'T MOLENTJE

Contactgegevens 'T MOLENTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T MOLENTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T MOLENTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOUTERMANSTRAAT 1; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 11313618 (+32-11313618) 11313618 (+32-11313618)

Fax (fax): +32 (65) 882-25-52 +32 (65) 882-25-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T MOLENTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T MOLENTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T MOLENTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T MOLENTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T MOLENTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T MOLENTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T MOLENTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T MOLENTJE
Products information 'T MOLENTJE

BTW identificatienummer (tax): BE08981292724
Ondernemingsnummer: 4388732910
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in 'T MOLENTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T MOLENTJE
(Get full report from official database of BE for 'T MOLENTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T MOLENTJE
Addition kinds of activities for 'T MOLENTJE

267302. Voedselopslag en vuilniszakken (kunststof) | Food storage and trash bags (plastic)
29110505. Wegenmateriaal, bitumineus | Road materials, bituminous
36120201. Ballasten voor verlichtingsarmaturen | Ballasts for lighting fixtures
45229904. Helikopter dragers, onopgelost | Helicopter carriers, nonscheduled
55719904. Motor scooters | Motor scooters

Werken bij 'T MOLENTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T MOLENTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T MOLENTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T MOLENTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lillo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je VAN 06/06/2017 TEM 14/07/2017 ORGANISEREN WIJ IN SAMENWERKING MET VDAB EEN OPLEIDING PARTICULIERE SCHOONMAAK. NA DEZE OPLEIDING BIEDEN WIJ JE EEN VAST CONTRACT AAN BIJ PUUUR. INTERESSE? KOM NAAR HET INFOMOMENT OP 22/05/2017 OM 13U30 BIJ VDAB LEUVEN, DIESTSEPOORT 6/63, 3000 LEUVEN (NAAST HET STATION)

  • student H&B Knokke 8u (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOLLAND & BARRET KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Als Student ben je het gezicht van de winkel. Klanten verder helpen en bijstaan met advies is je belangrijkste taak. Want onze klanten komen op de eerste plaats. Functieomschrijving Tot je taken behoren het verder helpen van onze klanten. Het uitvoeren van alle taken van opening to sluiting van de winkel. Hierdoor is de functie afwisselend en uitdagend.

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • Key Account Manager (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFOHOS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

  • Store Support zoekt nieuwe mystery shoppers! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STORE SUPPORT BVBA

    Type: Flexijob

    Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Dan is mystery shoppen wat voor jou! Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Je kunt bij ons opdrachten uitvoeren in verschillende branches. Mystery shoppen heeft een incidenteel karakter. Een mystery shopper is: Kritisch, analytisch, klantgericht, objectief, heeft commercieel inzicht en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers. Een mystery shopper heeft: Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) Kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde Een smartphone (pré) En is 18 jaar of ouder

Zoek naar antwoorden van 'T MOLENTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T MOLENTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T MOLENTJE. Laat een reactie achter voor 'T MOLENTJE. 'T MOLENTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T MOLENTJE. Leave a respond for 'T MOLENTJE. 'T MOLENTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T MOLENTJE op de google maps. Adres en contacten 'T MOLENTJE
Location of 'T MOLENTJE on the google maps. Address and contacts of 'T MOLENTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T MOLENTJE 'T MOLENTJE: BAXTER R & D EUROPE SC | ANN VAN DEN BROELE | MONORAIL | S A K NV | MEVR IR?NE FRAEYE

Other related companies as 'T MOLENTJE: BAXTER R & D EUROPE SC | ANN VAN DEN BROELE | MONORAIL | S A K NV | MEVR IR?NE FRAEYE

'T MOLENTJE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T MOLENTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08981292724. Het bedrijf 'T MOLENTJE bevindt zich op het adres: KOUTERMANSTRAAT 1; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 318,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in 'T MOLENTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T MOLENTJE is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T MOLENTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T MOLENTJE, openstaande posities, locatie van 'T MOLENTJE op de kaart.

'T MOLENTJE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T MOLENTJE, company assigned to the tax number BE08981292724. The company 'T MOLENTJE is located at the address: KOUTERMANSTRAAT 1; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 318,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kinderopvang. Products created in 'T MOLENTJE were not found.
The main activity of 'T MOLENTJE is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T MOLENTJE is not available. You also can look at reviews of 'T MOLENTJE, open positions, location of 'T MOLENTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T MOLENTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T MOLENTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T MOLENTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T MOLENTJE, employees, financial statistics.