PIET'S KREATIE

Contactgegevens PIET'S KREATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIET'S KREATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIET'S KREATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 624; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27593609 (+32-27593609) 27593609 (+32-27593609)

Fax (fax): +32 (53) 413-25-39 +32 (53) 413-25-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIET'S KREATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIET'S KREATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIET'S KREATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIET'S KREATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIET'S KREATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIET'S KREATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIET'S KREATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIET'S KREATIE
Products information PIET'S KREATIE

BTW identificatienummer (tax): BE01096130371
Ondernemingsnummer: 9620147705
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in PIET'S KREATIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIET'S KREATIE
(Get full report from official database of BE for PIET'S KREATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIET'S KREATIE
Addition kinds of activities for PIET'S KREATIE

394405. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
22590101. Jurk en semidress handschoenen, breien | Dress and semidress gloves, knit
24990101. Kleren drogen kaders, rekken en rollen, hout | Clothes drying frames, racks and reels, wood
30690402. Ballonnen, metalen folie gelamineerd met rubber | Balloons, metal foil laminated with rubber
35650204. Label bevochtigers, industrieel | Label moisteners, industrial
38610401. Fotolijsten afdrukken | Printing frames, photographic
42120102. Landbouwbedrijf, lokaal | Farm to market haulage, local
50729905. nozzles | Nozzles
73840000. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
78320000. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in

Werken bij PIET'S KREATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIET'S KREATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIET'S KREATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIET'S KREATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Chauffeur C/CE met CODE 95 (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw dagtaak begint rond 4u 's morgens met het laden van de vrachtwagen. Je start je route altijd vanuit ons distributiecentrum te Temse en levert onze goederen veilig en op tijd af bij onze klanten. Dagelijks heb je zo'n 25 à 30 stops.

  • Mecanicien weekend (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit de regio Moeskroen heeft een vacature als Weekend technieker als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Preventief en curatief onderhoud van het machinepark op mechanisch vlak Smeren van kettingen vervangen van riemen ... Montage en demontage van machines Technische ondersteuning bieden aan de afdeling productie kwaliteit en onderhoud

  • Poetshulp Brakel 38u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    tExclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Verkoper/Verkoopster (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Als Student Verkoper / Verkoopster geef je graag advies en staan klanten voor jou centraal! Zowel in de winkel als aan de paskamers verleen je specifiek advies bij de verkoop van jeans of andere kledij. Je bent aanspreekpunt voor de klanten. Je werkt graag in teamverband Je houdt van afwisseling: naast verkoop zul je ook leveringen uitpakken, visual merchandising verzorgen, kassa, etc...

  • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: De Zandbank

    Type: Studentenjob

    Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

  • Student schoonmaak(WOM) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde en energieke student die zal instaan voor het schoonmaken van kantoren, bedrijven,... in regio Antwerpen. Ben jij dé kandidaat waar wij op zoek naar zijn, wil je een centje bijverdienen en ben je elke dinsdag vrij? Solliciteer nu en kom op persoonlijk gesprek bij ons.

  • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

  • Architect (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van PIET'S KREATIE in sociale netwerken
Look for responds of PIET'S KREATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIET'S KREATIE. Laat een reactie achter voor PIET'S KREATIE. PIET'S KREATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIET'S KREATIE. Leave a respond for PIET'S KREATIE. PIET'S KREATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIET'S KREATIE op de google maps. Adres en contacten PIET'S KREATIE
Location of PIET'S KREATIE on the google maps. Address and contacts of PIET'S KREATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come PIET'S KREATIE PIET'S KREATIE: PARK WEST | BEAUTIFUL TOP NAILS | Rexel Belgium NV | DANIEL WILLEMYNS | C.E.A.-Agriculture

Other related companies as PIET'S KREATIE: PARK WEST | BEAUTIFUL TOP NAILS | Rexel Belgium NV | DANIEL WILLEMYNS | C.E.A.-Agriculture

PIET'S KREATIE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIET'S KREATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01096130371. Het bedrijf PIET'S KREATIE bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 624; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 634,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in PIET'S KREATIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIET'S KREATIE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIET'S KREATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIET'S KREATIE, openstaande posities, locatie van PIET'S KREATIE op de kaart.

PIET'S KREATIE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIET'S KREATIE, company assigned to the tax number BE01096130371. The company PIET'S KREATIE is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 624; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 634,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in PIET'S KREATIE were not found.
The main activity of PIET'S KREATIE is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PIET'S KREATIE is not available. You also can look at reviews of PIET'S KREATIE, open positions, location of PIET'S KREATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIET'S KREATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIET'S KREATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIET'S KREATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIET'S KREATIE, employees, financial statistics.