DE VRIENDT-YERNAUX SPRL

Contactgegevens DE VRIENDT-YERNAUX SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VRIENDT-YERNAUX SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VRIENDT-YERNAUX SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Sylvain Denayer 51 1070 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-58-52-98 32-25-58-52-98

Fax (fax): 32-25-58-52-98 32-25-58-52-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VRIENDT-YERNAUX SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VRIENDT-YERNAUX SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VRIENDT-YERNAUX SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VRIENDT-YERNAUX SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VRIENDT-YERNAUX SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VRIENDT-YERNAUX SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VRIENDT-YERNAUX SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VRIENDT-YERNAUX SPRL
Products information DE VRIENDT-YERNAUX SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09565765380
Ondernemingsnummer: 8295471191
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in DE VRIENDT-YERNAUX SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Doors, garage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VRIENDT-YERNAUX SPRL
(Get full report from official database of BE for DE VRIENDT-YERNAUX SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VRIENDT-YERNAUX SPRL
Addition kinds of activities for DE VRIENDT-YERNAUX SPRL

2281. Garen spin mills | Yarn spinning mills
7371. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
372199. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
23970000. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
33120202. Sponge ijzer | Sponge iron
35859900. Koel- en verwarmingsapparatuur, niet inbegrepen | Refrigeration and heating equipment, nec
37210204. luchtschepen | Dirigibles

Werken bij DE VRIENDT-YERNAUX SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VRIENDT-YERNAUX SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VRIENDT-YERNAUX SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VRIENDT-YERNAUX SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Loonwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit bedrijf, die gespecialiseerd is in landbouw, is op zoek naar een algemene arbeider/loonwerker. Dit om versterking te bieden bij seizoensarbeid en kleinere opdrachten.

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Metselaar (nieuw) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topklant van Let\\\'s Work regio Torhout zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste metselaar die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je komt terecht in een ambitieuze firma met oog voor kwaliteit. Het bedrijf spitst zich toe op verschillende activiteiten zoals algemene bouwwerken, nieuwbouw, renovatie, siermetselwerken, betonnen trappen, terrassen en opritten, kleine afbraakwerken enzovoort. Samen met een sterk team van ervaren werknemers kan het bedrijf mooie resultaten leveren die voldoen aan de wensen en verlangens van de klanten. Wil jij deel uitmaken van dit topteam en ben je gedreven én heb je handen aan het lijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

  • Chauffeur C met kooiaap (bonus bedrijfsvoertuig privégebruik) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur met interesse of ervaring kooiaap, die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Indien interesse geven wij opleidingen kooiaap. Door ons uitgebreid klantenbestand, kom je bij verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job. De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

  • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • metselaars voor renovatie en nieuwbouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN GESTEL - VAN PEER

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Afbraakwerken; Storten van beton; Metsen van ytong, snelbouw, gevelsteen; Uitzetten van gebouwen; Plaatsen van poutrels.

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

  • psycholoog (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van onze medische praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste psycholoog op zelfstandige basis bij voorkeur een kinderpsycholoog. U heeft gegarandeerd werk weten we uit ervaring. Ook pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Neem zeker een kijkje op www.mcdb.be. We zouden u ook graag opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar kan voor beide partijen een positieve oplossing zijn. Je bestudeert het gevoels- en intellectuele leven en het gedrag van de kinderen / mens. Je analyseert en evalueert fenomenen en je bepaalt de geschikte methoden van psychologische zorg, raadgeving en preventie en past dit toe in de praktijk. Je past therapieën toe via verbale en lichamelijke technieken.

Zoek naar antwoorden van DE VRIENDT-YERNAUX SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DE VRIENDT-YERNAUX SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VRIENDT-YERNAUX SPRL. Laat een reactie achter voor DE VRIENDT-YERNAUX SPRL. DE VRIENDT-YERNAUX SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VRIENDT-YERNAUX SPRL. Leave a respond for DE VRIENDT-YERNAUX SPRL. DE VRIENDT-YERNAUX SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VRIENDT-YERNAUX SPRL op de google maps. Adres en contacten DE VRIENDT-YERNAUX SPRL
Location of DE VRIENDT-YERNAUX SPRL on the google maps. Address and contacts of DE VRIENDT-YERNAUX SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VRIENDT-YERNAUX SPRL DE VRIENDT-YERNAUX SPRL: MICHIELS IXELLES | H.B.S. | DE WILG | ANEMIE VERBEKE | JAN PIESSENS

Other related companies as DE VRIENDT-YERNAUX SPRL: MICHIELS IXELLES | H.B.S. | DE WILG | ANEMIE VERBEKE | JAN PIESSENS

DE VRIENDT-YERNAUX SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VRIENDT-YERNAUX SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09565765380. Het bedrijf DE VRIENDT-YERNAUX SPRL bevindt zich op het adres: R. Sylvain Denayer 51 1070 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 701,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Doors, garage. Producten gemaakt in DE VRIENDT-YERNAUX SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE VRIENDT-YERNAUX SPRL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VRIENDT-YERNAUX SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VRIENDT-YERNAUX SPRL, openstaande posities, locatie van DE VRIENDT-YERNAUX SPRL op de kaart.

DE VRIENDT-YERNAUX SPRL is a company, that was registered 1985 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is DE VRIENDT-YERNAUX SPRL, company assigned to the tax number BE09565765380. The company DE VRIENDT-YERNAUX SPRL is located at the address: R. Sylvain Denayer 51 1070 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 701,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Doors, garage. Products created in DE VRIENDT-YERNAUX SPRL were not found.
The main activity of DE VRIENDT-YERNAUX SPRL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VRIENDT-YERNAUX SPRL is not available. You also can look at reviews of DE VRIENDT-YERNAUX SPRL, open positions, location of DE VRIENDT-YERNAUX SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VRIENDT-YERNAUX SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VRIENDT-YERNAUX SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VRIENDT-YERNAUX SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VRIENDT-YERNAUX SPRL, employees, financial statistics.