Princesse (Le)

Contactgegevens Princesse (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Princesse (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Princesse (Le)

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 506; 6210; Les Bons Villers (Frasnes-lez-Gosselies), België

Telefoon (phone): 071 85 48 58 (+32-071 85 48 58) 071 85 48 58 (+32-071 85 48 58)

Fax (fax): +32 (53) 586-67-12 +32 (53) 586-67-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Princesse (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Princesse (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Princesse (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Princesse (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Princesse (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Princesse (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Princesse (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Princesse (Le)
Products information Princesse (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE06554138183
Ondernemingsnummer: 9628936767
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Princesse (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Princesse (Le)
(Get full report from official database of BE for Princesse (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Princesse (Le)
Addition kinds of activities for Princesse (Le)

329105. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
339800. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
394999. Sport- en atletische goederen, nec, nec | Sporting and athletic goods, nec, nec
411901. Lokale huurvervoer | Local rental transportation
571905. Beddengoed en beddengoed | Beddings and linens
22730502. Tapijten, gevlochten en vastgemaakt | Rugs, braided and hooked
26310400. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board
34790205. Coating van metalen met plastic of harsen | Coating of metals with plastic or resins
35550300. Handelsonderdelen en bijlagen afdrukken | Printing trade parts and attachments

Werken bij Princesse (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Princesse (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Princesse (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Princesse (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • chauffeur CE huifwagen met kooiaap (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C dien je: in het bezit te zijn van een geldig CE rijbewijs flexibel te zijn een eerste ervaring te hebben als chauffeur CE ervaring met kooiaap is een pluspunt

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTROZEBEKE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostrozebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Verkoop warenhuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkel regio Izegem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker in een warenhuis. Ben je gemotiveerd? Ben je klantvriendelijk? Heb je een goed voorkomen? Ben je leergierig? Kan je in het weekend werken? Dan is deze job voor jou!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar met ervaring (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WILLEMS - VERSELDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze Groep is op zoek naar een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar ter uitbreiding van onze vastgoedactiviteiten in ons kantoor te Sleidinge. U bent een commercieel talent met BIV nummer dat zowel voor de inkoop als verkoop zorgt in de regio Evergem. De regio zelf heeft voor u geen geheimen en u heeft bestaande contacten met bouwpromotoren, notarissen, investeerders.. Naast het commerciële talent, heeft u ook aandacht voor een juiste administratieve afhandeling van uw dossiers van start tot einde. Flexibele werkuren, gemotiveerd en resultaatgericht werken is geen issue voor u. Wij bieden u een competitief salaris in een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Meetjesland. Het is daarbij de bedoeling dat U het uithangbord wordt van onze vastgoedafdeling in ons bestaand verzekeringskantoor te Sleidinge.

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

Zoek naar antwoorden van Princesse (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Princesse (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Princesse (Le). Laat een reactie achter voor Princesse (Le). Princesse (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Princesse (Le). Leave a respond for Princesse (Le). Princesse (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Princesse (Le) op de google maps. Adres en contacten Princesse (Le)
Location of Princesse (Le) on the google maps. Address and contacts of Princesse (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Princesse (Le) Princesse (Le): Liekens Tapijten | GUIDO FRANCKEN | ROBERT SCHMITZ | R.U.M. | D. THEUNIS

Other related companies as Princesse (Le): Liekens Tapijten | GUIDO FRANCKEN | ROBERT SCHMITZ | R.U.M. | D. THEUNIS

Princesse (Le) is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is Princesse (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06554138183. Het bedrijf Princesse (Le) bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 506; 6210; Les Bons Villers (Frasnes-lez-Gosselies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 682,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bars. Producten gemaakt in Princesse (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Princesse (Le) is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Princesse (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Princesse (Le), openstaande posities, locatie van Princesse (Le) op de kaart.

Princesse (Le) is a company, that was registered 2015 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is Princesse (Le), company assigned to the tax number BE06554138183. The company Princesse (Le) is located at the address: Chaussée de Bruxelles 506; 6210; Les Bons Villers (Frasnes-lez-Gosselies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 682,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bars. Products created in Princesse (Le) were not found.
The main activity of Princesse (Le) is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Princesse (Le) is not available. You also can look at reviews of Princesse (Le), open positions, location of Princesse (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Princesse (Le), Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Princesse (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Princesse (Le), Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Princesse (Le), employees, financial statistics.