TAJA PLASTICS

Contactgegevens TAJA PLASTICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAJA PLASTICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAJA PLASTICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROEKKEMPWEG 13; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 89567362 (+32-89567362) 89567362 (+32-89567362)

Fax (fax): +32 (60) 276-49-70 +32 (60) 276-49-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAJA PLASTICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAJA PLASTICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAJA PLASTICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAJA PLASTICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAJA PLASTICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAJA PLASTICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAJA PLASTICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAJA PLASTICS
Products information TAJA PLASTICS

BTW identificatienummer (tax): BE06491790771
Ondernemingsnummer: 5511535644
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 406,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in TAJA PLASTICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kunststofrecipi?nten and -verpakkingen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAJA PLASTICS
(Get full report from official database of BE for TAJA PLASTICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAJA PLASTICS
Addition kinds of activities for TAJA PLASTICS

23110302. Militaire uniformen, mannen en jongeren ': aangekochte materialen | Military uniforms, men's and youths': purchased materials
23319903. T-shirts en tops, vrouwen: gemaakt van aangekochte materialen | T-shirts and tops, women's: made from purchased materials
36130205. Generator controle en meetpanelen | Generator control and metering panels
42159902. Motorbezorgdienst | Motorcycle delivery service
59620201. Koude drank automaten | Cold drinks vending machines

Werken bij TAJA PLASTICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAJA PLASTICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAJA PLASTICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAJA PLASTICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur - 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen te Geel is Tempo-Team op zoek naar reachtruckchauffeurs in vaste nacht. Activiteiten: diverse magazijnwerkzaamheden, handmatig of met transportmiddelen, zodanig dat alles tijdig verwerkt kan worden. Meer concreet wilt dit zeggen: stockeren/verplaatsen van goederen, controleren opslaglocaties, tellingen uitvoeren, onderhoud transportmiddelen, laden van vrachtwagens. De paletten die je zal moeten verplaatsen/stockeren wegen 1 ton en het gaat tot 10 meter hoog.

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf te Sint-Niklaas is Tempo-Team op zoek naar twee voltijdse magazijniers. Jouw takkenpakket: - Met de heftruck goederen transporteren - Bestellingen en goederen ontvangen en in stock brengen - Bestellingen orderpicken en klaar zetten - Orders inpakken en klaar maken voor transport Je werkt met de dagploeg van 7u30 tot 16u, telkens van maandag tot en met vrijdag.

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • dringend gezocht: huishoudhulpen aan huis regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TRIXXO HOME DENDERMONDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben dringend op zoek naar een poetsvrouw aan huis voor de regio Groot-Dendermonde, Buggenhout, Lebbeke, Opwijk)

  • Huishoudhulp Sint-Laureins (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Sint-Laureins en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student H&B Knokke 8u (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOLLAND & BARRET KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Als Student ben je het gezicht van de winkel. Klanten verder helpen en bijstaan met advies is je belangrijkste taak. Want onze klanten komen op de eerste plaats. Functieomschrijving Tot je taken behoren het verder helpen van onze klanten. Het uitvoeren van alle taken van opening to sluiting van de winkel. Hierdoor is de functie afwisselend en uitdagend.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

  • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

Zoek naar antwoorden van TAJA PLASTICS in sociale netwerken
Look for responds of TAJA PLASTICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAJA PLASTICS. Laat een reactie achter voor TAJA PLASTICS. TAJA PLASTICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAJA PLASTICS. Leave a respond for TAJA PLASTICS. TAJA PLASTICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAJA PLASTICS op de google maps. Adres en contacten TAJA PLASTICS
Location of TAJA PLASTICS on the google maps. Address and contacts of TAJA PLASTICS

Andere gerelateerde bedrijven als come TAJA PLASTICS TAJA PLASTICS: DEWART GALLERY | CGG/LITP VZW | Eliteschool | Patgames | HUIS ARCOBALENO

Other related companies as TAJA PLASTICS: DEWART GALLERY | CGG/LITP VZW | Eliteschool | Patgames | HUIS ARCOBALENO

TAJA PLASTICS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAJA PLASTICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06491790771. Het bedrijf TAJA PLASTICS bevindt zich op het adres: BROEKKEMPWEG 13; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 406,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kunststofrecipi?nten and -verpakkingen Fab. Producten gemaakt in TAJA PLASTICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAJA PLASTICS is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAJA PLASTICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAJA PLASTICS, openstaande posities, locatie van TAJA PLASTICS op de kaart.

TAJA PLASTICS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAJA PLASTICS, company assigned to the tax number BE06491790771. The company TAJA PLASTICS is located at the address: BROEKKEMPWEG 13; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 406,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kunststofrecipi?nten and -verpakkingen Fab. Products created in TAJA PLASTICS were not found.
The main activity of TAJA PLASTICS is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TAJA PLASTICS is not available. You also can look at reviews of TAJA PLASTICS, open positions, location of TAJA PLASTICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAJA PLASTICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAJA PLASTICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAJA PLASTICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAJA PLASTICS, employees, financial statistics.