MYRIAM'S HAIRSTYLE

Contactgegevens MYRIAM'S HAIRSTYLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MYRIAM'S HAIRSTYLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MYRIAM'S HAIRSTYLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BILZERSTEENWEG 418; 3700; TONGEREN (GROOT), België

Telefoon (phone): 12262729 (+32-12262729) 12262729 (+32-12262729)

Fax (fax): +32 (57) 773-80-14 +32 (57) 773-80-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MYRIAM'S HAIRSTYLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MYRIAM'S HAIRSTYLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MYRIAM'S HAIRSTYLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MYRIAM'S HAIRSTYLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MYRIAM'S HAIRSTYLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MYRIAM'S HAIRSTYLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MYRIAM'S HAIRSTYLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MYRIAM'S HAIRSTYLE
Products information MYRIAM'S HAIRSTYLE

BTW identificatienummer (tax): BE09899749755
Ondernemingsnummer: 1527893066
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in MYRIAM'S HAIRSTYLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MYRIAM'S HAIRSTYLE
(Get full report from official database of BE for MYRIAM'S HAIRSTYLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MYRIAM'S HAIRSTYLE
Addition kinds of activities for MYRIAM'S HAIRSTYLE

865100. Politieke organisaties | Political organizations
24310700. Buiten- en sierhoutwerk en afwerking | Exterior and ornamental woodwork and trim
25210101. Banken, kantoor: hout | Benches, office: wood
28999904. blauwen | Bluing
31490101. Orthopedische schoenen, kinderen | Orthopedic shoes, children's
39491105. Softball apparatuur en benodigdheden | Softball equipment and supplies
50939908. Scavengering | Scavengering
51360300. Mannen en jongens 'outerwear | Men's and boys' outerwear
79110102. Discotheque, met uitzondering van alcoholische dranken | Discotheque, except those serving alcoholic beverages
87210101. Gecertificeerde publieke accountant | Certified public accountant

Werken bij MYRIAM'S HAIRSTYLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MYRIAM'S HAIRSTYLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MYRIAM'S HAIRSTYLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MYRIAM'S HAIRSTYLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

  • Student productiemedewerker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het inleggen van was in de strijkmangels; Verpakken van wasgoed; Sorteren.

  • Studenten weekendwerk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: VIO Herentals

    Type: Studentenjob

    Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een tuincentrum in Olen, zoeken we gemotiveerde studenten die tijdens het weekend kunnen werken.  Je zal verschillende taken uitvoeren, zo leer je werken met de kassa en zal je ook allround meewerken in de winkel.  Je zal steeds afwisselend ingepland worden op zaterdag/zondag en feestdagen. Kan je meer werken dan kan je ook meer ingepland worden. 

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

  • kelner restaurant (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Restaurant Cocotte

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een kelner voor ons restaurant. Startdatum is voorzien begin oktober. U staat in voor de mice en place, zaaldienst, ontvangen van gasten, uitleg menu en drank. Ook dient u het eten op en schenkt u de drank.

  • IT programmeur C# (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Dekeyzer - Ossaer

    Type: Vaste Job

    Programmeren van bedrijfseigen software in C#.net WPF Problemen analyseren en oplossen a.d.h.v. nieuwe programmaties Webdevelopment (asp.net; AngularJS; PHP)

  • Test Engineer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Controleert of test elektrische of elektronische producten bij stukgoed- of serieproductie, dienst na verkoop, ... Werkt volgens de veiligheidsregels en de kwaliteitsgarantie-eisen. Staat in voor de reparatie of het conform maken van de producten.

Zoek naar antwoorden van MYRIAM'S HAIRSTYLE in sociale netwerken
Look for responds of MYRIAM'S HAIRSTYLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MYRIAM'S HAIRSTYLE. Laat een reactie achter voor MYRIAM'S HAIRSTYLE. MYRIAM'S HAIRSTYLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MYRIAM'S HAIRSTYLE. Leave a respond for MYRIAM'S HAIRSTYLE. MYRIAM'S HAIRSTYLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MYRIAM'S HAIRSTYLE op de google maps. Adres en contacten MYRIAM'S HAIRSTYLE
Location of MYRIAM'S HAIRSTYLE on the google maps. Address and contacts of MYRIAM'S HAIRSTYLE

Andere gerelateerde bedrijven als come MYRIAM'S HAIRSTYLE MYRIAM'S HAIRSTYLE: JOHAN JANS | HOME RENOVATION | Salmon J-L | Vander Zijpen NV | FEDERALE POLITIE

Other related companies as MYRIAM'S HAIRSTYLE: JOHAN JANS | HOME RENOVATION | Salmon J-L | Vander Zijpen NV | FEDERALE POLITIE

MYRIAM'S HAIRSTYLE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MYRIAM'S HAIRSTYLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09899749755. Het bedrijf MYRIAM'S HAIRSTYLE bevindt zich op het adres: BILZERSTEENWEG 418; 3700; TONGEREN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 806,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in MYRIAM'S HAIRSTYLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MYRIAM'S HAIRSTYLE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MYRIAM'S HAIRSTYLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MYRIAM'S HAIRSTYLE, openstaande posities, locatie van MYRIAM'S HAIRSTYLE op de kaart.

MYRIAM'S HAIRSTYLE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is MYRIAM'S HAIRSTYLE, company assigned to the tax number BE09899749755. The company MYRIAM'S HAIRSTYLE is located at the address: BILZERSTEENWEG 418; 3700; TONGEREN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 806,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in MYRIAM'S HAIRSTYLE were not found.
The main activity of MYRIAM'S HAIRSTYLE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MYRIAM'S HAIRSTYLE is not available. You also can look at reviews of MYRIAM'S HAIRSTYLE, open positions, location of MYRIAM'S HAIRSTYLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MYRIAM'S HAIRSTYLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MYRIAM'S HAIRSTYLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MYRIAM'S HAIRSTYLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MYRIAM'S HAIRSTYLE, employees, financial statistics.