COIFFURE MARK

Contactgegevens COIFFURE MARK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE MARK: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE MARK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGEBEEKSTRAAT 22A; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15248006 (+32-15248006) 15248006 (+32-15248006)

Fax (fax): +32 (55) 963-50-49 +32 (55) 963-50-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE MARK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE MARK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE MARK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE MARK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE MARK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE MARK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE MARK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE MARK
Products information COIFFURE MARK

BTW identificatienummer (tax): BE01195831298
Ondernemingsnummer: 5697753906
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in COIFFURE MARK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE MARK
(Get full report from official database of BE for COIFFURE MARK)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE MARK
Addition kinds of activities for COIFFURE MARK

1011. Ijzer ertsen | Iron ores
172100. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
14740000. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
22590104. Veters, gebreid | Mittens, knit
26719907. Wikkelpapier, waterdicht of gecoat | Wrapping paper, waterproof or coated
34430507. Reactorbevestigingsschepen, metalen plaat | Reactor containment vessels, metal plate
36210110. Krachtgeneratoren | Power generators
39939906. Naamplaten: behalve gegraveerd, geëtst, enz .: metaal | Name plates: except engraved, etched, etc.: metal
51120100. Schrijfinstrumenten en benodigdheden | Writing instruments and supplies
52310301. Behang | Wallpaper

Werken bij COIFFURE MARK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE MARK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE MARK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE MARK. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bakkerij regio Waregem is op zoek naar een winkelbediende om een handje bij te staan.

  • Technische medewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast.

  • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

  • Dakwerker (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Student winkelbediende charcuterie Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kontich? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

  • Account Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAIRWISE

    Type: Vaste Job

    Je informeert potentiële exposanten over de verschillende vakbeurzen en de deelnamemogelijkheden. Je begeleidt de exposanten bij hun voorbereidingen voor de beurs, je bezoekt hen tijdens de beurs en je beantwoordt hun vragen na de beurs. Je zorgt ervoor dat de beurs binnen België en Luxemburg bekend is, je verzorgt de communicatie naar de bezoekers toe. Je brengt de vakpers op de hoogte van de verschillende beurzen Dit houdt o.a. in: actief potentiële accounts in kaart brengen en benaderen (via telefoon / brief / e-mail) onderhouden van bestaande relaties beurs van A tot Z opvolgen zorgen voor een verzorgde administratie en adressenbestand omzetten van info naar vlotte, aantrekkelijke teksten en brieven (NL, FR, EN) perslijsten opstellen, persmappen samenstellen, persbijeenkomsten organiseren update van de website nauwe samenwerking met onze collega’s in Nederland en in Düsseldorf (Duits & Engels) een aantal keer per jaar verplaatsingen naar Düsseldorf in het kader van de vakbeurzen

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673445-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE MARK in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE MARK in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE MARK. Laat een reactie achter voor COIFFURE MARK. COIFFURE MARK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE MARK. Leave a respond for COIFFURE MARK. COIFFURE MARK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE MARK op de google maps. Adres en contacten COIFFURE MARK
Location of COIFFURE MARK on the google maps. Address and contacts of COIFFURE MARK

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE MARK COIFFURE MARK: JOHAN SALOMON | DE CUYPER | TEMA PROCESS | Floru-Beef NV | Heirman T

Other related companies as COIFFURE MARK: JOHAN SALOMON | DE CUYPER | TEMA PROCESS | Floru-Beef NV | Heirman T

COIFFURE MARK is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE MARK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01195831298. Het bedrijf COIFFURE MARK bevindt zich op het adres: BERGEBEEKSTRAAT 22A; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 115,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE MARK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE MARK is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE MARK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE MARK, openstaande posities, locatie van COIFFURE MARK op de kaart.

COIFFURE MARK is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE MARK, company assigned to the tax number BE01195831298. The company COIFFURE MARK is located at the address: BERGEBEEKSTRAAT 22A; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 115,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE MARK were not found.
The main activity of COIFFURE MARK is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE MARK is not available. You also can look at reviews of COIFFURE MARK, open positions, location of COIFFURE MARK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE MARK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE MARK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE MARK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE MARK, employees, financial statistics.