Poot S

Contactgegevens Poot S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Poot S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Poot S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fr. Verbeekstraat 186; 3090; Overijse, België

Telefoon (phone): 02 657 91 77 (+32-02 657 91 77) 02 657 91 77 (+32-02 657 91 77)

Fax (fax): 02 657 54 88 (+32-02 657 54 88) 02 657 54 88 (+32-02 657 54 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Poot S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Poot S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Poot S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Poot S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Poot S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Poot S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Poot S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Poot S
Products information Poot S

BTW identificatienummer (tax): BE08431427001
Ondernemingsnummer: 6930419921
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 800,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Carpenters; Kitchen installations

Product categorie (product category): Wall cupboards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Poot S
(Get full report from official database of BE for Poot S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Poot S
Addition kinds of activities for Poot S

753299. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels, nec | Top and body repair and paint shops, nec
25419900. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
32690500. Aardappelbloemisten artikelen | Pottery florists' articles
35799910. Stapelverwijderaars | Staple removers
37140107. Cilinderkoppen, motorvoertuig | Cylinder heads, motor vehicle
54619907. Pies | Pies
55719904. Motor scooters | Motor scooters

Werken bij Poot S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Poot S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Poot S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Poot S. Looking for open vacancies in other companies

  • Bevrachter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten, een transportfirma, zijn we op zoek naar een bevrachter (m/v) Is plannen en organiseren jouw passie? Ga je op administratief vlak zeer nauwkeurig te werk? Ben je een echte "problem solver" en ben je een "out of the box" denker? Dan is dit de job voor jou!!!! Wat ga je doen: Je staat in voor het dagelijks contact met klanten. Je organiseert de transportopdrachten en volgt deze administratief mee op.

  • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Montage talent grote toestellen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Wevelgem, gaan wij op zoek naar een MONTAGE TALENT voor grote toestellen. Je taken bestaan uit: - Het monteren van grote verlichtingsarmaturen- en profielen, - Het betreft afwisselende toestellen; dus geen puur bandwerk!!

  • Werkvoorbereider-Ingave (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkvoorbereiding sta je in voor de correcte invoer van het dossier om over te gaan tot productie. Je kan nabestellingen doen, out of the box denken en bent goed in het werken met software programma’s. • Controleert het uitvoeringsdossier op haalbaarheid voor de productie. • Voert technisch plan in het gebruikte softwarepakket CORPUS (kennis Ardis is een meerwaarde.) • Voert een technische controle uit van de dossiers. • Werkt nauw samen met interne diensten van Nuno Design NV en Deaplus. • Voert zaaglijsten in. • Volgt de orders nauwkeurig op en maakt bestelling in ADMIN ( ERP- pakket)

  • Huishoudhulp te regio Herzele/Sint-Lievens-Houtem/Oosterzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

  • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • Psycholoog (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Tine Bolle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

Zoek naar antwoorden van Poot S in sociale netwerken
Look for responds of Poot S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Poot S. Laat een reactie achter voor Poot S. Poot S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Poot S. Leave a respond for Poot S. Poot S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Poot S op de google maps. Adres en contacten Poot S
Location of Poot S on the google maps. Address and contacts of Poot S

Andere gerelateerde bedrijven als come Poot S Poot S: Caroline | COIFFURE HEIDI | Kapsalon Chris | DE KAASPOORT | Weynants BVBA

Other related companies as Poot S: Caroline | COIFFURE HEIDI | Kapsalon Chris | DE KAASPOORT | Weynants BVBA

Poot S is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Poot S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08431427001. Het bedrijf Poot S bevindt zich op het adres: Fr. Verbeekstraat 186; 3090; Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 800,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wall cupboards. Lijst met producten zijn Carpenters; Kitchen installations.
De hoofdactiviteit van Poot S is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Poot S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Poot S, openstaande posities, locatie van Poot S op de kaart.

Poot S is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Poot S, company assigned to the tax number BE08431427001. The company Poot S is located at the address: Fr. Verbeekstraat 186; 3090; Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 800,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wall cupboards. List of products are Carpenters; Kitchen installations.
The main activity of Poot S is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Poot S is not available. You also can look at reviews of Poot S, open positions, location of Poot S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Poot S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Poot S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Poot S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Poot S, employees, financial statistics.