DE ONGELETTERDE LIEFDE

Contactgegevens DE ONGELETTERDE LIEFDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE ONGELETTERDE LIEFDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE ONGELETTERDE LIEFDE

Regio (region): Gent, België

Adres (address): OVERPOORTSTRAAT 60; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92205600 (+32-92205600) 92205600 (+32-92205600)

Fax (fax): +32 (64) 738-13-82 +32 (64) 738-13-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE ONGELETTERDE LIEFDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE ONGELETTERDE LIEFDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE ONGELETTERDE LIEFDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE ONGELETTERDE LIEFDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE ONGELETTERDE LIEFDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE ONGELETTERDE LIEFDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE ONGELETTERDE LIEFDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE ONGELETTERDE LIEFDE
Products information DE ONGELETTERDE LIEFDE

BTW identificatienummer (tax): BE08550903320
Ondernemingsnummer: 6692840576
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in DE ONGELETTERDE LIEFDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bars; Cafés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE ONGELETTERDE LIEFDE
(Get full report from official database of BE for DE ONGELETTERDE LIEFDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE ONGELETTERDE LIEFDE
Addition kinds of activities for DE ONGELETTERDE LIEFDE

23999905. Luiers, behalve wegwerp: gemaakt van aangekochte materialen | Diapers, except disposable: made from purchased materials
35410100. Boor- en saaimachines | Drilling and boring machines
36410102. Elektrische gloeilampen, compleet | Electric light bulbs, complete
37280202. Adaptersamenstellingen, hydromatische propeller | Adapter assemblies, hydromatic propeller
73360202. Filmproducent | Still film producer
79990803. Kaart kamers | Card rooms
80110504. Diabetes specialist, arts / chirurg | Diabetes specialist, physician/surgeon
87489902. Educatief adviseur | Educational consultant

Werken bij DE ONGELETTERDE LIEFDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE ONGELETTERDE LIEFDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE ONGELETTERDE LIEFDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE ONGELETTERDE LIEFDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

  • Allround medewerkers supermarkt (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuwe supermarkt regio Evergem zijn we op zoek naar all round medewerkers. Er zijn zowel full time als part time vacatures. De winkel is open op zaterdag en zondag. Donderdag is de vaste sluitingsdag. Werkuren kunnen liggen tussen 06.00u en max 20.30u.

  • Staalmonteur (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te As zijn wij op zoek naar een staalmonteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in staalbouw bij particulieren (woningen). 

  • Busmechanieker (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Takenpakket: Onderhoud en herstellen van voertuigen Registratie van uitgevoerd onderhoud en gebruikte wisselstukken Voertuigen klaarmaken om naar een technische controle te gaan Constateren en melden van potentiële problemen of gevaren In geval van afwezigheid van de verantwoordelijke, zelf de eindcontrole op de uitgevoerde werken uitvoeren

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bonheiden en omgeving

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Studentenjob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst student

  • Student callcenter zaterdag (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Outbound callagent studenten gezocht op zaterdag Telken te werken van 9u tot 17u

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

  • Press Shop Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de lange openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Mogelijkheden om door te groeien Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Centric - Project Manager for Global Security Projects (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   Our client is looking for a Security consultant / Project Manager to: Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Your profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings...) Good understanding of project methodologies and project management Languages: Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage Full time availability

  • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

Zoek naar antwoorden van DE ONGELETTERDE LIEFDE in sociale netwerken
Look for responds of DE ONGELETTERDE LIEFDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE ONGELETTERDE LIEFDE. Laat een reactie achter voor DE ONGELETTERDE LIEFDE. DE ONGELETTERDE LIEFDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE ONGELETTERDE LIEFDE. Leave a respond for DE ONGELETTERDE LIEFDE. DE ONGELETTERDE LIEFDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE ONGELETTERDE LIEFDE op de google maps. Adres en contacten DE ONGELETTERDE LIEFDE
Location of DE ONGELETTERDE LIEFDE on the google maps. Address and contacts of DE ONGELETTERDE LIEFDE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE ONGELETTERDE LIEFDE DE ONGELETTERDE LIEFDE: KBC | Studio Cara?bes | Car Accident Services | BOUTIQUE D?LIFRANCE | G-M?DI

Other related companies as DE ONGELETTERDE LIEFDE: KBC | Studio Cara?bes | Car Accident Services | BOUTIQUE D?LIFRANCE | G-M?DI

DE ONGELETTERDE LIEFDE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is DE ONGELETTERDE LIEFDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08550903320. Het bedrijf DE ONGELETTERDE LIEFDE bevindt zich op het adres: OVERPOORTSTRAAT 60; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 662,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bars; Cafés. Producten gemaakt in DE ONGELETTERDE LIEFDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE ONGELETTERDE LIEFDE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE ONGELETTERDE LIEFDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE ONGELETTERDE LIEFDE, openstaande posities, locatie van DE ONGELETTERDE LIEFDE op de kaart.

DE ONGELETTERDE LIEFDE is a company, that was registered 1990 in Gent region, Belgium. Full name of company is DE ONGELETTERDE LIEFDE, company assigned to the tax number BE08550903320. The company DE ONGELETTERDE LIEFDE is located at the address: OVERPOORTSTRAAT 60; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 662,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bars; Cafés. Products created in DE ONGELETTERDE LIEFDE were not found.
The main activity of DE ONGELETTERDE LIEFDE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE ONGELETTERDE LIEFDE is not available. You also can look at reviews of DE ONGELETTERDE LIEFDE, open positions, location of DE ONGELETTERDE LIEFDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE ONGELETTERDE LIEFDE, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE ONGELETTERDE LIEFDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE ONGELETTERDE LIEFDE, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE ONGELETTERDE LIEFDE, employees, financial statistics.