KARIN DESCENDRE

Contactgegevens KARIN DESCENDRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KARIN DESCENDRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KARIN DESCENDRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MONT 8; 7880; VLOESBERG/FLOBECQ, België

Telefoon (phone): 68449100 (+32-68449100) 68449100 (+32-68449100)

Fax (fax): +32 (10) 366-38-85 +32 (10) 366-38-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KARIN DESCENDRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KARIN DESCENDRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KARIN DESCENDRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KARIN DESCENDRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KARIN DESCENDRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KARIN DESCENDRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KARIN DESCENDRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KARIN DESCENDRE
Products information KARIN DESCENDRE

BTW identificatienummer (tax): BE02440582275
Ondernemingsnummer: 9636352539
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 872,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Liqueurs.

Product categorie (product category): Vins Fab. Distilleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KARIN DESCENDRE
(Get full report from official database of BE for KARIN DESCENDRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KARIN DESCENDRE
Addition kinds of activities for KARIN DESCENDRE

209500. Geroosterde koffie | Roasted coffee
20920204. Visgerechten, bevroren | Seafood cakes, frozen
30691101. Borstels, rubber | Brushes, rubber
30899910. Voedingshulsjes, kunststoffen | Food casings, plastics
36749913. Schakelaars, siliconenbesturing | Switches, silicon control
73899956. Verwelkomende diensten | Welcoming services
75190102. Verhuur van motorhuizen | Motor home rental

Werken bij KARIN DESCENDRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KARIN DESCENDRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KARIN DESCENDRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KARIN DESCENDRE. Looking for open vacancies in other companies

  • customer service medewerker - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inkomende oproepen van klanten behandelen. E-mails van klanten beantwoorden. Chatberichten van klanten beantwoorden. Afspraken voor leveringen plannen. Problemen rapporteren aan Team Leaders om een oplossing te zoeken. Samen met het team zorgen dat de klant ook voor zijn volgende aankoop terugkeert naar de winkel

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

  • bakkersgast ( weekend , flexijob , jobstudent ) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Maarten en Dorien te Oud-Turnhout Zoekt een bakkergast die kan werken 1 weekend zaterdag 1 weekend zondag , 1 weekend thuis . Jobstudenten + 18 of Fleximedewerker.

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Eilandverantwoordelijke m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als eilandverantwoordelijke jij die dynamische, coachende en administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk verantwoordelijk is voor een team van dossierbeheerders. Tot jouw takenpakket behoort oa het opleiden en coachen van je medewerkers, hen bijstaan en helpen bij problemen rond loonsverwerking. Je staat uiteraard ook mee in voor het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie vn ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz., het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4’s, C3.2’s, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz. …

  • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: STEMINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

  • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VISFUIK

    Type: Flexijob

    Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van KARIN DESCENDRE in sociale netwerken
Look for responds of KARIN DESCENDRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KARIN DESCENDRE. Laat een reactie achter voor KARIN DESCENDRE. KARIN DESCENDRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KARIN DESCENDRE. Leave a respond for KARIN DESCENDRE. KARIN DESCENDRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KARIN DESCENDRE op de google maps. Adres en contacten KARIN DESCENDRE
Location of KARIN DESCENDRE on the google maps. Address and contacts of KARIN DESCENDRE

Andere gerelateerde bedrijven als come KARIN DESCENDRE KARIN DESCENDRE: P.A.E.C. | Toubeau P | B. COURTOY | Presto | POTTIER JEAN-PIERRE

Other related companies as KARIN DESCENDRE: P.A.E.C. | Toubeau P | B. COURTOY | Presto | POTTIER JEAN-PIERRE

KARIN DESCENDRE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KARIN DESCENDRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02440582275. Het bedrijf KARIN DESCENDRE bevindt zich op het adres: RUE MONT 8; 7880; VLOESBERG/FLOBECQ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 872,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vins Fab. Distilleries. Lijst met producten zijn Produits: Liqueurs..
De hoofdactiviteit van KARIN DESCENDRE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KARIN DESCENDRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KARIN DESCENDRE, openstaande posities, locatie van KARIN DESCENDRE op de kaart.

KARIN DESCENDRE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is KARIN DESCENDRE, company assigned to the tax number BE02440582275. The company KARIN DESCENDRE is located at the address: RUE MONT 8; 7880; VLOESBERG/FLOBECQ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 872,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vins Fab. Distilleries. List of products are Produits: Liqueurs..
The main activity of KARIN DESCENDRE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KARIN DESCENDRE is not available. You also can look at reviews of KARIN DESCENDRE, open positions, location of KARIN DESCENDRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KARIN DESCENDRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KARIN DESCENDRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KARIN DESCENDRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KARIN DESCENDRE, employees, financial statistics.