Courtois Décor SA

Contactgegevens Courtois Décor SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Courtois Décor SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Courtois Décor SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place du Tilleul 7; 4500; Huy, België

Telefoon (phone): 085 21 23 83 (+32-085 21 23 83) 085 21 23 83 (+32-085 21 23 83)

Fax (fax): 085 21 23 87 (+32-085 21 23 87) 085 21 23 87 (+32-085 21 23 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Courtois Décor SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Courtois Décor SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Courtois Décor SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Courtois Décor SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Courtois Décor SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Courtois Décor SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Courtois Décor SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Courtois Décor SA
Products information Courtois Décor SA

BTW identificatienummer (tax): BE04525238037
Ondernemingsnummer: 2077209472
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Interior decoration; Floor coverings - Retail

Product categorie (product category): Wall coverings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Courtois Décor SA
(Get full report from official database of BE for Courtois Décor SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Courtois Décor SA
Addition kinds of activities for Courtois Décor SA

5331. Variety winkels | Variety stores
284204. Sanitaire preparaten, ontsmettingsmiddelen en deodoranten | Sanitation preparations, disinfectants and deodorants
358901. Commerciële kook- en voedselverwarmende apparatuur | Commercial cooking and foodwarming equipment
14999906. Gilsoniet mijnbouw | Gilsonite mining
17619903. Plaatwerk, nec | Sheet metal work, nec
20449902. Brouwers rijst | Brewers' rice
20640105. Gevulde data | Stuffed dates
32749900. Kalk, nec | Lime, nec
32819903. Steen, steengroeven en verwerking van eigen steenproducten | Stone, quarrying and processing of own stone products
38429909. Grafieken, kunstmatig: voor operatie | Grafts, artifical: for surgery

Werken bij Courtois Décor SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Courtois Décor SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Courtois Décor SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Courtois Décor SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend metaalbedrijf regio Diksmuide zijn wij dringend op zoek naar een klusjesman. Dit betreft een voltijdse betrekking om het team te versterken. Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het sanitair blok en de heftruck. Ook kleine elektrische/ mechanische ingrepen behoren tot jouw takenpakket.

  • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

  • Stoffeerder (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Munsterbilzen zijn we op zoek naar een stoffeerder. Je zal instaan voor het bekleden en stofferen van het binnenwerk van de bedden, boxsprings, zetels enz..

  • Student (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job als werkstudent en kan je elke week 1 volledige of 2 halve dagen vrijmaken? Lees dan zeker even verder! Voor onze klant regio Haacht zijn we op zoek naar een enthousiaste student met een goede technische aanleg. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van allerhande opmetingen binnen het bedrijf.

  • JOBSTUDENT BAR IN DANSCAFE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent barmedewerker krijg heel wat leuke taken toegewezen: ? Bestellingen opnemen en klaar maken ? Bier tappen ? Bedien je de klanten vriendelijk ? Frigo's aanvullen en de bar net houden

  • Student vakantie + weekends supermarkt 18+ m/v (357/17992) ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Adecco Kapellen zoekt een student winkelbediende m/v voor kassa en aanvul voor een supermarkt te 's Gravenwezel. Het takenpakket van een winkelbediende ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de aanvul van droge voeding. Je houdt de voorraad goed in het oog en vult aan waar nodig. Je doet kassa Je werkt op zaterdag, zondagen en/of feestdagen en vakanties.

  • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

  • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • Software developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PVS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een grondige kennis van het objectgerichte paradigma in meerdere programmeertalen. Binnen het bedrijf gebruiken we vooral JavaScript ( en supersets als TypeScript, Angular, Ionic ...) maar ook Java, C#, C, C++, Visual basic en Python komen aan bod. Kennis van NodeJS, Linux, Android en iOS strekken tot aanbeveling. Voeling met alles wat audio aangaat is uiteraard ook een pluspunt.

  • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

Zoek naar antwoorden van Courtois Décor SA in sociale netwerken
Look for responds of Courtois Décor SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Courtois Décor SA. Laat een reactie achter voor Courtois Décor SA. Courtois Décor SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Courtois Décor SA. Leave a respond for Courtois Décor SA. Courtois Décor SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Courtois Décor SA op de google maps. Adres en contacten Courtois Décor SA
Location of Courtois Décor SA on the google maps. Address and contacts of Courtois Décor SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Courtois Décor SA Courtois Décor SA: Truffe au Pif (La) | OCEANIDES DIVING CLUB | RUDI DAS | DI | Saluc

Other related companies as Courtois Décor SA: Truffe au Pif (La) | OCEANIDES DIVING CLUB | RUDI DAS | DI | Saluc

Courtois Décor SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Courtois Décor SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04525238037. Het bedrijf Courtois Décor SA bevindt zich op het adres: Place du Tilleul 7; 4500; Huy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 584,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wall coverings. Lijst met producten zijn Interior decoration; Floor coverings - Retail.
De hoofdactiviteit van Courtois Décor SA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Courtois Décor SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Courtois Décor SA, openstaande posities, locatie van Courtois Décor SA op de kaart.

Courtois Décor SA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Courtois Décor SA, company assigned to the tax number BE04525238037. The company Courtois Décor SA is located at the address: Place du Tilleul 7; 4500; Huy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 584,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wall coverings. List of products are Interior decoration; Floor coverings - Retail.
The main activity of Courtois Décor SA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Courtois Décor SA is not available. You also can look at reviews of Courtois Décor SA, open positions, location of Courtois Décor SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Courtois Décor SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Courtois Décor SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Courtois Décor SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Courtois Décor SA, employees, financial statistics.