BERNARD LEGRAND

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • BERNARD LEGRAND
Private companiesEducational Services • BERNARD LEGRAND

Contactgegevens BERNARD LEGRAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNARD LEGRAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNARD LEGRAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TH?OPH. VANDER ELSTSTRAAT 108; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26754555 (+32-26754555) 26754555 (+32-26754555)

Fax (fax): +32 (53) 879-19-57 +32 (53) 879-19-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNARD LEGRAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNARD LEGRAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNARD LEGRAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNARD LEGRAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNARD LEGRAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNARD LEGRAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNARD LEGRAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNARD LEGRAND
Products information BERNARD LEGRAND

BTW identificatienummer (tax): BE06585174560
Ondernemingsnummer: 7912048339
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in BERNARD LEGRAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNARD LEGRAND
(Get full report from official database of BE for BERNARD LEGRAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNARD LEGRAND
Addition kinds of activities for BERNARD LEGRAND

729910. Persoonlijke financiële diensten | Personal financial services
23990200. Paard- en huisdier accessoires, textiel | Horse and pet accessories, textile
35599900. Speciale industriële machines, nec, nec | Special industry machinery, nec, nec
36120302. Autotransformatoren voor schakelborden (excl. Tele switchboards) | Autotransformers for switchboards (exc. tele. switchboards)
87420403. Voedsel- en drankconsultant | Food and beverage consultant

Werken bij BERNARD LEGRAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNARD LEGRAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNARD LEGRAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNARD LEGRAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE voor een bouwhandel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwpunt regio Westerlo zoeken we een chauffeur CE voor het leveren van materiaal op de werven. Je zal ook met je kraan de welfsels plaatsen. Je start elke dag rond 5.00-6.00 (afhankelijk van de werf) en werkt dus in daguren. Overuren vormen geen probleem voor jou. Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Ingeschreven in PC 140.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Galmaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Diest/Scherpenheuvel (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Bekkevoort indien vervoer geen probleem is.

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

  • Kantoorverantwoordelijke regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie: Als kantoorverantwoordelijke neemt u op korte en middellange termijn de taken van een kantoorhouder over. U volgt het cli?ntenportfolio op en spreekt proactief cli?nten en prospecten aan. U zorgt voor een optimalisatie van de organisatie in het kantoor en zet een commerci?le strategie op. U neemt initiatieven om het kantoor verder uit te bouwen. U werkt in nauw overleg met de regiodirecteur. Profiel: U hebt minstens 5 jaar ervaring in de bank- en/of verzekeringswereld. U bent flexibel en houdt van afwisseling. U kan zich snel inwerken in nieuwe omstandigheden. U bent klantgericht, integer en hebt veel zin voor verantwoordelijkheid. U hebt commercieel inzicht en een sterke zin voor ondernemen.? Aanbod: U maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. U werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op uw doelgroep. U komt terecht in een uitdagende omgeving met veel afwisseling waarin u uw kennis en vaardigheden verder kan ontwikkelen. Voor u als kantoorverantwoordelijke aan de slag gaat, krijgt u een praktijkgerichte opleiding op maat van uw kennis en ervaring. U geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? U kan zich online kandidaat stellen door te?klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan u bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CABO

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van BERNARD LEGRAND in sociale netwerken
Look for responds of BERNARD LEGRAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNARD LEGRAND. Laat een reactie achter voor BERNARD LEGRAND. BERNARD LEGRAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNARD LEGRAND. Leave a respond for BERNARD LEGRAND. BERNARD LEGRAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNARD LEGRAND op de google maps. Adres en contacten BERNARD LEGRAND
Location of BERNARD LEGRAND on the google maps. Address and contacts of BERNARD LEGRAND

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNARD LEGRAND BERNARD LEGRAND: FLX-TRA BVBA | Modes Lucienne BVBA | DESTREE ROBERT ET FILS | MEUBELEN ZEPPELIN | Demaiffe Yvan

Other related companies as BERNARD LEGRAND: FLX-TRA BVBA | Modes Lucienne BVBA | DESTREE ROBERT ET FILS | MEUBELEN ZEPPELIN | Demaiffe Yvan

BERNARD LEGRAND is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNARD LEGRAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06585174560. Het bedrijf BERNARD LEGRAND bevindt zich op het adres: TH?OPH. VANDER ELSTSTRAAT 108; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BERNARD LEGRAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERNARD LEGRAND is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNARD LEGRAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNARD LEGRAND, openstaande posities, locatie van BERNARD LEGRAND op de kaart.

BERNARD LEGRAND is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNARD LEGRAND, company assigned to the tax number BE06585174560. The company BERNARD LEGRAND is located at the address: TH?OPH. VANDER ELSTSTRAAT 108; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in BERNARD LEGRAND were not found.
The main activity of BERNARD LEGRAND is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNARD LEGRAND is not available. You also can look at reviews of BERNARD LEGRAND, open positions, location of BERNARD LEGRAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNARD LEGRAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNARD LEGRAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNARD LEGRAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNARD LEGRAND, employees, financial statistics.