNOLLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK VAN COMPERNOLLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK VAN COMPERNOLLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK VAN COMPERNOLLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK VAN COMPERNOLLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK VAN COMPERNOLLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK VAN COMPERNOLLE
Products information DIRK VAN COMPERNOLLE

BTW identificatienummer (tax): BE08932678222
Ondernemingsnummer: 8830230712
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 551,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Bicyclettes.

Product categorie (product category): Vélos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK VAN COMPERNOLLE
(Get full report from official database of BE for DIRK VAN COMPERNOLLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK VAN COMPERNOLLE
Addition kinds of activities for DIRK VAN COMPERNOLLE

4449. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight
7216. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
753800. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
32599900. Structurele kleiproducten, nec, nec | Structural clay products, nec, nec
32910702. Oliestenen, kunstmatig | Oilstones, artificial
34930100. Warm gevormde veren | Hot formed springs
38260103. Infrarood analytische instrumenten | Infrared analytical instruments
47250000. Touroperators | Tour operators
75390201. Carburateur reparatie | Carburetor repair
83220609. Service league | Service league

Werken bij DIRK VAN COMPERNOLLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK VAN COMPERNOLLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK VAN COMPERNOLLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK VAN COMPERNOLLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

  • Commerciële binnendienst * (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een commerciële binnendienst met technische achtergrond. U zal ook fungeren als productverantwoordelijke. Uw taken bestaan er in alle orders te verwerken van A tot Z. U heeft ook technische bijstand aan collega's en klanten.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio ALSEMBERG (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Poetsmedewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASCHKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingezet om te gaan poetsen/schoonmaken bij particulieren: vensters wassen, afstoffen, dweilen of schuren, stofzuigen, soms auto's wassen, kasten uitkuisen, ...

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • Vrachtwagenchauffeur- all round productiemedewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: LIMBURGSE URETHANE CASTINGS

    Type: Vaste Job

    Functie vrachtwagenchauffeur : aan de hand van de transportplanning voor een stipte en onberispelijke levering van goederen zorgen (meestal 3 dagen/week) Functie allroundmedewerker : allerlei ondersteunende taken op de werkvloer (2 dagen/week)

  • PHP Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een klant uit het Gentse (burelen in de Ghelamco Arena) zijn we dringend (lees: onmiddellijk beschikbaar) op zoek naar PHP Developers. Het project: Fantopy, een "Fantasy Football Game". Fantopy is een online fantasy game waar spelers een eigen viruteel voetbalteam kunnen creëren en coachen. Na registratie creërt elke online speler een eigen team door echte voetballers te selecteren. Deze spelers in het team scoren punten gebaseerd op hun prestaties in matchen in de echte competitie.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

Zoek naar antwoorden van DIRK VAN COMPERNOLLE in sociale netwerken
Look for responds of DIRK VAN COMPERNOLLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK VAN COMPERNOLLE. Laat een reactie achter voor DIRK VAN COMPERNOLLE. DIRK VAN COMPERNOLLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK VAN COMPERNOLLE. Leave a respond for DIRK VAN COMPERNOLLE. DIRK VAN COMPERNOLLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK VAN COMPERNOLLE op de google maps. Adres en contacten DIRK VAN COMPERNOLLE
Location of DIRK VAN COMPERNOLLE on the google maps. Address and contacts of DIRK VAN COMPERNOLLE

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK VAN COMPERNOLLE DIRK VAN COMPERNOLLE: COIFFURE GHISLAIN | Origamma Partijhandel | Vermeire NV | STUDIO UNIVERSAL | 2BHOLDING B.V.

Other related companies as DIRK VAN COMPERNOLLE: COIFFURE GHISLAIN | Origamma Partijhandel | Vermeire NV | STUDIO UNIVERSAL | 2BHOLDING B.V.

DIRK VAN COMPERNOLLE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK VAN COMPERNOLLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08932678222. Het bedrijf DIRK VAN COMPERNOLLE bevindt zich op het adres: ZULTSEWEG 123; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 551,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vélos. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes..
De hoofdactiviteit van DIRK VAN COMPERNOLLE is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK VAN COMPERNOLLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK VAN COMPERNOLLE, openstaande posities, locatie van DIRK VAN COMPERNOLLE op de kaart.

DIRK VAN COMPERNOLLE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK VAN COMPERNOLLE, company assigned to the tax number BE08932678222. The company DIRK VAN COMPERNOLLE is located at the address: ZULTSEWEG 123; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 551,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vélos. List of products are Produits: Bicyclettes..
The main activity of DIRK VAN COMPERNOLLE is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK VAN COMPERNOLLE is not available. You also can look at reviews of DIRK VAN COMPERNOLLE, open positions, location of DIRK VAN COMPERNOLLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK VAN COMPERNOLLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK VAN COMPERNOLLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK VAN COMPERNOLLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK VAN COMPERNOLLE, employees, financial statistics.