Dammekens P Algemene Pleisterwerken

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Dammekens P Algemene Pleisterwerken
Private companiesMembership Organizations • Dammekens P Algemene Pleisterwerken

Contactgegevens Dammekens P Algemene Pleisterwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dammekens P Algemene Pleisterwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dammekens P Algemene Pleisterwerken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Luiklaan 49; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 227 10 79; 0477 67 72 90 (+32-09 227 10 79; 0477 67 72 90) 09 227 10 79; 0477 67 72 90 (+32-09 227 10 79; 0477 67 72 90)

Fax (fax): 09 227 10 79 (+32-09 227 10 79) 09 227 10 79 (+32-09 227 10 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dammekens P Algemene Pleisterwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dammekens P Algemene Pleisterwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dammekens P Algemene Pleisterwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dammekens P Algemene Pleisterwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dammekens P Algemene Pleisterwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dammekens P Algemene Pleisterwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dammekens P Algemene Pleisterwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dammekens P Algemene Pleisterwerken
Products information Dammekens P Algemene Pleisterwerken

BTW identificatienummer (tax): BE08509704589
Ondernemingsnummer: 8016143798
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 737,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Stucco contractors

Product categorie (product category): Waterproofing works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dammekens P Algemene Pleisterwerken
(Get full report from official database of BE for Dammekens P Algemene Pleisterwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dammekens P Algemene Pleisterwerken
Addition kinds of activities for Dammekens P Algemene Pleisterwerken

2843. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
202399. Droge, gecondenseerde, verdampte producten, nec | Dry, condensed, evaporated products, nec
281602. Kleurpigmenten | Color pigments
598300. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
38220201. Damper operators: pneumatisch, thermostatisch, elektrisch | Damper operators: pneumatic, thermostatic, electric

Werken bij Dammekens P Algemene Pleisterwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dammekens P Algemene Pleisterwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dammekens P Algemene Pleisterwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dammekens P Algemene Pleisterwerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een orthopedische schoenwinkel regio Kortrijk waar comfortschoenen worden verkocht. Met jouw glimlach ontvang jij dagelijks de klanten in de winkel. Door jouw leergierigheid ken je ook al snel verschillende soorten schoenen en steunzolen, en kan je de klant op een correcte manier adviseren. Soms spring je ook bij bij de zaakvoerder, die ook podoloog is. Je ontvangt klanten, zet hun voetbad klaar en na de behandeling zorg je ook dat alles terug netjes is.

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • Operator 3-ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma te Eeklo is Let\\\'s Work Aalter op zoek naar technisch onderlegde operatoren die in 3 ploegen kunnen werken. In deze functie krijg je volgende taken: - Je bent verantwoordelijk voor het correct produceren van een product. - Je controleert/stelt bij en optimaliseert jouw productielijn. - Je geeft leiding over een kleine groep medewerkers. - Je geeft ondersteuning bij defecten. - Je rapporteert aan jouw ploegbaas.

  • Lifttechnicus (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technicus sta je in voor de installatie, het onderhoud en het herstel van liften in gebouwen.  Bedrijfsprofiel: De firma is een autoriteit op het vlak van installatie en onderhoud van liften. Je bent werkzaam in een klein, maar dynamisch team. 

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Mederwerker apotheek Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht tot eind december met kans op verlenging. Taken: Gestructureerd ontblisteren en labelen van medicatie: deels manueel (uitduwen van capsules), deels m.b.v. ontblistertoestel Halveren en kwarteren van tabletten Uitpakken en aanvullen van geneesmiddelen bij nieuwe leveringen Plaatsen en ontvangen van bestellingen Klaarzetten van bestellingen voor de rusthuizen

  • Officer HR Services Europe met Nederlands en Duits (Berlijn)

    Regio: Berlijn

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Binnen ons internationaal HR inquiry team ben je de eerste aanspreekpartner voor de medewerkers van de BASF Groep in België en Nederland voor vragen met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen. Ook ben je eerste aanspreekpartner voor Europese BASF sollicitanten tijdens hun sollicitatie proces. Je geeft telefonisch, via email en via chat advies, behandelt aanvragen en verwerkt deze zelfstandig, of waar nodig, ook in samenwerking met de relevante afdelingen (Payroll, Personal Administration, Talent Management, etc.). Hierbij hou je rekening met bedrijfsinterne regels aslook met CAO-overeenkomsten en algemene wetgeving. Je verbetert de kwaliteit van onze service door de knowledge database bij te houden en te aktualiseren en door actief mee te werken aan de uitwisseling van informatie en ervaring onder de collega's. Verder krijg je ook de kans mee te werken aan verschillende projecten en meer verantwoordelijkheid op je te nemen.

  • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

  • Zelfstandig uitbater(s) horeca (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: MILOHEEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een niewe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. De VZW Miloheem is een bruisend café met feestzaal en vergaderlokalen. Voor deze uitbating zijn wij op zoek naar een zelfstandige persoon/zelfstandig koppel. Je zal instaan voor de dagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening, het beheren van de stock, plaatsen van de bestelling, het contact met klanten, enzovoort.

Zoek naar antwoorden van Dammekens P Algemene Pleisterwerken in sociale netwerken
Look for responds of Dammekens P Algemene Pleisterwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dammekens P Algemene Pleisterwerken. Laat een reactie achter voor Dammekens P Algemene Pleisterwerken. Dammekens P Algemene Pleisterwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dammekens P Algemene Pleisterwerken. Leave a respond for Dammekens P Algemene Pleisterwerken. Dammekens P Algemene Pleisterwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dammekens P Algemene Pleisterwerken op de google maps. Adres en contacten Dammekens P Algemene Pleisterwerken
Location of Dammekens P Algemene Pleisterwerken on the google maps. Address and contacts of Dammekens P Algemene Pleisterwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Dammekens P Algemene Pleisterwerken Dammekens P Algemene Pleisterwerken: CORSO REIZEN | Robaye P | COIFFURE THEA | CAR ONE | Vektor SPRL

Other related companies as Dammekens P Algemene Pleisterwerken: CORSO REIZEN | Robaye P | COIFFURE THEA | CAR ONE | Vektor SPRL

Dammekens P Algemene Pleisterwerken is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dammekens P Algemene Pleisterwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08509704589. Het bedrijf Dammekens P Algemene Pleisterwerken bevindt zich op het adres: Luiklaan 49; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 737,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Waterproofing works. Lijst met producten zijn Stucco contractors.
De hoofdactiviteit van Dammekens P Algemene Pleisterwerken is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dammekens P Algemene Pleisterwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dammekens P Algemene Pleisterwerken, openstaande posities, locatie van Dammekens P Algemene Pleisterwerken op de kaart.

Dammekens P Algemene Pleisterwerken is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dammekens P Algemene Pleisterwerken, company assigned to the tax number BE08509704589. The company Dammekens P Algemene Pleisterwerken is located at the address: Luiklaan 49; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 737,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Waterproofing works. List of products are Stucco contractors.
The main activity of Dammekens P Algemene Pleisterwerken is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dammekens P Algemene Pleisterwerken is not available. You also can look at reviews of Dammekens P Algemene Pleisterwerken, open positions, location of Dammekens P Algemene Pleisterwerken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dammekens P Algemene Pleisterwerken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dammekens P Algemene Pleisterwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dammekens P Algemene Pleisterwerken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dammekens P Algemene Pleisterwerken, employees, financial statistics.