AC MOTORS

Contactgegevens AC MOTORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC MOTORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC MOTORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE PHILIPPEVILLE 31; 5500; DINANT, België

Telefoon (phone): 82227952 (+32-82227952) 82227952 (+32-82227952)

Fax (fax): +32 (50) 165-96-74 +32 (50) 165-96-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC MOTORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC MOTORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC MOTORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC MOTORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC MOTORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC MOTORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC MOTORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC MOTORS
Products information AC MOTORS

BTW identificatienummer (tax): BE05266540527
Ondernemingsnummer: 6706573486
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services: Remplacement de Pare-Brise,Révision du Moteur,Entretien & Réparation de Véhicules à Moteur Diesel,Réparation de Pneus,Spécialistes de la Transmission,Services d?entretien,Equilibrage des Roues,Batteries,Contr?le de la Bo?te de Vitesses,Réglage du Moteur,Freins,Dépannage,Embrayages,Pots d?Echappement,Electriciens,Services de Lubrification,Spécialistes de la Direction Assistée. Types de Véhicules: Taxis,Minibus,Voitures,Véhicules Tout Terrain,Motorhomes,Véhicules Utilitaires,Quatre Roues Motrices.. Types de Véhicules: Camionettes & minibus,Véhicules Utilitaires,Quatre Roues Motrices,Voitures. Marques de Voitures: Seat.. Carburants: Diesel,Sans Plomb. Facilités: Magasin,Eau Disponible,Snacks,Cafétéria,Self-Service,Toilettes,Station de Gonflage,Station de Gonflage des Pneus en Libre Accès,Distributeurs Automatiques.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Stations-service and carburants. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC MOTORS
(Get full report from official database of BE for AC MOTORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC MOTORS
Addition kinds of activities for AC MOTORS

7041. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
35230115. Shakers, boom: noten, vruchten, enz. | Shakers, tree: nuts, fruits, etc.
37140205. Lagers, motorvoertuig | Bearings, motor vehicle
38250328. Volt-ohm milliammeters | Volt-ohm milliammeters
59410100. Visserijapparatuur | Fishing equipment
65139902. Residentie hotel operatie | Residential hotel operation
73610103. Scheepsbureau | Ship crew agency
76992002. Kantoorapparatuur en accessoires aanpassen | Office equipment and accessory customizing

Werken bij AC MOTORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC MOTORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC MOTORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC MOTORS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Wegenwerker M/V (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker mag je je bij deze klant verwachten aan onderstaand takenpakket: Het leggen van rioleringen waterafvoer en andere leiding stelsels; Je plaatst en herstelt inritten voetpaden parkeerterreinen stapelplaatsen; Je plaatst straatkolken riooldeksels en geprefabriceerde elementen; Je kan ook instaan voor ander algemeen voorkomend werk in de wegenbouw. Je maakt weg verhardingen in diverse materialen.

  • Technicus (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert onderhouds-, reparatie en / of diagnoseopdrachten uit. Je houdt alle werkzaamheden correct bij op het werkorder. Je informeert de magazijnmedewerkers over de wisselstukken en accessoires die besteld moeten worden om je opdrachten uit te voeren.

  • Betonarbeider (h/f) (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het produceren van betonnen wanden, trappen, balken en dergelijke. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen e.d.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Wil je werken volgens eigen planning en uren? (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je een sociaal iemand en steek je graag de handen uit de mouwen? Is mensen helpen een passie en schrikt fysiek werk jou niet af? Versterk ons team en wordt huishoudhulp bij Domestic Services in Lommel. Bij ons is alles bespreekbaar, fulltime of deeltijdse planning....

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • Snijder textiel (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: BIO-RACER

    Type: Vaste Job

    Bio-Racer is voor haar vestiging in Tessenderlo op zoek naar uitbreiding in de snijzaal. Het takenpakket van de snijder bestaat uit: Opleggen van stoffen Snijden van stoffen met automatische cutter Controleren kwaliteit van stoffen, controleren van snijwerk van cutter Orders snijplanning opvolgen Snijorders bundelen, picken en verdelen

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van AC MOTORS in sociale netwerken
Look for responds of AC MOTORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC MOTORS. Laat een reactie achter voor AC MOTORS. AC MOTORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC MOTORS. Leave a respond for AC MOTORS. AC MOTORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC MOTORS op de google maps. Adres en contacten AC MOTORS
Location of AC MOTORS on the google maps. Address and contacts of AC MOTORS

Andere gerelateerde bedrijven als come AC MOTORS AC MOTORS: Vanderbeck T | BRUGGE MARC & JEAN-LUC | Century Diamonds BVBA | FA. FRANCKY | Terrienne Marchoise SCRL

Other related companies as AC MOTORS: Vanderbeck T | BRUGGE MARC & JEAN-LUC | Century Diamonds BVBA | FA. FRANCKY | Terrienne Marchoise SCRL

AC MOTORS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AC MOTORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05266540527. Het bedrijf AC MOTORS bevindt zich op het adres: RUE DE PHILIPPEVILLE 31; 5500; DINANT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 836,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Stations-service and carburants. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Remplacement de Pare-Brise,Révision du Moteur,Entretien & Réparation de Véhicules à Moteur Diesel,Réparation de Pneus,Spécialistes de la Transmission,Services d?entretien,Equilibrage des Roues,Batteries,Contr?le de la Bo?te de Vitesses,Réglage du Moteur,Freins,Dépannage,Embrayages,Pots d?Echappement,Electriciens,Services de Lubrification,Spécialistes de la Direction Assistée. Types de Véhicules: Taxis,Minibus,Voitures,Véhicules Tout Terrain,Motorhomes,Véhicules Utilitaires,Quatre Roues Motrices.. Types de Véhicules: Camionettes & minibus,Véhicules Utilitaires,Quatre Roues Motrices,Voitures. Marques de Voitures: Seat.. Carburants: Diesel,Sans Plomb. Facilités: Magasin,Eau Disponible,Snacks,Cafétéria,Self-Service,Toilettes,Station de Gonflage,Station de Gonflage des Pneus en Libre Accès,Distributeurs Automatiques..
De hoofdactiviteit van AC MOTORS is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC MOTORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC MOTORS, openstaande posities, locatie van AC MOTORS op de kaart.

AC MOTORS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is AC MOTORS, company assigned to the tax number BE05266540527. The company AC MOTORS is located at the address: RUE DE PHILIPPEVILLE 31; 5500; DINANT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 836,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Véhicules automobiles. Stations-service and carburants. Entretien and réparations de voitures. List of products are Services: Remplacement de Pare-Brise,Révision du Moteur,Entretien & Réparation de Véhicules à Moteur Diesel,Réparation de Pneus,Spécialistes de la Transmission,Services d?entretien,Equilibrage des Roues,Batteries,Contr?le de la Bo?te de Vitesses,Réglage du Moteur,Freins,Dépannage,Embrayages,Pots d?Echappement,Electriciens,Services de Lubrification,Spécialistes de la Direction Assistée. Types de Véhicules: Taxis,Minibus,Voitures,Véhicules Tout Terrain,Motorhomes,Véhicules Utilitaires,Quatre Roues Motrices.. Types de Véhicules: Camionettes & minibus,Véhicules Utilitaires,Quatre Roues Motrices,Voitures. Marques de Voitures: Seat.. Carburants: Diesel,Sans Plomb. Facilités: Magasin,Eau Disponible,Snacks,Cafétéria,Self-Service,Toilettes,Station de Gonflage,Station de Gonflage des Pneus en Libre Accès,Distributeurs Automatiques..
The main activity of AC MOTORS is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AC MOTORS is not available. You also can look at reviews of AC MOTORS, open positions, location of AC MOTORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC MOTORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC MOTORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC MOTORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC MOTORS, employees, financial statistics.