WYDOOGHE DICK

Contactgegevens WYDOOGHE DICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WYDOOGHE DICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

WYDOOGHE DICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEENBOSSTRAAT 41; 8830; HOOGLEDE, België

Telefoon (phone): 51722310 (+32-51722310) 51722310 (+32-51722310)

Fax (fax): +32 (19) 895-49-89 +32 (19) 895-49-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WYDOOGHE DICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WYDOOGHE DICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WYDOOGHE DICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WYDOOGHE DICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WYDOOGHE DICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WYDOOGHE DICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WYDOOGHE DICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WYDOOGHE DICK
Products information WYDOOGHE DICK

BTW identificatienummer (tax): BE06187744140
Ondernemingsnummer: 7357513427
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in WYDOOGHE DICK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WYDOOGHE DICK
(Get full report from official database of BE for WYDOOGHE DICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor WYDOOGHE DICK
Addition kinds of activities for WYDOOGHE DICK

228401. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
356699. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen, anders | Speed changers, drives, and gears, nec
36340116. Sandwich broodroosters en grillen, elektrisch: huishouden | Sandwich toasters and grills, electric: household
50850102. Bakken en containers, opslag | Bins and containers, storage
78299900. Beelden voor het verspreiden van foto's, niet inbegrepen | Motion picture distribution services, nec

Werken bij WYDOOGHE DICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WYDOOGHE DICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WYDOOGHE DICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WYDOOGHE DICK. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (m/v) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vertrekt vroeg in de ochtend met je lading (trekker/oplegger) en levert bij diverse klanten in de regio's over gans België en Noord Frankrijk. Tegen de vroege middag ben je meestal thuis. Je zorgt voor een vriendelijke komst bij de klanten en helpt mee uitladen. Meestal is dit gewoon de darm aankoppelen om het bulkmateriaal in de silo's te blazen.

  • Contract Management Consultant regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar 4 Contract Management Consultants (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in premium wagens in de regio van Brussel. Onze klant is een welvarend bedrijf actief in de automotive sector gelegen in het Brusselse en geniet een zeer goede reputatie. Als Contract Management Consultant heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je beheert financiële en administratieve contractwijzigingen; Je sluit contracten af met bepaalde klanten; Je zorgt voor het beheer van administratieve documenten (kentekenbewijs, schrappingsbewijs, nummerplaat etc.); Ook het opvolgen van pre-retention van contracten behoort tot jouw takenpakket. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Controller Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Controller ben je verantwoordelijk voor het generen van de financieel-economische input voor de besluitvormingsprocessen binnen de Cabinefabriek. Jouw verantwoordelijkheden: participeren in feasibility en maak-/koopstudies opstellen en beoordelen van investeringsaanvragen en kostprijzen zorgdragen voor een adequate management accounting betrokken bij het bepalen van de lange termijn doelstellingen van de fabriek, het opstellen van de jaarbegroting en de maandelijkse resultaatsprognoses in samenwerking met het management Als Controller ben je lid van het managementteam van de Cabinefabriek, gelegen op de DAF-locatie in Westerlo. De Cabinefabriek is volop in beweging. Investeren en ontwikkelen, van zowel mens als product, staat hier centraal. De mensen die hier werken zijn gebeten door techniek en bereid te investeren in de eigen ontwikkeling om niet alleen zichzelf, maar ook DAF als organisatie te laten groeien.

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Charcuterie medewerker (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkzaamheden bestaan uit: Snijden van charcuterie Bediening van de klanten Aanvullen van de vleestoog

  • Meewerkend begeleider (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

  • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

  • Medewerker HR-dienst Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je jouw competenties in de HR-wereld verder ontwikkelen en dit als student regio Lokeren? Het bedrijf valt onder de chemische sector en vervaardigt benzinetanks. Verder bieden ze machinebouw aan voor grote automobiel klanten. Je taken zullen bestaan uit: het in kaart brengen, standaardiseren van functiebeschrijvingen. Het in kaart brengen van welke skills er zijn op vandaag, welke hebben we nodig en welke opleidingen moeten we hiervoor voorzien?

  • Jobstudent Vaper (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Hoofdverpleegkundige dienst SP cardiologie - pneumologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Het team van onze SP cardiologie en pneumologie focust zich op het verlenen van gespecialiseerde zorg aan mensen met een cardiaal of pulmonair probleem aansluitend op een acute ziekenhuisopname. Een belangrijk aspect binnen deze zorg is de revalidatie na hartoperatie, hartinfarct of revalidatie bij hartfalen, wat een langdurig contact met de patiënt met zich meebrengt. Anderzijds worden hier ook patiënten opgenomen die herstellen en revalideren na opname voor een acuut longprobleem. Dit team bestaat uit 17 medewerkers met een groot hart voor de patiënten. Multidisciplinair werken is hun prioriteit. Er hangt een ontspannende sfeer en men is zeer student – minded. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten richting een leidinggevende functie en zo een team te coachen en engageren? Wil je mee bijdragen aan het versterken van de kwaliteit en veiligheid van onze patiëntenzorg? Dan is deze vacature voor hoofdverpleegkundige vast en zeker iets voor jou! je bent verantwoordelijk voor een patiëntgerichte en kwalitatieve verpleegkundige zorg, dit in overleg met de betrokken artsen je geeft op participatieve wijze leiding aan een team van verpleegkundigen en logistieke medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming en ontwikkeling van jouw medewerkers je volgt de dienstroosterplanning op

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

Zoek naar antwoorden van WYDOOGHE DICK in sociale netwerken
Look for responds of WYDOOGHE DICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor WYDOOGHE DICK. Laat een reactie achter voor WYDOOGHE DICK. WYDOOGHE DICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WYDOOGHE DICK. Leave a respond for WYDOOGHE DICK. WYDOOGHE DICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WYDOOGHE DICK op de google maps. Adres en contacten WYDOOGHE DICK
Location of WYDOOGHE DICK on the google maps. Address and contacts of WYDOOGHE DICK

Andere gerelateerde bedrijven als come WYDOOGHE DICK WYDOOGHE DICK: MICHEL DELAERE | RUDIAM | GUY DE LANOEYE | De Jaeger G | Reinaert

Other related companies as WYDOOGHE DICK: MICHEL DELAERE | RUDIAM | GUY DE LANOEYE | De Jaeger G | Reinaert

WYDOOGHE DICK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WYDOOGHE DICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06187744140. Het bedrijf WYDOOGHE DICK bevindt zich op het adres: LEENBOSSTRAAT 41; 8830; HOOGLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in WYDOOGHE DICK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WYDOOGHE DICK is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WYDOOGHE DICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WYDOOGHE DICK, openstaande posities, locatie van WYDOOGHE DICK op de kaart.

WYDOOGHE DICK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is WYDOOGHE DICK, company assigned to the tax number BE06187744140. The company WYDOOGHE DICK is located at the address: LEENBOSSTRAAT 41; 8830; HOOGLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Varkenskwekers. Products created in WYDOOGHE DICK were not found.
The main activity of WYDOOGHE DICK is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WYDOOGHE DICK is not available. You also can look at reviews of WYDOOGHE DICK, open positions, location of WYDOOGHE DICK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WYDOOGHE DICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WYDOOGHE DICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WYDOOGHE DICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WYDOOGHE DICK, employees, financial statistics.