BOUWWERKEN W NAGELS

Contactgegevens BOUWWERKEN W NAGELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWWERKEN W NAGELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWWERKEN W NAGELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERTDREEF 20; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36640755 (+32-36640755) 36640755 (+32-36640755)

Fax (fax): +32 (53) 820-78-64 +32 (53) 820-78-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWWERKEN W NAGELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWWERKEN W NAGELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWWERKEN W NAGELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWWERKEN W NAGELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWWERKEN W NAGELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWWERKEN W NAGELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWWERKEN W NAGELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWWERKEN W NAGELS
Products information BOUWWERKEN W NAGELS

BTW identificatienummer (tax): BE04572204589
Ondernemingsnummer: 6328643798
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BOUWWERKEN W NAGELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWWERKEN W NAGELS
(Get full report from official database of BE for BOUWWERKEN W NAGELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWWERKEN W NAGELS
Addition kinds of activities for BOUWWERKEN W NAGELS

356701. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
24290300. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
34299904. Handboeien en beenijzers | Handcuffs and leg irons
56119901. Kledingaccessoires: mannen en jongens ' | Clothing accessories: men's and boys'
57220000. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores

Werken bij BOUWWERKEN W NAGELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWWERKEN W NAGELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWWERKEN W NAGELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWWERKEN W NAGELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Schrijnwerker plaatser (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Knesselare zijn we op zoek naar een schrijnwerker plaatser ( interieur buiten dienst )

  • huishoudhulp Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • JOBSTUDENTEN INPAK deeltijds/voltijds (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Oostakker, zijn we op zoek naar jobstudenten die vanaf maandag 24/9 deeltijds of voltijds beschikbaar zijn om te werken als inpakker. Je werkt in dagploeg en bent fysiek 100% in orde. Je kan nog werken onder het statuut van JOBSTUDENT.

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots.

  • Rupskraanmachinist (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Voor het bedienen van een rupskraan Voornaamste werk is sleuven graven en buizen leggen Vrachtwagens laden en werken met een breekhamer

  • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

  • Reclame bedeler in Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

  • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

Zoek naar antwoorden van BOUWWERKEN W NAGELS in sociale netwerken
Look for responds of BOUWWERKEN W NAGELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWWERKEN W NAGELS. Laat een reactie achter voor BOUWWERKEN W NAGELS. BOUWWERKEN W NAGELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWWERKEN W NAGELS. Leave a respond for BOUWWERKEN W NAGELS. BOUWWERKEN W NAGELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWWERKEN W NAGELS op de google maps. Adres en contacten BOUWWERKEN W NAGELS
Location of BOUWWERKEN W NAGELS on the google maps. Address and contacts of BOUWWERKEN W NAGELS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWWERKEN W NAGELS BOUWWERKEN W NAGELS: Putterie M | DE BONDT Alain BVBA | GUILLAUME N | AUTOMATISCHE MUURWINKEL | CARLO CECOTTI

Other related companies as BOUWWERKEN W NAGELS: Putterie M | DE BONDT Alain BVBA | GUILLAUME N | AUTOMATISCHE MUURWINKEL | CARLO CECOTTI

BOUWWERKEN W NAGELS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWWERKEN W NAGELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04572204589. Het bedrijf BOUWWERKEN W NAGELS bevindt zich op het adres: ALBERTDREEF 20; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 386,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BOUWWERKEN W NAGELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWWERKEN W NAGELS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWWERKEN W NAGELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWWERKEN W NAGELS, openstaande posities, locatie van BOUWWERKEN W NAGELS op de kaart.

BOUWWERKEN W NAGELS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWWERKEN W NAGELS, company assigned to the tax number BE04572204589. The company BOUWWERKEN W NAGELS is located at the address: ALBERTDREEF 20; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 386,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in BOUWWERKEN W NAGELS were not found.
The main activity of BOUWWERKEN W NAGELS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWWERKEN W NAGELS is not available. You also can look at reviews of BOUWWERKEN W NAGELS, open positions, location of BOUWWERKEN W NAGELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWWERKEN W NAGELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWWERKEN W NAGELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWWERKEN W NAGELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWWERKEN W NAGELS, employees, financial statistics.