BOUWWERKEN HERMANS

Contactgegevens BOUWWERKEN HERMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWWERKEN HERMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWWERKEN HERMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACHTERLEE 69 EN 73; 2460; KASTERLEE, België

Telefoon (phone): 14556435 (+32-14556435) 14556435 (+32-14556435)

Fax (fax): +32 (53) 339-85-93 +32 (53) 339-85-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWWERKEN HERMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWWERKEN HERMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWWERKEN HERMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWWERKEN HERMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWWERKEN HERMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWWERKEN HERMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWWERKEN HERMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWWERKEN HERMANS
Products information BOUWWERKEN HERMANS

BTW identificatienummer (tax): BE02153289794
Ondernemingsnummer: 4104187011
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 575,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in BOUWWERKEN HERMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWWERKEN HERMANS
(Get full report from official database of BE for BOUWWERKEN HERMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWWERKEN HERMANS
Addition kinds of activities for BOUWWERKEN HERMANS

243500. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
276199. Manifold business forms, nec | Manifold business forms, nec
24399901. Bogen, gelamineerd timmerhout | Arches, laminated lumber
28190601. Kobalt 60 (radioactief) | Cobalt 60 (radioactive)
30520401. V-riemen, plastic | V-belts, plastic
35850103. Room koelers, draagbaar | Room coolers, portable
36319901. Barbecues, grillen en braziers (buiten koken) | Barbecues, grills, and braziers (outdoor cooking)
50510101. Baalbanden, draad | Bale ties, wire
51999900. Nondurable goods, nec, nec | Nondurable goods, nec, nec
80999904. Medische reddingsgroep | Medical rescue squad

Werken bij BOUWWERKEN HERMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWWERKEN HERMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWWERKEN HERMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWWERKEN HERMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een brede kennis van accounting en zin in een nieuwe challenge binnen finance? Wil jij de uitdaging aangaan om de ondersteunende hand te worden van een dynamisch team? Dan heeft Accountemps de ideale job voor jou! De klant is actief binnen de automobiel sector en is gelegen in Machelen. We zoeken een Financial Analyst die: Zich ontfermt over de analyse van fluctuaties, budgetten en voorspelling kan doen; Budgetten kan opstellen en die verder opvolgt; HR ondersteuning kan bieden; Die contact onderhoudt met de buitenlandse headquarter; Die zich stort op de algemene boekhouding om zo kennis op te doen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Loodgieter (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Kontich zijn wij op zoek naar een LOODGIETER (M/V). Je monteert en herstelt sanitaire installaties en zal zelfstandig werken uitvoeren.  

  • Tuinarbeider M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je doet het algemeen onderhoud van tuinen Je doet de aanleg en onderhoud in openbare werken Je wiedt onkruid, maait gras en doet het nodige snoeiwerk Je plant bomen en struikgewas Aanleggen van opritten en terrassen Je werkt van maandag tot vrijdag Je werkt in een flexibel uurrooster

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

    Type: Studentenjob

    Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • Keukentontwerper / - verkoper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALSE KEUKEN

    Type: Vaste Job

    Uw functie bestaat uit: - Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma keukens, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; - Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

  • Volg de opleiding bediende internationale handel en logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTENSTROOM

    Type: Werfreserve

    Als bediende internationale handel en logistiek kom je in contact met de hele wereld! Je regelt verschillende transportopdrachten van A tot Z. Je zorgt ervoor dat goederen van de plaats van vertrek naar de plaats van bestemming worden gezonden. Je reserveert het gekozen vervoermiddel en maakt de vereiste vervoersdocumenten en douaneformaliteiten in orde. Daarenboven zorg je ervoor dat de voorschriften in het documentair krediet en de verzekering strikt worden nageleefd. Je regelt eventueel de opslag van de goederen en de voorfinanciering van het transport. Iets voor jou? Volg deze gratis opleiding.

Zoek naar antwoorden van BOUWWERKEN HERMANS in sociale netwerken
Look for responds of BOUWWERKEN HERMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWWERKEN HERMANS. Laat een reactie achter voor BOUWWERKEN HERMANS. BOUWWERKEN HERMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWWERKEN HERMANS. Leave a respond for BOUWWERKEN HERMANS. BOUWWERKEN HERMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWWERKEN HERMANS op de google maps. Adres en contacten BOUWWERKEN HERMANS
Location of BOUWWERKEN HERMANS on the google maps. Address and contacts of BOUWWERKEN HERMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWWERKEN HERMANS BOUWWERKEN HERMANS: Iris Painting Services SA | Sparks & Co NV | KRAU ET VEECKMANS | NEPPER | DE BRABANDERE

Other related companies as BOUWWERKEN HERMANS: Iris Painting Services SA | Sparks & Co NV | KRAU ET VEECKMANS | NEPPER | DE BRABANDERE

BOUWWERKEN HERMANS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWWERKEN HERMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02153289794. Het bedrijf BOUWWERKEN HERMANS bevindt zich op het adres: ACHTERLEE 69 EN 73; 2460; KASTERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 575,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BOUWWERKEN HERMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWWERKEN HERMANS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWWERKEN HERMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWWERKEN HERMANS, openstaande posities, locatie van BOUWWERKEN HERMANS op de kaart.

BOUWWERKEN HERMANS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWWERKEN HERMANS, company assigned to the tax number BE02153289794. The company BOUWWERKEN HERMANS is located at the address: ACHTERLEE 69 EN 73; 2460; KASTERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 575,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in BOUWWERKEN HERMANS were not found.
The main activity of BOUWWERKEN HERMANS is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWWERKEN HERMANS is not available. You also can look at reviews of BOUWWERKEN HERMANS, open positions, location of BOUWWERKEN HERMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWWERKEN HERMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWWERKEN HERMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWWERKEN HERMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWWERKEN HERMANS, employees, financial statistics.