PH. VAN DE POLL

Contactgegevens PH. VAN DE POLL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PH. VAN DE POLL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PH. VAN DE POLL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PROVINCIESTRAAT 1; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 15316182 (+32-15316182) 15316182 (+32-15316182)

Fax (fax): +32 (15) 788-23-39 +32 (15) 788-23-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PH. VAN DE POLL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PH. VAN DE POLL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PH. VAN DE POLL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PH. VAN DE POLL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PH. VAN DE POLL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PH. VAN DE POLL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PH. VAN DE POLL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PH. VAN DE POLL
Products information PH. VAN DE POLL

BTW identificatienummer (tax): BE03627929687
Ondernemingsnummer: 1378753662
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 447,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in PH. VAN DE POLL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PH. VAN DE POLL
(Get full report from official database of BE for PH. VAN DE POLL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PH. VAN DE POLL
Addition kinds of activities for PH. VAN DE POLL

279699. Plattegronddiensten, nv | Platemaking services, nec
22210102. Dekens, kunstmatige vezel | Blanketings, manmade fiber
27549905. Modeplaten: gravure printing | Fashion plates: gravure printing
30690101. Zuurflessen, rubber | Acid bottles, rubber
38739909. Horloges en onderdelen, behalve kristallen en juwelen | Watches and parts, except crystals and jewels
61119900. Federaal en federaal gesponsord krediet, nec | Federal and federally sponsored credit, nec

Werken bij PH. VAN DE POLL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PH. VAN DE POLL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PH. VAN DE POLL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PH. VAN DE POLL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ventilatie (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen,.... waar veel mensen samen komen is een goede luchtventilatie uitermate belangrijk. Voor een bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandeling zijn we op zoek naar monteurs. Samen met uw ploegverantwoordelijke vertrek je vanop het depot naar de werf. Via verschillende plannen kan je zien hoe de ventilatiekanalen geplaatst moeten worden. Zwaar werk schrikt je niet af! Ventilatiekanalen worden meestal op het plafond geplaatst waardoor er vaak boven het hoofd moet gewerkt worden.

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Secretariaatsmedewerker met perfecte kennis Frans (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Poperinge zoeken wij naar een secretariaatsmedewerker. Je voert verschillende taken uit om de collega's te ondersteunen in hun functie: ontvangen en klasseren van de binnenkomende post, email, fax, aannemen van telefoons. Je staat in voor het agendabeheer van de verantwoordelijken en medewerkers. Je organiseert vergaderingen. Je staat garant voor een goede verwerking van de administratieve taken.

  • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bocholt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Glasvezelblazer (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Je gaat naar 2 tot 3 werven per dag. Opstelling van de vrachtwagen met luchtdruk, glasvezelkabels inblazen, nadien de trekputten afwerken en een verslag opmaken ( ploeg van 2 personen ) Werven over gans België.

  • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Flexijob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van PH. VAN DE POLL in sociale netwerken
Look for responds of PH. VAN DE POLL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PH. VAN DE POLL. Laat een reactie achter voor PH. VAN DE POLL. PH. VAN DE POLL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PH. VAN DE POLL. Leave a respond for PH. VAN DE POLL. PH. VAN DE POLL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PH. VAN DE POLL op de google maps. Adres en contacten PH. VAN DE POLL
Location of PH. VAN DE POLL on the google maps. Address and contacts of PH. VAN DE POLL

Andere gerelateerde bedrijven als come PH. VAN DE POLL PH. VAN DE POLL: COIFFURE DOMINIQUE | BRICO | Belgian Acupunctors Federation | Van den Eynde J-P BVBA | BVBA JOSE HUYLEBROEK

Other related companies as PH. VAN DE POLL: COIFFURE DOMINIQUE | BRICO | Belgian Acupunctors Federation | Van den Eynde J-P BVBA | BVBA JOSE HUYLEBROEK

PH. VAN DE POLL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PH. VAN DE POLL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03627929687. Het bedrijf PH. VAN DE POLL bevindt zich op het adres: PROVINCIESTRAAT 1; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 447,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in PH. VAN DE POLL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PH. VAN DE POLL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PH. VAN DE POLL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PH. VAN DE POLL, openstaande posities, locatie van PH. VAN DE POLL op de kaart.

PH. VAN DE POLL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is PH. VAN DE POLL, company assigned to the tax number BE03627929687. The company PH. VAN DE POLL is located at the address: PROVINCIESTRAAT 1; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 447,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in PH. VAN DE POLL were not found.
The main activity of PH. VAN DE POLL is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PH. VAN DE POLL is not available. You also can look at reviews of PH. VAN DE POLL, open positions, location of PH. VAN DE POLL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PH. VAN DE POLL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PH. VAN DE POLL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PH. VAN DE POLL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PH. VAN DE POLL, employees, financial statistics.