BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.

Contactgegevens BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IMKERSTRAAT 3; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89464957 (+32-89464957) 89464957 (+32-89464957)

Fax (fax): +32 (56) 830-31-58 +32 (56) 830-31-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUW-COORDINAT.& ADVIESB."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUW-COORDINAT.& ADVIESB."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUW-COORDINAT.& ADVIESB., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUW-COORDINAT.& ADVIESB., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.
Products information BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.

BTW identificatienummer (tax): BE03794372558
Ondernemingsnummer: 5392608642
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.
(Get full report from official database of BE for BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.
Addition kinds of activities for BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.

2098. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
22210205. Ondergoed stoffen, synthetische vezels en zijden | Underwear fabrics, manmade fiber and silk
23690302. Housecoats: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Housecoats: girls', children's, and infants'
36799905. Harness assemblies, voor elektronisch gebruik: draad of kabel | Harness assemblies, for electronic use: wire or cable
38240111. Rotary type meters | Rotary type meters
50749903. Kachels, houtverbranding | Stoves, wood burning
51990102. Kunstartikelen | Art goods
52610103. Grasmaaiers en trekkers | Lawnmowers and tractors
79990101. Tennisclub, niet-lidmaatschap | Tennis club, non-membership

Werken bij BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • ervaren pijpfitters (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De werkzaamheden bestaan ondermeer uit: - pijpleidingsystemen samenstellen (fitten) en plaatsen. Het maken en plaatsen van supports, het de- en monteren van flensverbindingen.

  • Financieel bediende (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als financieel bediende ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verleent assistentie bij de maandelijkse en kwartaalrapportering Je analyseert de balans en resultaatrekeningen aangeleverd door accounting Je maakt variantieanalyses op op basis van actuals, budgetten en forecasts Je beheert en verfijnt de kosten verdeelsleutels over de verschillende business units Je werkt mee aan een continue verbetering van de huidige processen en systemen Je zal worden ingeschakeld bij diverse ad-hoc finance projecten

  • POLYVALENTE WINKELBEDIENDE VOOR AFDELING GROENTEN & FRUIT (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die graag in de voeding en in de verkoop wil werken! Voor onze supermarkt regio Groot Eeklo zoeken wij iemand die graag polyvalent wil werken. U krijgt een job met veel variatie!

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Londerzeel/Kapelle op den Bos (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in regio Londerzeel, Kapelle op den Bos en omgeving. Deze klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. Je hebt dus zeker een auto nodig.

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Etudiant trieur h/f (h/f) (CUESMES)

    Regio: CUESMES

    Bedrijf: Konvert Interim Mons

    Type: Studentenjob

    Pour une société de recyclage de déchets, vous effectuez le tri de déchets PMC via bandes transporteuses.

  • Spelhost dinerspellen (UTRECHT)

    Regio: UTRECHT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. in sociale netwerken
Look for responds of BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.. Laat een reactie achter voor BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.. BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.. Leave a respond for BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.. BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. op de google maps. Adres en contacten BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.
Location of BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. on the google maps. Address and contacts of BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.: GARAGE NUNEZ | MOSKOWITZ ELIMELECH | Ryelandt Denys | Ma?tre Couture (Au) | ECOLE MATERN. COMMUNALE

Other related companies as BOUW-COORDINAT.& ADVIESB.: GARAGE NUNEZ | MOSKOWITZ ELIMELECH | Ryelandt Denys | Ma?tre Couture (Au) | ECOLE MATERN. COMMUNALE

BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUW-COORDINAT.& ADVIESB., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794372558. Het bedrijf BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. bevindt zich op het adres: IMKERSTRAAT 3; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUW-COORDINAT.& ADVIESB., openstaande posities, locatie van BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. op de kaart.

BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUW-COORDINAT.& ADVIESB., company assigned to the tax number BE03794372558. The company BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. is located at the address: IMKERSTRAAT 3; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. were not found.
The main activity of BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. is not available. You also can look at reviews of BOUW-COORDINAT.& ADVIESB., open positions, location of BOUW-COORDINAT.& ADVIESB. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUW-COORDINAT.& ADVIESB., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUW-COORDINAT.& ADVIESB., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUW-COORDINAT.& ADVIESB., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUW-COORDINAT.& ADVIESB., employees, financial statistics.