MARIVER (GLASHANDEL)

Contactgegevens MARIVER (GLASHANDEL): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIVER (GLASHANDEL): address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIVER (GLASHANDEL)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roeselaarsestraat 39; 8850; Ardooie, België

Telefoon (phone): 051 69 70 30 (+32-051 69 70 30) 051 69 70 30 (+32-051 69 70 30)

Fax (fax): 051 69 70 31 (+32-051 69 70 31) 051 69 70 31 (+32-051 69 70 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIVER (GLASHANDEL): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIVER (GLASHANDEL)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIVER (GLASHANDEL)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIVER (GLASHANDEL), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIVER (GLASHANDEL). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIVER (GLASHANDEL), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIVER (GLASHANDEL). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIVER (GLASHANDEL)
Products information MARIVER (GLASHANDEL)

BTW identificatienummer (tax): BE03306304931
Ondernemingsnummer: 5949340820
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 880,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Verandas; Doors; Glass - Window & plate - Mfg. & Whol.; Mirrors; Glaziers

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIVER (GLASHANDEL)
(Get full report from official database of BE for MARIVER (GLASHANDEL))

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIVER (GLASHANDEL)
Addition kinds of activities for MARIVER (GLASHANDEL)

208602. Gepasteuriseerde en mineraalwater, gebotteld en ingeblikt | Pasteurized and mineral waters, bottled and canned
01610101. Cantaloupe boerderij | Cantaloupe farm
47319901. Douane-afhandeling van vracht | Customs clearance of freight
51440000. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
73890104. Lesbureau | Lecture bureau
79220304. Spelen, weg- en aandelenbedrijven | Plays, road and stock companies
84129903. Planetarium | Planetarium

Werken bij MARIVER (GLASHANDEL): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIVER (GLASHANDEL): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIVER (GLASHANDEL). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIVER (GLASHANDEL). Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

  • (fijne) montagemedewerker - dagwerk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de productie van dampkappen, kookplaten en ovens zijn op zoek naar medewerkers voor fijne montage. Je maakt deel uit van een assmeblageketen waar j eo.a. fijne onderdelen zoals kabeltjes, etc ... monteert en vastzet volgens een plan/tekening.

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Dispatcher Luchthaven (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vliegtuigafhandeling in Zaventem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde Dispatchers. Taken / Verantwoordelijkheden : •Aanpassen van de planning in functie van afwijkingen van de dagplanning, •Registreren van gegevens mbt afwijkingen van de vliegtuigafhandeling, •Doorgeven van de tijdstippen van de uit te voeren werkzaamheden, •Informeren over de afwijkingen op de dagplanning en de vooropgestelde planning, •Geven van werkinstructies bij afwijkingen, •Correct inzetten van het materiaal, •Melden van defecten aan het materiaal

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • Jobstudenten Texas Hold'em Poker m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Ben jij geïnteresseerd in poker? Ken jij de spelregels van Texas Hold'em' Poker en heb jij zin om de dealer van het spel te worden? Neem dan snel contact op met ons jobcenter Oostende. We zoeken studenten die telkens op vrijdag en zaterdag ingeschakeld kunnen worden van 20uur tot 4uur. Uiteraard wordt er een bijscholing voorzien mbt interne regels, gebruiken en jetonbehandeling.

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • Teamleider weekend - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Bij de opstart van een nieuw groenteseizoen, ben je aanwezig in productie voor de ondersteuning van productielijnen. Je helpt mee aan de receptie van de groenten in drukke periode (keuring kwaliteit groenten, communicatie externen, ...) Je doet de dagelijkse opvolging van operationele problemen en staat in voor de netheid in de werkomgeving. Je staat in voor de opvolging van de biomethanisatie en waterzuivering (in samenwerking met een technieker van het weekend) Bij afwezigheid van de weekendcoördinator sta je in voor planning van de weekendploeg. Je rapporteert telkens aan de weekendcoördinator

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Meetings and Events Consultant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van MARIVER (GLASHANDEL) in sociale netwerken
Look for responds of MARIVER (GLASHANDEL) in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIVER (GLASHANDEL). Laat een reactie achter voor MARIVER (GLASHANDEL). MARIVER (GLASHANDEL) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIVER (GLASHANDEL). Leave a respond for MARIVER (GLASHANDEL). MARIVER (GLASHANDEL) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIVER (GLASHANDEL) op de google maps. Adres en contacten MARIVER (GLASHANDEL)
Location of MARIVER (GLASHANDEL) on the google maps. Address and contacts of MARIVER (GLASHANDEL)

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIVER (GLASHANDEL) MARIVER (GLASHANDEL): BOUCHERIE LUC | Servtec BVBA | RAPHA?L BEYNE | TABLE DECOR | M.T.M. SPORT ET PHOTO

Other related companies as MARIVER (GLASHANDEL): BOUCHERIE LUC | Servtec BVBA | RAPHA?L BEYNE | TABLE DECOR | M.T.M. SPORT ET PHOTO

MARIVER (GLASHANDEL) is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIVER (GLASHANDEL), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03306304931. Het bedrijf MARIVER (GLASHANDEL) bevindt zich op het adres: Roeselaarsestraat 39; 8850; Ardooie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 880,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Verandas; Doors; Glass - Window & plate - Mfg. & Whol.; Mirrors; Glaziers.
De hoofdactiviteit van MARIVER (GLASHANDEL) is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIVER (GLASHANDEL) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIVER (GLASHANDEL), openstaande posities, locatie van MARIVER (GLASHANDEL) op de kaart.

MARIVER (GLASHANDEL) is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIVER (GLASHANDEL), company assigned to the tax number BE03306304931. The company MARIVER (GLASHANDEL) is located at the address: Roeselaarsestraat 39; 8850; Ardooie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 880,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Windows. List of products are Verandas; Doors; Glass - Window & plate - Mfg. & Whol.; Mirrors; Glaziers.
The main activity of MARIVER (GLASHANDEL) is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIVER (GLASHANDEL) is not available. You also can look at reviews of MARIVER (GLASHANDEL), open positions, location of MARIVER (GLASHANDEL) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIVER (GLASHANDEL), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIVER (GLASHANDEL), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIVER (GLASHANDEL), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIVER (GLASHANDEL), employees, financial statistics.