Sigmar BVBA

Contactgegevens Sigmar BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sigmar BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sigmar BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Janssensstraat 7 Box 2; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 825 32 67 (+32-03 825 32 67) 03 825 32 67 (+32-03 825 32 67)

Fax (fax): 03 825 32 67 (+32-03 825 32 67) 03 825 32 67 (+32-03 825 32 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sigmar BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sigmar BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sigmar BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sigmar BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sigmar BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sigmar BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sigmar BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sigmar BVBA
Products information Sigmar BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02648773193
Ondernemingsnummer: 9429260253
Hoofdstad (capital): 137,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 449,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Sigmar BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Law consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sigmar BVBA
(Get full report from official database of BE for Sigmar BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sigmar BVBA
Addition kinds of activities for Sigmar BVBA

106102. Mangaanertsertsbouw | Manganese ores mining
543100. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
20529900. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
22960301. Snoer voor het versterken van brandstofcellen | Cord for reinforcing fuel cells
28330213. Opium derivaten | Opium derivatives
37140115. Gouverneurs, motorvoertuig | Governors, motor vehicle
39310401. Baritonhoorns en onderdelen | Baritone horns and parts
79299908. Zingende telegram service | Singing telegram service
79991400. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services

Werken bij Sigmar BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sigmar BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sigmar BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sigmar BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel medewerker binnendienst DUITSE MARKT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als commercieel medewerker DUITSE MARKT ben je verantwoordelijk voor: ? Bestellingen beheren (via telefoon fax mail) ? Administratieve verwerking van orders ? Opvolgen van leveringstermijnen ? Contact met klanten ivm leveringen en termijnen ? Aanspreekpunt voor klanten ? Opmaken van facturen ? Klachtenbehandeling

  • Toonbankverkoper (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio ZULTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Pulderbos (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • Lasser (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: ETALUTIL

    Type: Werfreserve

    Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

  • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: STASSART11

    Type: Flexijob

    Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van Sigmar BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Sigmar BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sigmar BVBA. Laat een reactie achter voor Sigmar BVBA. Sigmar BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sigmar BVBA. Leave a respond for Sigmar BVBA. Sigmar BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sigmar BVBA op de google maps. Adres en contacten Sigmar BVBA
Location of Sigmar BVBA on the google maps. Address and contacts of Sigmar BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Sigmar BVBA Sigmar BVBA: San Marino NV | HOF TER LO | DELABIE D?PANNAGE | Partner Total Safetycare B.V.B.A. | Duvem NV

Other related companies as Sigmar BVBA: San Marino NV | HOF TER LO | DELABIE D?PANNAGE | Partner Total Safetycare B.V.B.A. | Duvem NV

Sigmar BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sigmar BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02648773193. Het bedrijf Sigmar BVBA bevindt zich op het adres: Jan Janssensstraat 7 Box 2; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 137,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 449,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Law consultants. Producten gemaakt in Sigmar BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sigmar BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sigmar BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sigmar BVBA, openstaande posities, locatie van Sigmar BVBA op de kaart.

Sigmar BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sigmar BVBA, company assigned to the tax number BE02648773193. The company Sigmar BVBA is located at the address: Jan Janssensstraat 7 Box 2; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 137,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 449,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Law consultants. Products created in Sigmar BVBA were not found.
The main activity of Sigmar BVBA is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Sigmar BVBA is not available. You also can look at reviews of Sigmar BVBA, open positions, location of Sigmar BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sigmar BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sigmar BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sigmar BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sigmar BVBA, employees, financial statistics.