UCC Belgium

Contactgegevens UCC Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UCC Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

UCC Belgium

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg Noord 1110; 3660; Opglabbeek, België

Telefoon (phone): 089 81 24 81 (+32-089 81 24 81) 089 81 24 81 (+32-089 81 24 81)

Fax (fax): 089 81 24 82 (+32-089 81 24 82) 089 81 24 82 (+32-089 81 24 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UCC Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UCC Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UCC Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UCC Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UCC Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UCC Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UCC Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UCC Belgium
Products information UCC Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE09414154052
Ondernemingsnummer: 7045227050
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Janitor service; Cleaning - Industrial

Product categorie (product category): Window cleaners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UCC Belgium
(Get full report from official database of BE for UCC Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor UCC Belgium
Addition kinds of activities for UCC Belgium

08310203. Lac productie | Lac production
25310000. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
39991000. Coin-operated amusement machines | Coin-operated amusement machines
51490305. Mout | Malt
87449902. Correctionele faciliteit | Correctional facility

Werken bij UCC Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UCC Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UCC Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UCC Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • Storingstechnieker Convience Food (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker Convenience Food. Je takenpakket bestaat uit: - Het oplossen van technische storingen aan productiemachines en installaties, zowel eletrisch al mechanisch; - Het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken; - Je biedt productieondersteuning in de breedste zin van het woord; - Je formuleert verbetervoorstellen op bais van je ervaringen; - Je rapporteert wijzigingen volgens de geldende procedures.

  • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

  • Monteur (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Ben je minstens 2 dagen per week vrij? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die kan meehlpen in het magazijn van bedrijf te Herentals. je staat in voor afval sorteren, sorteren van pakketjes, scannen van de pakketjes, orderpicken, laden en lossen, ... Je werkt ofwel een halve ofwel een ganse dag.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • VERPLEEGKUNDIGE THUISZORG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MEDZORG

    Type: Vaste Job

    MedZorg is als KMO actief in de thuisverpleging. MedZorg onderscheidt zich in haar kwalitatieve aanpak en oog voor detail bij de thuisverzorging van mensen. Wij zijn op dit moment op zoek naar een verpleegkundige om ons huidig team uit te breiden. Jouw functie: Je staat in voor de kwalitatieve verpleging aan huis van onze patiënten. Je wordt ondersteund door een team gemotiveerde en ervaren collega's.

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

  • Bemiddelaar (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Overpelt - Hamont-Achel - Lommel) (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar freelance ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> voltijdse (35u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

Zoek naar antwoorden van UCC Belgium in sociale netwerken
Look for responds of UCC Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor UCC Belgium. Laat een reactie achter voor UCC Belgium. UCC Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UCC Belgium. Leave a respond for UCC Belgium. UCC Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UCC Belgium op de google maps. Adres en contacten UCC Belgium
Location of UCC Belgium on the google maps. Address and contacts of UCC Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come UCC Belgium UCC Belgium: SOFIBANQUE | Gasthuis ('t) | Simon B | ANN POLLEUNIS | Firma In bvba

Other related companies as UCC Belgium: SOFIBANQUE | Gasthuis ('t) | Simon B | ANN POLLEUNIS | Firma In bvba

UCC Belgium is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UCC Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09414154052. Het bedrijf UCC Belgium bevindt zich op het adres: Industrieweg Noord 1110; 3660; Opglabbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 722,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Window cleaners. Lijst met producten zijn Janitor service; Cleaning - Industrial.
De hoofdactiviteit van UCC Belgium is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UCC Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UCC Belgium, openstaande posities, locatie van UCC Belgium op de kaart.

UCC Belgium is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is UCC Belgium, company assigned to the tax number BE09414154052. The company UCC Belgium is located at the address: Industrieweg Noord 1110; 3660; Opglabbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 722,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Window cleaners. List of products are Janitor service; Cleaning - Industrial.
The main activity of UCC Belgium is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of UCC Belgium is not available. You also can look at reviews of UCC Belgium, open positions, location of UCC Belgium on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UCC Belgium, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UCC Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UCC Belgium, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UCC Belgium, employees, financial statistics.