MARCELLA DANSCHUTTER

Contactgegevens MARCELLA DANSCHUTTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCELLA DANSCHUTTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCELLA DANSCHUTTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTKADE 64; 9060; ZELZATE, België

Telefoon (phone): 93455299 (+32-93455299) 93455299 (+32-93455299)

Fax (fax): +32 (15) 601-69-30 +32 (15) 601-69-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCELLA DANSCHUTTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCELLA DANSCHUTTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCELLA DANSCHUTTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCELLA DANSCHUTTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCELLA DANSCHUTTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCELLA DANSCHUTTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCELLA DANSCHUTTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCELLA DANSCHUTTER
Products information MARCELLA DANSCHUTTER

BTW identificatienummer (tax): BE07114440917
Ondernemingsnummer: 6032012939
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 779,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in MARCELLA DANSCHUTTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCELLA DANSCHUTTER
(Get full report from official database of BE for MARCELLA DANSCHUTTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCELLA DANSCHUTTER
Addition kinds of activities for MARCELLA DANSCHUTTER

326902. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery
358503. Verwarmingsapparatuur, compleet | Heating equipment, complete
391599. Juweliersmateriaal en lapidair werk, nv | Jewelers' materials and lapidary work, nec
449299. Sleep- en sleepbootdienst, niet inbegrepen | Towing and tugboat service, nec
32590201. Schoorsteenpijp en toppen, klei | Chimney pipe and tops, clay
35489904. Lasdraad, kaal en gecoat | Welding wire, bare and coated
36130203. Verdeelborden, elektrisch | Distribution boards, electric
39310308. Rietjes voor muziekinstrumenten | Reeds for musical instruments
76992211. Reparatie van de service station apparatuur | Service station equipment repair
80939901. Biofeedback centrum | Biofeedback center

Werken bij MARCELLA DANSCHUTTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCELLA DANSCHUTTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCELLA DANSCHUTTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCELLA DANSCHUTTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • LABORANT VOEDINGSBEDRIJF (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een laborant. Ben je in het bezit van een bachelor of master diploma in de chemie of biochemie? Heb je minstens twee jaar ervaring in een voedingslaboratorium? Spreek je naast Nederlands ook goed Engels en Frans? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als laborant zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: je neemt de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van standaardanalysen je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct je voert standaard analysen op monsters van grondstoffen, hulpgrondstoffen, eindproducten, ... uit je geeft en verstrekt informatie ivm de analyseresultaten je reinigt de hulpmiddelen en labo apparatuur je houdt de labovoorraad bij je vult keurringskaarten in je helpt bij het uittesten van nieuwe toestellen enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • Administratief Medewerker (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een verregaande administratieve ondersteuning van de uitvoering en calculatie van de Je beantwoordt de telefooncentrale van de afdeling en je filtert en verdeelt alle inkomende oproepen, indien nodig noteer je een boodschap en garandeer je opvolging. Het strikt administratief takenpakket kan opgesplitst worden in een vijftal deelgebieden: Administratieve werfvoorbereidingen: eerste lijnsnazicht inkomende contracten, dossieraanmaak, RSZ-meldingen, Algemene werfgebonden administratie: redactie werfgebonden briefwisseling en offertes, opleveringsaanvragen, centraal klassement, digitaal archief,... . Administratie gerelateerd aan aanbestedingen en prijsvragen: uittypen van briefwisseling, voorbereiden aanbestedingsdossiers, distributie binnenkomende offertes, up to date houden documenten en attesten, ... facturatiecontrole: borgstellingen, beheer en controle facturatie, Up-to-date houden digitale bestanden: archivering, wervenbestand bijwerken, briefwisseling digitaliseren,

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

  • zaalmedewerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    helpen met opdienen en afruimen in zaal van gekent restaurant in varsenere- jabbeke

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

  • Flexi-jobs kassamedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van MARCELLA DANSCHUTTER in sociale netwerken
Look for responds of MARCELLA DANSCHUTTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCELLA DANSCHUTTER. Laat een reactie achter voor MARCELLA DANSCHUTTER. MARCELLA DANSCHUTTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCELLA DANSCHUTTER. Leave a respond for MARCELLA DANSCHUTTER. MARCELLA DANSCHUTTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCELLA DANSCHUTTER op de google maps. Adres en contacten MARCELLA DANSCHUTTER
Location of MARCELLA DANSCHUTTER on the google maps. Address and contacts of MARCELLA DANSCHUTTER

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCELLA DANSCHUTTER MARCELLA DANSCHUTTER: LIBERT JARDINS & LOISIRS | LAURENT PHILIPSEN | VAN GRINSVEN | Homocentrum Delyn | GO INTERNET

Other related companies as MARCELLA DANSCHUTTER: LIBERT JARDINS & LOISIRS | LAURENT PHILIPSEN | VAN GRINSVEN | Homocentrum Delyn | GO INTERNET

MARCELLA DANSCHUTTER is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCELLA DANSCHUTTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07114440917. Het bedrijf MARCELLA DANSCHUTTER bevindt zich op het adres: OOSTKADE 64; 9060; ZELZATE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 779,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in MARCELLA DANSCHUTTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCELLA DANSCHUTTER is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCELLA DANSCHUTTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCELLA DANSCHUTTER, openstaande posities, locatie van MARCELLA DANSCHUTTER op de kaart.

MARCELLA DANSCHUTTER is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCELLA DANSCHUTTER, company assigned to the tax number BE07114440917. The company MARCELLA DANSCHUTTER is located at the address: OOSTKADE 64; 9060; ZELZATE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 779,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in MARCELLA DANSCHUTTER were not found.
The main activity of MARCELLA DANSCHUTTER is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCELLA DANSCHUTTER is not available. You also can look at reviews of MARCELLA DANSCHUTTER, open positions, location of MARCELLA DANSCHUTTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCELLA DANSCHUTTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCELLA DANSCHUTTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCELLA DANSCHUTTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCELLA DANSCHUTTER, employees, financial statistics.