Firma In bvba

Contactgegevens Firma In bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Firma In bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Firma In bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spoorweglaan 219, Wilrijk, B-2610, België

Telefoon (phone): 32 3 448 26 69 32 3 448 26 69

Fax (fax): 32 3 448 26 69 32 3 448 26 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Firma In bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Firma In bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Firma In bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Firma In bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Firma In bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Firma In bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Firma In bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Firma In bvba
Products information Firma In bvba

BTW identificatienummer (tax): BE04278869628
Ondernemingsnummer: 5670562744
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 218,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Firma In bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Firma In bvba
(Get full report from official database of BE for Firma In bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Firma In bvba
Addition kinds of activities for Firma In bvba

5722. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
14819904. Asafzinkende, nonmetallische mineralen | Shaft sinking, nonmetallic minerals
30520105. Tuinslang, rubber | Garden hose, rubber
34919905. Drukventielen en regelaars, industrieel | Pressure valves and regulators, industrial
36290203. Condensers, vast of variabel | Condensers, fixed or variable
38610210. Wassen, fotografische druk en film | Washers, photographic print and film
50740303. Loodgieterswerk van messingartikelen | Plumbers' brass goods and fittings
59410501. Huidduiken, scuba-uitrusting en benodigdheden | Skin diving, scuba equipment and supplies
76990304. Thermostaat reparatie | Thermostat repair

Werken bij Firma In bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Firma In bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Firma In bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Firma In bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker - plaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een schrijnwerker Je zal instaan voor het plaatsen en renoveren van houten ramen

  • (Junior) Calculator Aluminium (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in uitvoer - Op een kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen en controleer je meetstaten - Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen - Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers - Je zorgt voor een tijdige offerteopmaak en volgt de offertes ook op In je takenpakket werk je samen met en word je begeleid door onze accountmanager.

  • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

  • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • VRACHTWAGENBESTUURDER CE (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MALLANTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf levert beton en bouwmaterialen bij de bouw van woningen, appartementen en grote projecten. Voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan zoeken we een chauffeur CE.

  • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

    Type: Vaste Job

    ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • Technisch beheerder ( Regio Schoten ) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de Antwerpse regio. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Firma In bvba in sociale netwerken
Look for responds of Firma In bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Firma In bvba. Laat een reactie achter voor Firma In bvba. Firma In bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Firma In bvba. Leave a respond for Firma In bvba. Firma In bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Firma In bvba op de google maps. Adres en contacten Firma In bvba
Location of Firma In bvba on the google maps. Address and contacts of Firma In bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Firma In bvba Firma In bvba: KRIS COPPIETERS | LE PACHY DU LOUP | PHILA CLUB DE FLEMALLE | L-M VOYAGES-LOCATION DE MOTOR HOMES SPRL | Lefever Y

Other related companies as Firma In bvba: KRIS COPPIETERS | LE PACHY DU LOUP | PHILA CLUB DE FLEMALLE | L-M VOYAGES-LOCATION DE MOTOR HOMES SPRL | Lefever Y

Firma In bvba is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Firma In bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04278869628. Het bedrijf Firma In bvba bevindt zich op het adres: Spoorweglaan 219, Wilrijk, B-2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 218,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Firma In bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Firma In bvba is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Firma In bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Firma In bvba, openstaande posities, locatie van Firma In bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Firma In bvba is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Firma In bvba, company assigned to the tax number BE04278869628. The company Firma In bvba is located at the address: Spoorweglaan 219, Wilrijk, B-2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 218,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Firma In bvba were not found.
The main activity of Firma In bvba is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Firma In bvba is not available. You also can look at reviews of Firma In bvba, open positions, location of Firma In bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Firma In bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Firma In bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Firma In bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Firma In bvba, employees, financial statistics.