DEBEVER NV

Contactgegevens DEBEVER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEBEVER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEBEVER NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Drogenbroodstr. 30 8740 Pittem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-46-62-75 32-51-46-62-75

Fax (fax): 32-51-46-61-56 32-51-46-61-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEBEVER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEBEVER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEBEVER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEBEVER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEBEVER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEBEVER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEBEVER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEBEVER NV
Products information DEBEVER NV

BTW identificatienummer (tax): BE02246673583
Ondernemingsnummer: 6504699707
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 191,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in DEBEVER NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drainage - works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEBEVER NV
(Get full report from official database of BE for DEBEVER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEBEVER NV
Addition kinds of activities for DEBEVER NV

811102. Gespecialiseerde advocatenkantoren, advocaten | Specialized law offices, attorneys
14990402. Corundum mijnbouw | Corundum mining
17210402. Woningbouwbedrijf | Residential wallcovering contractor
30690307. Kleding, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Clothing, vulcanized rubber or rubberized fabric
35799911. Ticket tellen machines | Ticket counting machines
38220400. Hydronische controles | Hydronic controls
38290506. Medische diagnostische systemen, nucleaire | Medical diagnostic systems, nuclear
38299924. Viscosimeters, behalve industriële procestype | Viscosimeters, except industrial process type
55219904. Vrachtwagens, trekkers en aanhangwagens: gebruikt | Trucks, tractors, and trailers: used
87480101. Testontwikkeling en evaluatiedienst | Test development and evaluation service

Werken bij DEBEVER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEBEVER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEBEVER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEBEVER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke eenmanszaak regio Ieper zijn wij op zoek naar een vloerder ! Droom je ervan om vloerder te worden ? Maar je hebt nog de nodige ervaring niet ? Géén probleem ! Met je good-will èn leergierigheid leren wij jou de vloerdersstiel aan !

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • Operator productie 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator. Je bent verantwoordelijk voor de netheid, orde en veiligheid van de toegewezen machine. Je staat in voor de vervaardiging van de papieren zak volgens de fiches met de productgegevens, de bestelling, de werkvoorschriften voor het bedienen, regelen en afstellen van de toegewezen machine en drukeenheid en paletiseringsrobot en de controle van het eindproduct. Je informeert jouw chef in geval van afwijking van de planning, kwaliteit, stilstand van de machine, tekort aan materiaal, dringende herstellingen en staat van kritieke onveiligheid. Je geeft informatie door bij de ploegwissel. Je werkt mee aan het onderhoud van de machines.

  • Lasser (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

  • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Wijnegem, Schilde en Brecht (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Brecht en Sint-Job.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EDISAC OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor onze winkel in Oostende voor zowel weekends als vakanties. Je wordt vooral ingezet voor de kassa, de levering, producten klaarmaken om in de winkel te zetten en eventueel klanten helpen indien nodig

  • MECANIEKER (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ESTATE AND LANDSCAPE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud en herstellingen van onze grote/kleine machines zijn we op zoek naar een mecanieker die deze werken kan doen: het betreft kleine motorische tuingereedschapmachines (kettingzagen, bosmaaiers, haagscharen) tot grotere machines (grasmaaiers, zitmaaiers,...) en kranen. Daarnaast help je af en toe ook mee in het magazijn;

  • zelfstandig psycholoog (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een eigen praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • KELNER FLEXIJOB (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET ZWARTE HUIS

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten, rekent af en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van DEBEVER NV in sociale netwerken
Look for responds of DEBEVER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEBEVER NV. Laat een reactie achter voor DEBEVER NV. DEBEVER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEBEVER NV. Leave a respond for DEBEVER NV. DEBEVER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEBEVER NV op de google maps. Adres en contacten DEBEVER NV
Location of DEBEVER NV on the google maps. Address and contacts of DEBEVER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DEBEVER NV DEBEVER NV: RITS GEBRS | De Keyser A | HUIS ANN | Beltys | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

Other related companies as DEBEVER NV: RITS GEBRS | De Keyser A | HUIS ANN | Beltys | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

DEBEVER NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEBEVER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02246673583. Het bedrijf DEBEVER NV bevindt zich op het adres: Drogenbroodstr. 30 8740 Pittem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 191,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Drainage - works. Producten gemaakt in DEBEVER NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEBEVER NV is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEBEVER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEBEVER NV, openstaande posities, locatie van DEBEVER NV op de kaart.

DEBEVER NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEBEVER NV, company assigned to the tax number BE02246673583. The company DEBEVER NV is located at the address: Drogenbroodstr. 30 8740 Pittem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 191,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Drainage - works. Products created in DEBEVER NV were not found.
The main activity of DEBEVER NV is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEBEVER NV is not available. You also can look at reviews of DEBEVER NV, open positions, location of DEBEVER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEBEVER NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEBEVER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEBEVER NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEBEVER NV, employees, financial statistics.