T.M.A.

Contactgegevens T.M.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.M.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.M.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Maladrerie 100-4; 1370; Jodoigne, België

Telefoon (phone): 010 81 36 13 (+32-010 81 36 13) 010 81 36 13 (+32-010 81 36 13)

Fax (fax): +32 (82) 989-56-50 +32 (82) 989-56-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.M.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.M.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.M.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.M.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.M.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.M.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.M.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.M.A.
Products information T.M.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09801971435
Ondernemingsnummer: 4308532714
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Libraries - Equipment

Product categorie (product category): Wall cupboards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.M.A.
(Get full report from official database of BE for T.M.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.M.A.
Addition kinds of activities for T.M.A.

22310105. Suitingen: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Suitings: wool, mohair, or similar fibers
34430100. Industriële vaten, tanks en containers | Industrial vessels, tanks, and containers
34449907. Stapel schelpen, plaatwerk | Pile shells, sheet metal
73730202. Office computer automatisering systemen integratie | Office computer automation systems integration
83220701. Vereniging voor gehandicapten | Association for the handicapped

Werken bij T.M.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.M.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.M.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.M.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Residentieel Elektricien (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Residentieel Elektricien zal je: zowel nieuwbouw als renovatiewerken uitvoeren volledig zelfstandig werken kunnen doorgroeien naar ploegbaas aan domotica werken veel contacten hebben met klanten

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • STUDENT SUPERMARKT OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Gezocht: gemotiveerde jobstudent die wil werken in een supermarkt in Oostkamp. taken: kassawerk doen rekken aanvullen in kalmere periode meehelpen aan een specifieke afdeling

  • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

  • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

  • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • Onafhankelijk financieel adviseur Ieper (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als onafhankelijk adviseur ben je een financiële coach en een expert-raadgever voor je cliënten. Je bent het aanspreekpunt van cliënten binnen de jouw toevertrouwde regio. Je brengt de financiële situatie van je klanten in kaart en je luistert naar hun behoeften. Je hebt hierbij in het bijzonder aandacht voor het uitbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met je klanten. Je kadert specifieke vragen van klanten dan ook steeds in een breder financieel plan op lange termijn. Als makelaar geef je klanten objectief advies over hypothecaire kredieten en hun fiscaliteit. In samenspraak met de klant, vergelijk je op transparante wijze het aanbod van verschillende kredietverleners en je begeleidt en adviseert de cliënt om tot een optimale finale keuze te komen. In dialoog met de klant bouw je een visie op naar een lange termijn financieel plan op (financial planning of het zgn. “life planning”). Je houdt hierbij rekening met de specifieke behoefte of situatie van de klant (behoeften op basis van de levensfase, gezinssituatie, persoonlijke situatie, risico appetijt of persoonlijke visie van de klant). Je adviseert cliënten m.b.t. geschikte spaar- en beleggingsproducten en - als onafhankelijk adviseur/makelaar - vergelijk je ook hier de diverse mogelijkheden op de markt op een transparante en objectieve manier.

  • Homeopaat/Homeopate (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor het bieden van homeopathische/medische behandelingen. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

  • Afdelingsmanager (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Als afdelingsmanager rapporteer je aan de productieverantwoordelijke. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productieafdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

Zoek naar antwoorden van T.M.A. in sociale netwerken
Look for responds of T.M.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.M.A.. Laat een reactie achter voor T.M.A.. T.M.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.M.A.. Leave a respond for T.M.A.. T.M.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.M.A. op de google maps. Adres en contacten T.M.A.
Location of T.M.A. on the google maps. Address and contacts of T.M.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come T.M.A. T.M.A.: BUYTAERT & CO | SDC | STEFAAN BECK | Barsamian Isabelle | KATHLEEN VERSTREKEN

Other related companies as T.M.A.: BUYTAERT & CO | SDC | STEFAAN BECK | Barsamian Isabelle | KATHLEEN VERSTREKEN

T.M.A. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.M.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09801971435. Het bedrijf T.M.A. bevindt zich op het adres: Rue de la Maladrerie 100-4; 1370; Jodoigne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 483,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wall cupboards. Lijst met producten zijn Libraries - Equipment.
De hoofdactiviteit van T.M.A. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.M.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.M.A., openstaande posities, locatie van T.M.A. op de kaart.

T.M.A. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.M.A., company assigned to the tax number BE09801971435. The company T.M.A. is located at the address: Rue de la Maladrerie 100-4; 1370; Jodoigne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 483,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wall cupboards. List of products are Libraries - Equipment.
The main activity of T.M.A. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of T.M.A. is not available. You also can look at reviews of T.M.A., open positions, location of T.M.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.M.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.M.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.M.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.M.A., employees, financial statistics.