THE IRISH TIMES PUB

Contactgegevens THE IRISH TIMES PUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THE IRISH TIMES PUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

THE IRISH TIMES PUB

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): FRUITMARKT 32; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11242505 (+32-11242505) 11242505 (+32-11242505)

Fax (fax): +32 (61) 607-53-94 +32 (61) 607-53-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THE IRISH TIMES PUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THE IRISH TIMES PUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THE IRISH TIMES PUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THE IRISH TIMES PUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THE IRISH TIMES PUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THE IRISH TIMES PUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THE IRISH TIMES PUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THE IRISH TIMES PUB
Products information THE IRISH TIMES PUB

BTW identificatienummer (tax): BE03864410400
Ondernemingsnummer: 4942993164
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type de Cuisine: Anglaise.. Types de Bars: Pubs Irlandais, Pubs Anglais.

Product categorie (product category): Bars. Restaurants. Cafés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THE IRISH TIMES PUB
(Get full report from official database of BE for THE IRISH TIMES PUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor THE IRISH TIMES PUB
Addition kinds of activities for THE IRISH TIMES PUB

872199. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec
02549900. Pluimveehouderijen, nec | Poultry hatcheries, nec
24510100. Stacaravans, persoonlijk of privégebruik | Mobile homes, personal or private use
32810501. Begraafplaatsen, stenen | Burial vaults, stone
33390103. Zinkraffinage (primair), inclusief platen en stof | Zinc refining (primary), including slabs & dust
51990205. Kerstmis nieuwigheden | Christmas novelties

Werken bij THE IRISH TIMES PUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THE IRISH TIMES PUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THE IRISH TIMES PUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THE IRISH TIMES PUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Reachtruckchauffeur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goederen op locatie te plaatsen. Je zal rijden tussen smalle racks. Hoog stapelen vormt dan ook geen probleem voor jou. Je zal instaan voor 80% reachtruckwerk en 20% manueel werk.

  • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Administratief Medewerker Kredietaanvragen (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Expert is op zoek naar een Administratief Medewerker Kredietaanvragen. Onze klant, een internationaal en gerenommeerd bedrijf actief in de automobielsector, is op zoek naar een enthousiaste, tijdelijke kracht die helpt het extra werk tijdens het autosalon op te vangen. Als Administratief Medewerker Kredietaanvragen ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en het dossierbeheer van nieuwe kredietaanvragen tot en met de levering van de wagen. Jouw taken: Je bent het aanspreekpunt voor de dealers. Je licht de voorwaarden en het wettelijk kader in het aanvraagproces op een gefundeerde manier toe. Je verleent bijstand aan de dealers bij aanvraag van een krediet én biedt ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte oplossing voor zowel professionele als particuliere klanten. Je verzamelt en verifieert de nodige documenten voor kredietaanvragen, kredietbeslissingen, contractactivatie.

  • Schrijnwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lo-Reninge die gespecialiseerd is in de vervaardiging en in het plaatsen van zowel binnen- als buitenschrijnwerk zijn we op zoek een schrijnwerker. Je zal instaan voor het plaatsen van plafonds, het plaatsen van kastenwerk, ..

  • Magazijnier met rijbewijs C (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterke waarde in de regio, zijn wij opzoek naar een Magazijnier met rijbewijs C voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je vervoert, per vrachtwagen, kunststofonderdelen van het bedrijf naar het magazijn, of omgekeerd, langs de openbare weg. Je zorgt voor het transport van die onderdelen in het bedrijf en je helpt in het magazijn van de afdeling kunststoffen.

  • Elektricien - electromecaniciens (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken gemotiveerde elektriciens die voltijds willen werken.

  • Lasser (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

  • Gemotiveerde handlanger met technische achtergrond (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma, gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van wielstellen van treinen, ben ik op zoek naar een gemotiveerde handlanger met een technische achtergrond.  Je zal de techniekers assisteren bij de herstelling van technische defecten en het onderhoud aan spoorwegwagons. Na geruime tijd kan je doorgroeien naar technieker.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Kamermeisje (jongen) - Student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn steeds op zoek naar studenten voor zaterdag en/of zondag en/of feestdagen en/of vakanties het hele jaar door (ook zaterdag en/of zondag en/of feestdagen in vakanties!). Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel.

  • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Horeca

    Type: Flexijob

    Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

Zoek naar antwoorden van THE IRISH TIMES PUB in sociale netwerken
Look for responds of THE IRISH TIMES PUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor THE IRISH TIMES PUB. Laat een reactie achter voor THE IRISH TIMES PUB. THE IRISH TIMES PUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THE IRISH TIMES PUB. Leave a respond for THE IRISH TIMES PUB. THE IRISH TIMES PUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THE IRISH TIMES PUB op de google maps. Adres en contacten THE IRISH TIMES PUB
Location of THE IRISH TIMES PUB on the google maps. Address and contacts of THE IRISH TIMES PUB

Andere gerelateerde bedrijven als come THE IRISH TIMES PUB THE IRISH TIMES PUB: ERVEN | PHILIPPE DALCQ | Desmet P | GAMMASSUR | MANO VANHOVE

Other related companies as THE IRISH TIMES PUB: ERVEN | PHILIPPE DALCQ | Desmet P | GAMMASSUR | MANO VANHOVE

THE IRISH TIMES PUB is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is THE IRISH TIMES PUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03864410400. Het bedrijf THE IRISH TIMES PUB bevindt zich op het adres: FRUITMARKT 32; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 223,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bars. Restaurants. Cafés. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Anglaise.. Types de Bars: Pubs Irlandais, Pubs Anglais..
De hoofdactiviteit van THE IRISH TIMES PUB is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THE IRISH TIMES PUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THE IRISH TIMES PUB, openstaande posities, locatie van THE IRISH TIMES PUB op de kaart.

THE IRISH TIMES PUB is a company, that was registered 2002 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is THE IRISH TIMES PUB, company assigned to the tax number BE03864410400. The company THE IRISH TIMES PUB is located at the address: FRUITMARKT 32; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 223,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bars. Restaurants. Cafés. List of products are Type de Cuisine: Anglaise.. Types de Bars: Pubs Irlandais, Pubs Anglais..
The main activity of THE IRISH TIMES PUB is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THE IRISH TIMES PUB is not available. You also can look at reviews of THE IRISH TIMES PUB, open positions, location of THE IRISH TIMES PUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THE IRISH TIMES PUB, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THE IRISH TIMES PUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THE IRISH TIMES PUB, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THE IRISH TIMES PUB, employees, financial statistics.