PERIVOLARIS BASSILIKI

Contactgegevens PERIVOLARIS BASSILIKI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PERIVOLARIS BASSILIKI: address, phone, fax, email, website, opening hours

PERIVOLARIS BASSILIKI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MASSES DIARBOIS 105; 6043; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71344469 (+32-71344469) 71344469 (+32-71344469)

Fax (fax): +32 (19) 294-94-91 +32 (19) 294-94-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PERIVOLARIS BASSILIKI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PERIVOLARIS BASSILIKI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PERIVOLARIS BASSILIKI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PERIVOLARIS BASSILIKI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PERIVOLARIS BASSILIKI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PERIVOLARIS BASSILIKI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PERIVOLARIS BASSILIKI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PERIVOLARIS BASSILIKI
Products information PERIVOLARIS BASSILIKI

BTW identificatienummer (tax): BE09624542236
Ondernemingsnummer: 4247558593
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 252,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in PERIVOLARIS BASSILIKI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PERIVOLARIS BASSILIKI
(Get full report from official database of BE for PERIVOLARIS BASSILIKI)

Aanvulling soorten activiteiten voor PERIVOLARIS BASSILIKI
Addition kinds of activities for PERIVOLARIS BASSILIKI

3011. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
874802. Stedelijke planning en adviesdiensten | Urban planning and consulting services
943104. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, niveau van overheid | Administration of public health programs, level of government
24260204. Borstelblokken, hout: gedraaid en gevormd | Brush blocks, wood: turned and shaped
24310700. Buiten- en sierhoutwerk en afwerking | Exterior and ornamental woodwork and trim
32999902. Vloersamenstelling, magnesiet | Floor composition, magnesite
36510109. Microfoons | Microphones
51130300. Dozen en containers | Boxes and containers
76991302. Motor reparatie service | Motorcycle repair service
84220102. Aquarium | Aquarium

Werken bij PERIVOLARIS BASSILIKI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PERIVOLARIS BASSILIKI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PERIVOLARIS BASSILIKI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PERIVOLARIS BASSILIKI. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

  • Chauffeur C/CE wasophaling binnen pc 11000 (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma in de regio van Brugge is op zoek naar een C of Ce dag of nachtchauffeur om was op te halen met rolcontainers. Er is een vacature zowel voor de dag als voor de nacht. Je mag je voorkeur meegeven. Je krijgt redelijke vaste routes. Baanervaring is vereist, bij opstart is een specifiek opleidingsperiode voorzien. Een groot voordeel is het loon wat toch een stuk hoger ligt dan in de transportsector.

  • Projectstaffing verpleegkundige Medische Beeldvorming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Medische Beeldvorming. Je zal op een korte termijn volwaardig moeten meedraaien, dus ervaring op dergelijke afdeling is vereist. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Technisch medewerker productie (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

  • Lasser-monteerders (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler binnen de bussen en industriële voertuigen sector zoeken we gemotiveerde monteur-lassers! Tot je takkenpakket behoort: - Het monteren van onderdelen voor autobussen en industriële voertuigen, hiervoor baseer je je op een technisch plan - Lassen van constructies (halfautomaat, puntlassen of ketellassen) Praktisch: - Optie vast na positieve evaluatie - Je werkt in een 2-ploegensysteem, of in dagregime

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • JOBSTUDENTEN ZAALHULPEN / KELNERS (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

    Type: Studentenjob

    Voor onze brasserie zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt op zondagen en tijdens schoolvakanties. Als zaalhulp / kelner sta je in voor volgende taken: opnemen van bestellingen serveren van gerechten en dranken tafels afruimen, enz.

  • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

  • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • Ergotherapeute (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van PERIVOLARIS BASSILIKI in sociale netwerken
Look for responds of PERIVOLARIS BASSILIKI in social networks

Lees alle opmerkingen voor PERIVOLARIS BASSILIKI. Laat een reactie achter voor PERIVOLARIS BASSILIKI. PERIVOLARIS BASSILIKI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PERIVOLARIS BASSILIKI. Leave a respond for PERIVOLARIS BASSILIKI. PERIVOLARIS BASSILIKI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PERIVOLARIS BASSILIKI op de google maps. Adres en contacten PERIVOLARIS BASSILIKI
Location of PERIVOLARIS BASSILIKI on the google maps. Address and contacts of PERIVOLARIS BASSILIKI

Andere gerelateerde bedrijven als come PERIVOLARIS BASSILIKI PERIVOLARIS BASSILIKI: NET.DESIGN | JAN HEYMANS | De Preter-Dijck | ROGER DELATTE | GILBERT DE WAELE

Other related companies as PERIVOLARIS BASSILIKI: NET.DESIGN | JAN HEYMANS | De Preter-Dijck | ROGER DELATTE | GILBERT DE WAELE

PERIVOLARIS BASSILIKI is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PERIVOLARIS BASSILIKI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09624542236. Het bedrijf PERIVOLARIS BASSILIKI bevindt zich op het adres: RUE MASSES DIARBOIS 105; 6043; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 252,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in PERIVOLARIS BASSILIKI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PERIVOLARIS BASSILIKI is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PERIVOLARIS BASSILIKI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PERIVOLARIS BASSILIKI, openstaande posities, locatie van PERIVOLARIS BASSILIKI op de kaart.

PERIVOLARIS BASSILIKI is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is PERIVOLARIS BASSILIKI, company assigned to the tax number BE09624542236. The company PERIVOLARIS BASSILIKI is located at the address: RUE MASSES DIARBOIS 105; 6043; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 252,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in PERIVOLARIS BASSILIKI were not found.
The main activity of PERIVOLARIS BASSILIKI is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PERIVOLARIS BASSILIKI is not available. You also can look at reviews of PERIVOLARIS BASSILIKI, open positions, location of PERIVOLARIS BASSILIKI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PERIVOLARIS BASSILIKI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PERIVOLARIS BASSILIKI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PERIVOLARIS BASSILIKI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PERIVOLARIS BASSILIKI, employees, financial statistics.