AT ASSISTANCE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • AT ASSISTANCE
Private companiesBusiness Services • AT ASSISTANCE

Contactgegevens AT ASSISTANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AT ASSISTANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AT ASSISTANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE HAECHT 24; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSS, België

Telefoon (phone): 22171717 (+32-22171717) 22171717 (+32-22171717)

Fax (fax): +32 (50) 139-75-38 +32 (50) 139-75-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AT ASSISTANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AT ASSISTANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AT ASSISTANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AT ASSISTANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AT ASSISTANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AT ASSISTANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AT ASSISTANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AT ASSISTANCE
Products information AT ASSISTANCE

BTW identificatienummer (tax): BE06265472412
Ondernemingsnummer: 2340881347
Hoofdstad (capital): 599,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Double Vitrage.. Activités: Electriciens.. Activités: Vitriers. Services: Service 24h/24.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central,Plomberie. Services: Service 24h/24.. Produits & Services: Clés & Serrures.. Réparations: Clés & Serrures.

Product categorie (product category): Vitrage. Installation électrique résidentielle. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Installation de serres,double vitrage and fenêtres. Réparations à domicile d'articles divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AT ASSISTANCE
(Get full report from official database of BE for AT ASSISTANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AT ASSISTANCE
Addition kinds of activities for AT ASSISTANCE

2531. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
598999. Brandstofhandelaars, nec, nec | Fuel dealers, nec, nec
01619901. Asperge boerderij | Asparagus farm
28990501. Dextrine maten | Dextrine sizes
38240207. Mechanische tellers | Mechanical counters
51991002. Posters | Posters
59470106. Feestpartijen | Party favors

Werken bij AT ASSISTANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AT ASSISTANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AT ASSISTANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AT ASSISTANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst (Limburg) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoerle-Parwijs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Sales representative (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over een actieve prospectie, een gerichte opvolging van het huidige klantenbestand en het finaliseren van verkoopsopdrachten van onze diverse installaties, projecten en toepassingen. In samenwerking met de dienst Concept Engineering worden de klantspecifieke offertes nauwgezet voorbereid en uitgewerkt in functie van zowel pre-engineering, budgetbepaling als technische inhoud. In de wekelijkse salesmeeting kom je samen met de sales representatives om alle dossiers te briefen op vlak van te verwachten bestellingen, behoeften, slaagkansen… . Je rapporteert aan Business Unit Manager.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: CEUPPENS JAN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

  • logopedist (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

  • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Patri Corpus

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van AT ASSISTANCE in sociale netwerken
Look for responds of AT ASSISTANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AT ASSISTANCE. Laat een reactie achter voor AT ASSISTANCE. AT ASSISTANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AT ASSISTANCE. Leave a respond for AT ASSISTANCE. AT ASSISTANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AT ASSISTANCE op de google maps. Adres en contacten AT ASSISTANCE
Location of AT ASSISTANCE on the google maps. Address and contacts of AT ASSISTANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come AT ASSISTANCE AT ASSISTANCE: ALE | OPTIEK MAGGY | Persoons Marc | Foto-In Valcke BVBA | Lazarro Andr茅

Other related companies as AT ASSISTANCE: ALE | OPTIEK MAGGY | Persoons Marc | Foto-In Valcke BVBA | Lazarro Andr茅

AT ASSISTANCE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AT ASSISTANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06265472412. Het bedrijf AT ASSISTANCE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE HAECHT 24; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 599,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 414,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vitrage. Installation électrique résidentielle. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Installation de serres,double vitrage and fenêtres. Réparations à domicile d'articles divers. Lijst met producten zijn Activités: Double Vitrage.. Activités: Electriciens.. Activités: Vitriers. Services: Service 24h/24.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central,Plomberie. Services: Service 24h/24.. Produits & Services: Clés & Serrures.. Réparations: Clés & Serrures..
De hoofdactiviteit van AT ASSISTANCE is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AT ASSISTANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AT ASSISTANCE, openstaande posities, locatie van AT ASSISTANCE op de kaart.

AT ASSISTANCE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is AT ASSISTANCE, company assigned to the tax number BE06265472412. The company AT ASSISTANCE is located at the address: CHAUSS?E DE HAECHT 24; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 599,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 414,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vitrage. Installation électrique résidentielle. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Installation de serres,double vitrage and fenêtres. Réparations à domicile d'articles divers. List of products are Activités: Double Vitrage.. Activités: Electriciens.. Activités: Vitriers. Services: Service 24h/24.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central,Plomberie. Services: Service 24h/24.. Produits & Services: Clés & Serrures.. Réparations: Clés & Serrures..
The main activity of AT ASSISTANCE is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AT ASSISTANCE is not available. You also can look at reviews of AT ASSISTANCE, open positions, location of AT ASSISTANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AT ASSISTANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AT ASSISTANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AT ASSISTANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AT ASSISTANCE, employees, financial statistics.