DERAVET ETS SA

Contactgegevens DERAVET ETS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DERAVET ETS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DERAVET ETS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bld Frankignoul 5; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 342 30 20 (+32-04 342 30 20) 04 342 30 20 (+32-04 342 30 20)

Fax (fax): 04 343 56 62 (+32-04 343 56 62) 04 343 56 62 (+32-04 343 56 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DERAVET ETS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DERAVET ETS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DERAVET ETS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DERAVET ETS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DERAVET ETS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DERAVET ETS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DERAVET ETS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DERAVET ETS SA
Products information DERAVET ETS SA

BTW identificatienummer (tax): BE05142120361
Ondernemingsnummer: 6022949218
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 279,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Heating (Central) - Installation; Gas appliances - Retail & Mainten.; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Stoves - Retail & Repair; Refrigerators & freezers - Retail; Air conditioning - Installation; Chimney sweeps; Barbecues & accessories; Fireplaces - Ornamental & open; Washing machines & automatic laundry driers - Retail,Mainten. & Repair; Water heaters

Product categorie (product category): Water softeners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DERAVET ETS SA
(Get full report from official database of BE for DERAVET ETS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DERAVET ETS SA
Addition kinds of activities for DERAVET ETS SA

376499. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen, nec | Space propulsion units and parts, nec
861199. Bedrijfsverenigingen, nv | Business associations, nec
32750202. Isolerende gips, gips | Insulating plaster, gypsum
34469900. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
36760000. Elektronische weerstanden | Electronic resistors
50750200. Warmteverwarmingsapparatuur en benodigdheden | Warm air heating equipment and supplies

Werken bij DERAVET ETS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DERAVET ETS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DERAVET ETS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DERAVET ETS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp regio Vilvoorde en Grimbergen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Vilvoorde en Grimbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • strijkmedewerker strijkshop (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker sctrijkshop bij Partena Hulp in huis ga je ons team versterken in strijkshop Merelbeke.Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. We zoeken een nieuwe collega om minstens woensdag en vrijdag versterking te bieden. wil je graag meer uren doen, geen probleem. We bekijken samen met jou de mogelijkheden. Werk je graag extra in combinatie met functie huishoudhulp? dit kunnen we ook bekijken. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. We zoeken iemand die adminstratief (op computer)ook zeer sterk is.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent installateur printers - 16/8 tem 21/9 (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een ICT bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. Samen met je collega' s vertrek je richting Antwerpen waar je zult instaan voor de installatie van printers en toebehoren bij een groot bedrijf. Heb je feeling binnen de IT sector en ben je vrij tussen 16 augustus en 21 september, contacteer ons dan snel!

  • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

  • Uitbater koffiefoodtruck (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: BRUGHMANS GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jij ben verantwoordelijk voor de uitbating van onze mobiele espressobar aan het station noorderkempen

  • Zelfstandige uitbater Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STANDAARD BOEKHANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Droom je ervan een eigen winkel te beheren? Voor onze Standaard Boekhandel in Herentals zijn we op zoek naar een uitgelezen zelfstandige uitbater (m/v/x). Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal?

  • Onafhankelijk financieel adviseur Ieper (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als onafhankelijk adviseur ben je een financiële coach en een expert-raadgever voor je cliënten. Je bent het aanspreekpunt van cliënten binnen de jouw toevertrouwde regio. Je brengt de financiële situatie van je klanten in kaart en je luistert naar hun behoeften. Je hebt hierbij in het bijzonder aandacht voor het uitbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met je klanten. Je kadert specifieke vragen van klanten dan ook steeds in een breder financieel plan op lange termijn. Als makelaar geef je klanten objectief advies over hypothecaire kredieten en hun fiscaliteit. In samenspraak met de klant, vergelijk je op transparante wijze het aanbod van verschillende kredietverleners en je begeleidt en adviseert de cliënt om tot een optimale finale keuze te komen. In dialoog met de klant bouw je een visie op naar een lange termijn financieel plan op (financial planning of het zgn. “life planning”). Je houdt hierbij rekening met de specifieke behoefte of situatie van de klant (behoeften op basis van de levensfase, gezinssituatie, persoonlijke situatie, risico appetijt of persoonlijke visie van de klant). Je adviseert cliënten m.b.t. geschikte spaar- en beleggingsproducten en - als onafhankelijk adviseur/makelaar - vergelijk je ook hier de diverse mogelijkheden op de markt op een transparante en objectieve manier.

  • Wervingsreserve - Account Manager catering - Leuven - 38u - Ref JDC 448 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor: de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de uitvoering de aansturing en de coaching van je team actief in "Quality of Life" services het commerciële beheer van je site. Je draagt bij aan de commerciële ontwikkeling. Je zal regelmatig contact hebben met een groot aantal contactpersonen van de klant Je analyseert en identificeert de noden van je site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten Je stelt de uurroosters en de taken voor je team op met aandacht voor de motivatie en teamspirit Je doet de bestellingen rekening houdend met de interne regels en procedures op vlak van beheer Je organiseert en structureert de site voor een optimale functionering Je bent verantwoordelijk voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP-procedures Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de site en streeft voortdurend naar een strikte opvolging van de facturatie, de foodcost, de personeelskosten, de diverse kosten en van de maandelijkse consolidatie van RMA, …

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

  • hulpkok (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

Zoek naar antwoorden van DERAVET ETS SA in sociale netwerken
Look for responds of DERAVET ETS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DERAVET ETS SA. Laat een reactie achter voor DERAVET ETS SA. DERAVET ETS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DERAVET ETS SA. Leave a respond for DERAVET ETS SA. DERAVET ETS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DERAVET ETS SA op de google maps. Adres en contacten DERAVET ETS SA
Location of DERAVET ETS SA on the google maps. Address and contacts of DERAVET ETS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DERAVET ETS SA DERAVET ETS SA: Van Eeckhout E & Zoon | IMANEX | GEEROMS JOHAN | RENAULT CARROSSERIE | HUIS BODY DOUBLE

Other related companies as DERAVET ETS SA: Van Eeckhout E & Zoon | IMANEX | GEEROMS JOHAN | RENAULT CARROSSERIE | HUIS BODY DOUBLE

DERAVET ETS SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DERAVET ETS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05142120361. Het bedrijf DERAVET ETS SA bevindt zich op het adres: Bld Frankignoul 5; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 279,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Water softeners. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation; Gas appliances - Retail & Mainten.; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Stoves - Retail & Repair; Refrigerators & freezers - Retail; Air conditioning - Installation; Chimney sweeps; Barbecues & accessories; Fireplaces - Ornamental & open; Washing machines & automatic laundry driers - Retail,Mainten. & Repair; Water heaters.
De hoofdactiviteit van DERAVET ETS SA is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DERAVET ETS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DERAVET ETS SA, openstaande posities, locatie van DERAVET ETS SA op de kaart.

DERAVET ETS SA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DERAVET ETS SA, company assigned to the tax number BE05142120361. The company DERAVET ETS SA is located at the address: Bld Frankignoul 5; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 279,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Water softeners. List of products are Heating (Central) - Installation; Gas appliances - Retail & Mainten.; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Stoves - Retail & Repair; Refrigerators & freezers - Retail; Air conditioning - Installation; Chimney sweeps; Barbecues & accessories; Fireplaces - Ornamental & open; Washing machines & automatic laundry driers - Retail,Mainten. & Repair; Water heaters.
The main activity of DERAVET ETS SA is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DERAVET ETS SA is not available. You also can look at reviews of DERAVET ETS SA, open positions, location of DERAVET ETS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DERAVET ETS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DERAVET ETS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DERAVET ETS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DERAVET ETS SA, employees, financial statistics.