BIKE CONNECTION

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • BIKE CONNECTION

Contactgegevens BIKE CONNECTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIKE CONNECTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIKE CONNECTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE GAND 1193; 1082; BERCHEM-ST-AGATHE, België

Telefoon (phone): 24693889 (+32-24693889) 24693889 (+32-24693889)

Fax (fax): +32 (12) 107-29-45 +32 (12) 107-29-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIKE CONNECTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIKE CONNECTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIKE CONNECTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIKE CONNECTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIKE CONNECTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIKE CONNECTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIKE CONNECTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIKE CONNECTION
Products information BIKE CONNECTION

BTW identificatienummer (tax): BE06707672119
Ondernemingsnummer: 9737426757
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits: Bicyclettes,Vélos de livreurs,Vélos de Course,Porte-Vélos,Tandems,Vélos d'Enfants,VTT,Tricycles,Accessoires,Pièces de Rechange. Services: Vélos d?Occasion,Accès pour Moins Valides,Service de Réparations.

Product categorie (product category): Vélos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIKE CONNECTION
(Get full report from official database of BE for BIKE CONNECTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIKE CONNECTION
Addition kinds of activities for BIKE CONNECTION

231100. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
22599902. Omzetters, breien goederen | Convertors, knit goods
27410100. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing
29990201. Brandstofbriketten of boulets: gemaakt met petroleumbinder | Fuel briquettes or boulets: made with petroleum binder
32290301. Blokken en bakstenen, glas | Blocks and bricks, glass
79410200. Dienstverlening voor het stadion event operator | Stadium event operator services

Werken bij BIKE CONNECTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIKE CONNECTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIKE CONNECTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIKE CONNECTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld als verkoopster in decoratie artikelen, hier komt ook kassawerk bij.

  • WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE DAGWERK! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een gedreven werkplaatsverantwoordelijke. Jouw taken: Het uitwerken van werktekeningen en productietekeningen aan de hand van een technisch dossier. Het maken van detailtekeningen. Het aansturen van het atelier (10-tal arbeiders).

  • MONTEUR STAALCONSTRUCTIES (OLSENE)

    Regio: OLSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staalconstructies sta je in voor: de montage van staalconstructies prefabmuren dakbedekking enz... het werken met een hoogtewerker

  • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

  • Huishoudhulp Damme M/V (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP REGIO MOORSLEDE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Sint-Eloois-Winkel en regio Moorslede zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Junior Accountant - regio Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een (m/v) Junior Accountant voor een bedrijf gelegen in Willebroek. Onze klant is actief in de distributie van auto-onderdelen. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Het voeren van de boekhouding voor een van de vennootschappen van de groep Het voeren van de leveranciers- en klantenboekhouding, bankafschriften en vaste activa tot de maandafsluit Het opmaken van de BTW Administratie en jaarafsluit Het voorbereiden van de rapportage Je bent eveneens het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Vaste Job

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

  • Technieker Plaatsen Ramen en Deuren (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AMERICA CONSTRUCT WINDOW DIVISION

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding voor het plaaten en monteren van ramen, deuren, rolluken en zonneweringen.

Zoek naar antwoorden van BIKE CONNECTION in sociale netwerken
Look for responds of BIKE CONNECTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIKE CONNECTION. Laat een reactie achter voor BIKE CONNECTION. BIKE CONNECTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIKE CONNECTION. Leave a respond for BIKE CONNECTION. BIKE CONNECTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIKE CONNECTION op de google maps. Adres en contacten BIKE CONNECTION
Location of BIKE CONNECTION on the google maps. Address and contacts of BIKE CONNECTION

Andere gerelateerde bedrijven als come BIKE CONNECTION BIKE CONNECTION: Guerard Ph | PETERCAM SA - Société de Bourse | Linnen-Trade NV | Ryckaert P | NETT.SEC ARDENNES & MEUSE

Other related companies as BIKE CONNECTION: Guerard Ph | PETERCAM SA - Société de Bourse | Linnen-Trade NV | Ryckaert P | NETT.SEC ARDENNES & MEUSE

BIKE CONNECTION is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIKE CONNECTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06707672119. Het bedrijf BIKE CONNECTION bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE GAND 1193; 1082; BERCHEM-ST-AGATHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 620,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vélos. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes,Vélos de livreurs,Vélos de Course,Porte-Vélos,Tandems,Vélos d'Enfants,VTT,Tricycles,Accessoires,Pièces de Rechange. Services: Vélos d?Occasion,Accès pour Moins Valides,Service de Réparations..
De hoofdactiviteit van BIKE CONNECTION is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIKE CONNECTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIKE CONNECTION, openstaande posities, locatie van BIKE CONNECTION op de kaart.

BIKE CONNECTION is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIKE CONNECTION, company assigned to the tax number BE06707672119. The company BIKE CONNECTION is located at the address: CHAUSS?E DE GAND 1193; 1082; BERCHEM-ST-AGATHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 620,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vélos. List of products are Produits: Bicyclettes,Vélos de livreurs,Vélos de Course,Porte-Vélos,Tandems,Vélos d'Enfants,VTT,Tricycles,Accessoires,Pièces de Rechange. Services: Vélos d?Occasion,Accès pour Moins Valides,Service de Réparations..
The main activity of BIKE CONNECTION is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BIKE CONNECTION is not available. You also can look at reviews of BIKE CONNECTION, open positions, location of BIKE CONNECTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIKE CONNECTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIKE CONNECTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIKE CONNECTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIKE CONNECTION, employees, financial statistics.