THE CAROLINES

Contactgegevens THE CAROLINES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THE CAROLINES: address, phone, fax, email, website, opening hours

THE CAROLINES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torhoutsebaan 111; 8470; Gistel, België

Telefoon (phone): 059 27 64 91 (+32-059 27 64 91) 059 27 64 91 (+32-059 27 64 91)

Fax (fax): +32 (53) 629-36-57 +32 (53) 629-36-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THE CAROLINES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THE CAROLINES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THE CAROLINES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THE CAROLINES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THE CAROLINES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THE CAROLINES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THE CAROLINES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THE CAROLINES
Products information THE CAROLINES

BTW identificatienummer (tax): BE06796661376
Ondernemingsnummer: 8319091796
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in THE CAROLINES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THE CAROLINES
(Get full report from official database of BE for THE CAROLINES)

Aanvulling soorten activiteiten voor THE CAROLINES
Addition kinds of activities for THE CAROLINES

22110410. Velveteens | Velveteens
28420207. Metalen Pools | Metal polish
32510203. Corncrib tegel | Corncrib tile
36929900. Primaire batterijen, droog en nat, nec | Primary batteries, dry and wet, nec
39140408. Toiletartikelen, geplateerd (alle metalen) | Toilet ware, plated (all metals)
73599907. Verzenden container leasing | Shipping container leasing
79290000. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups

Werken bij THE CAROLINES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THE CAROLINES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THE CAROLINES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THE CAROLINES. Looking for open vacancies in other companies

  • Accountant te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een dossierbeheerder / accountant. Als dossierbeheerder ben jij het hart van de praktische ondersteuning van onze ondernemende klanten. Je draagt binnen een team van andere specialisten (accountant, fiscalist, estate planner, .) de verantwoordelijkheid voor een aantal administratieve en boekhoudkundige dossiers. Zo sta je in voor de verwerking van aankoopfacturen, verkoopfacturen, kas- en bankverrichtingen alsook voor de maand- en jaarafsluiting van je dossiers. Na een inwerkperiode zal je je klanten ook met het nodige advies ondersteunen. Je verwerkt dus niet enkel cijfers, je zoekt ook continu mee naar verbeteringen en optimalisaties en brengt ze vervolgens in de praktijk.

  • NACHTWERK - MAGAZIJN REGIO AVELGEM - HEEL HOOG LOON! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Avelgem zijn we op zoek naar extra arbeidskrachten om in het magazijn te werken. U werkt in de vaste nacht van 22-6u. In het magazijn help je met verschillende magazijntaken: - orderpicker - inpakken van goederen - laden/lossen - ... Heel goede verloning!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Buken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • BAKKERSHULP NACHT BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als bakkershulp nacht Brugge : werk start je om 19/20u. ervaring in de bakkerij is een pluspunt willen werken is een must ben je bereid full-time of part-time te werken

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • Junior Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het totale bouwproject Je staat in contact met de aannemers en stuurt & coördineert hen dagelijks Je bewaakt de kwaliteit & de planning van de werken alsook de orde & netheid op de werf Je maakt de uitvoeringsdossiers op & controleert regelmatig de stand van zaken op de werven Je bespreekt de bouwplannen met klanten & begeleidt hen bij vragen Je wordt ook verantwoordelijk gesteld voor het administratieve & financiële luik van de projecten

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • Verkoopmedewerker Slagerij Zaterdag (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verkoopmedewerker voor de zaterdag moet je: Zelfstandig de winkel kunnen openhouden. Alle taken van een slagerij kunnen uitvoeren. Kassa correct kunnen bedienen. Veel belang hechten aan klantvriendelijkheid.

  • Trainer Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Project Manager Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Project Manager / Ingenieur die de Bouwheer vertegenwoordigt bij het uitvoeren van renovaties of nieuwe constructies. Meer specifiek voert u de haalbaarheidsstudies uit en helpt u mee de interne klant tot een volwaardig lastenboek te komen. U beheert uw projecten, verspreid over heel België, van op kantoor, en van op de werf. U organiseert de vergaderingen, beheert de planning, budget, stuurt de verschillende partners (tekenbureau, studiebureau, aannemer, ....) aan, enz... De nadruk ligt vooral in de planning en coördinatie; minder op de techniek. De werven zijn hoofdzakelijk kleinere kantoorgebouwen. Dit is een functie voor het interne studiebureau van de Bouwheer. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kunnen we voor een bedrijfswagen zorgen.

Zoek naar antwoorden van THE CAROLINES in sociale netwerken
Look for responds of THE CAROLINES in social networks

Lees alle opmerkingen voor THE CAROLINES. Laat een reactie achter voor THE CAROLINES. THE CAROLINES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THE CAROLINES. Leave a respond for THE CAROLINES. THE CAROLINES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THE CAROLINES op de google maps. Adres en contacten THE CAROLINES
Location of THE CAROLINES on the google maps. Address and contacts of THE CAROLINES

Andere gerelateerde bedrijven als come THE CAROLINES THE CAROLINES: Da Vinci (Hairdesign) | Ramure (La) | GUY JASPAR | HOEVEMUSEUM | SMITHKLINE BEECHAM BIO.

Other related companies as THE CAROLINES: Da Vinci (Hairdesign) | Ramure (La) | GUY JASPAR | HOEVEMUSEUM | SMITHKLINE BEECHAM BIO.

THE CAROLINES is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THE CAROLINES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06796661376. Het bedrijf THE CAROLINES bevindt zich op het adres: Torhoutsebaan 111; 8470; Gistel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 329,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bars. Producten gemaakt in THE CAROLINES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THE CAROLINES is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THE CAROLINES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THE CAROLINES, openstaande posities, locatie van THE CAROLINES op de kaart.

THE CAROLINES is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is THE CAROLINES, company assigned to the tax number BE06796661376. The company THE CAROLINES is located at the address: Torhoutsebaan 111; 8470; Gistel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 329,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bars. Products created in THE CAROLINES were not found.
The main activity of THE CAROLINES is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of THE CAROLINES is not available. You also can look at reviews of THE CAROLINES, open positions, location of THE CAROLINES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THE CAROLINES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THE CAROLINES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THE CAROLINES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THE CAROLINES, employees, financial statistics.