CAMPING D'HOULIFONTAINE

Contactgegevens CAMPING D'HOULIFONTAINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAMPING D'HOULIFONTAINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAMPING D'HOULIFONTAINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE SN?VIOT 49; 6830; BOUILLON, België

Telefoon (phone): 61467315 (+32-61467315) 61467315 (+32-61467315)

Fax (fax): +32 (56) 904-42-32 +32 (56) 904-42-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAMPING D'HOULIFONTAINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAMPING D'HOULIFONTAINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAMPING D'HOULIFONTAINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAMPING D'HOULIFONTAINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAMPING D'HOULIFONTAINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAMPING D'HOULIFONTAINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAMPING D'HOULIFONTAINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAMPING D'HOULIFONTAINE
Products information CAMPING D'HOULIFONTAINE

BTW identificatienummer (tax): BE08964263916
Ondernemingsnummer: 4215698242
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 680,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in CAMPING D'HOULIFONTAINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kampeerterreinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAMPING D'HOULIFONTAINE
(Get full report from official database of BE for CAMPING D'HOULIFONTAINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAMPING D'HOULIFONTAINE
Addition kinds of activities for CAMPING D'HOULIFONTAINE

0291. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
072201. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
20139919. Tripe, uit gekocht vlees | Tripe, from purchased meat
34430902. Pijp, grote diameter: metalen plaat | Pipe, large diameter: metal plate
39440101. Auto's, kinderen, pedaal aangedreven | Automobiles, children's, pedal driven
50930103. Bont stekken en plakjes | Fur cuttings and scraps
59890000. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
75390201. Carburateur reparatie | Carburetor repair

Werken bij CAMPING D'HOULIFONTAINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAMPING D'HOULIFONTAINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAMPING D'HOULIFONTAINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAMPING D'HOULIFONTAINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Aansluiter gas/ elektriciteit (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt op diverse werven. Je richt de werf in: je bakent de werkplek af op basis van het werfplan en plaatst signalisatie. - Je voert (kleine) graafwerken uit (werkputten, sleuven, …). - Je plaatst de leidingen en toebehoren. - Je assembleert moffen, verbindingsstukken, kleppen en afdichtingen.

  • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

  • Shopmanager cosmetica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een  exclusief beautyconcept zijn wij op zoek naar gedreven persoonlijkheid om hun winkel te Brugge tijdelijk te runnen tijdens een zwangerschapsvervanging. Dit exclusief merk biedt producten aan met een natuurlijk parfum en prikkelt ieders zintuigen. De  artikelen zijn een must voor elke beautyliefhebber die streeft naar resultaat en kwaliteit in combinatie met een unieke geurbeleving. Als store manager heb je de dagelijkse leiding over je winkelfiliaal. Door je persoonlijke kwaliteiten weet je de klanten aan je te binden en je team te motiveren. Takenpakket: Klanten informeren over de producten en filosofie. Je verkoopt de producten op een deskundige & persoonlijke manier. Begeleiden, coachen en motiveren van je verkoopteam. Verrichten van verkoopondersteunende activiteiten. Verantwoordelijk voor de winkelpresentatie & de filiaaladministratie. Verantwoordelijk voor het commerciële- en personeelsbeleid. Zorg dragen voor de organisatie van de verwerking en de presentatie van de goederen. Verantwoordelijk voor de winkelomzet.

  • KOERMAN - DAGWERK (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf gelegen regio Avelgem zoeken wij een koerman die instaat voor de algemene magazijntaken. Je kan zeer vlot met de heftruck rijden en werkt zelfstandig. Met de pc verwerk je vlot alle orders. Dagwerk, heftruckattest is een groot pluspunt!

  • Isolatiemonteur (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar een isolatiemonteur. Vloerisolatie (PUR).

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Eerste Verkoper - Meubelzaak - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker bij sta je in voor : Het adviseren, helpen en begeleiden in de keuze van de klanten hun aankoop, Het controleren van de leveringen, Inéén knutselen van de meubelen, Opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen... Daarnaast leidt u het team van verkopers

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Dampkap Reiniger (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BEL-TUR GROUP BVBA

    Type: Werfreserve

    U staat voor de dampkappen te reiniging van grote keukens en deepcleaning. en ook ontstoffingswerken heel flexibele uur regeling ! geen vaste uren met VCA attest. werf reserve.

  • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: BMW Group Belux

    Type: Werfreserve

    Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

Zoek naar antwoorden van CAMPING D'HOULIFONTAINE in sociale netwerken
Look for responds of CAMPING D'HOULIFONTAINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAMPING D'HOULIFONTAINE. Laat een reactie achter voor CAMPING D'HOULIFONTAINE. CAMPING D'HOULIFONTAINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAMPING D'HOULIFONTAINE. Leave a respond for CAMPING D'HOULIFONTAINE. CAMPING D'HOULIFONTAINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAMPING D'HOULIFONTAINE op de google maps. Adres en contacten CAMPING D'HOULIFONTAINE
Location of CAMPING D'HOULIFONTAINE on the google maps. Address and contacts of CAMPING D'HOULIFONTAINE

Andere gerelateerde bedrijven als come CAMPING D'HOULIFONTAINE CAMPING D'HOULIFONTAINE: TANKSTATION DEKENS | G CONSULT & SERVICE | LA CROIX ROUGE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Vanhamme J

Other related companies as CAMPING D'HOULIFONTAINE: TANKSTATION DEKENS | G CONSULT & SERVICE | LA CROIX ROUGE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Vanhamme J

CAMPING D'HOULIFONTAINE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAMPING D'HOULIFONTAINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08964263916. Het bedrijf CAMPING D'HOULIFONTAINE bevindt zich op het adres: CHEMIN DE SN?VIOT 49; 6830; BOUILLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 680,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kampeerterreinen. Producten gemaakt in CAMPING D'HOULIFONTAINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAMPING D'HOULIFONTAINE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAMPING D'HOULIFONTAINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAMPING D'HOULIFONTAINE, openstaande posities, locatie van CAMPING D'HOULIFONTAINE op de kaart.

CAMPING D'HOULIFONTAINE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAMPING D'HOULIFONTAINE, company assigned to the tax number BE08964263916. The company CAMPING D'HOULIFONTAINE is located at the address: CHEMIN DE SN?VIOT 49; 6830; BOUILLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 680,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kampeerterreinen. Products created in CAMPING D'HOULIFONTAINE were not found.
The main activity of CAMPING D'HOULIFONTAINE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CAMPING D'HOULIFONTAINE is not available. You also can look at reviews of CAMPING D'HOULIFONTAINE, open positions, location of CAMPING D'HOULIFONTAINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAMPING D'HOULIFONTAINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAMPING D'HOULIFONTAINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAMPING D'HOULIFONTAINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAMPING D'HOULIFONTAINE, employees, financial statistics.