GOUPIL LE FOL

Contactgegevens GOUPIL LE FOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOUPIL LE FOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOUPIL LE FOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA VIOLETTE 22; 1000; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 25111396 (+32-25111396) 25111396 (+32-25111396)

Fax (fax): +32 (58) 818-59-46 +32 (58) 818-59-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOUPIL LE FOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOUPIL LE FOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOUPIL LE FOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOUPIL LE FOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOUPIL LE FOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOUPIL LE FOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOUPIL LE FOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOUPIL LE FOL
Products information GOUPIL LE FOL

BTW identificatienummer (tax): BE06664001464
Ondernemingsnummer: 6100128173
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in GOUPIL LE FOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bars; Cafés; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOUPIL LE FOL
(Get full report from official database of BE for GOUPIL LE FOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOUPIL LE FOL
Addition kinds of activities for GOUPIL LE FOL

204499. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
353101. Bosbouwgerelateerde apparatuur | Forestry related equipment
593203. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
621100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
82210000. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities

Werken bij GOUPIL LE FOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOUPIL LE FOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOUPIL LE FOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOUPIL LE FOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Catering - pizzamedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een catering bedrijf in Beveren zijn we op zoek naar een pizza medewerker voor in de weekends. Je staat in voor de bereiding van de pizza's en de bediening van de klanten.

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • Werfleider Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een werfleider Industriebouw.

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • Poetshulp Aarschot V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

  • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VK ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

  • fytotherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een fytotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Gepassioneerde flexi voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

Zoek naar antwoorden van GOUPIL LE FOL in sociale netwerken
Look for responds of GOUPIL LE FOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOUPIL LE FOL. Laat een reactie achter voor GOUPIL LE FOL. GOUPIL LE FOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOUPIL LE FOL. Leave a respond for GOUPIL LE FOL. GOUPIL LE FOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOUPIL LE FOL op de google maps. Adres en contacten GOUPIL LE FOL
Location of GOUPIL LE FOL on the google maps. Address and contacts of GOUPIL LE FOL

Andere gerelateerde bedrijven als come GOUPIL LE FOL GOUPIL LE FOL: TOPSLAGERIJ KRIS | KUNSTCENTRUM IL VENTUNO | MARBRA-LYS TRAPPEN | GARAGE AUTO-SALON | Sigmar BVBA

Other related companies as GOUPIL LE FOL: TOPSLAGERIJ KRIS | KUNSTCENTRUM IL VENTUNO | MARBRA-LYS TRAPPEN | GARAGE AUTO-SALON | Sigmar BVBA

GOUPIL LE FOL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOUPIL LE FOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06664001464. Het bedrijf GOUPIL LE FOL bevindt zich op het adres: RUE DE LA VIOLETTE 22; 1000; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 748,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bars; Cafés; Restaurants. Producten gemaakt in GOUPIL LE FOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOUPIL LE FOL is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOUPIL LE FOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOUPIL LE FOL, openstaande posities, locatie van GOUPIL LE FOL op de kaart.

GOUPIL LE FOL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOUPIL LE FOL, company assigned to the tax number BE06664001464. The company GOUPIL LE FOL is located at the address: RUE DE LA VIOLETTE 22; 1000; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 748,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bars; Cafés; Restaurants. Products created in GOUPIL LE FOL were not found.
The main activity of GOUPIL LE FOL is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GOUPIL LE FOL is not available. You also can look at reviews of GOUPIL LE FOL, open positions, location of GOUPIL LE FOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOUPIL LE FOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOUPIL LE FOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOUPIL LE FOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOUPIL LE FOL, employees, financial statistics.