LEVACO

Contactgegevens LEVACO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEVACO: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEVACO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 25, Santvoortbeeklaan 2100 Deurne - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-05-29-40 32-32-05-29-40

Fax (fax): 32-32-25-00-06 32-32-25-00-06

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEVACO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEVACO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEVACO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEVACO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEVACO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEVACO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEVACO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEVACO
Products information LEVACO

BTW identificatienummer (tax): BE01702850341
Ondernemingsnummer: 4172302246
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in LEVACO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Profiel (profile): Worldwide seaborne & air freight Import - Export - Cross trades International forwarding & customs Container transport & joint cargos Oversized & exceptional transport Removals - Storage & transhipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEVACO
(Get full report from official database of BE for LEVACO)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEVACO
Addition kinds of activities for LEVACO

329500. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
609999. Functies in verband met depositobanken, nv | Functions related to deposit banking, nec
922100. Politiebescherming | Police protection
07429902. Dierenarts, dierlijke specialiteiten | Veterinarian, animal specialties
26550104. Buizen, voor chemische of elektrische toepassingen: papier of vezel | Tubes, for chemical or electrical uses: paper or fiber
35560206. Slijpmachines, commercieel, voedsel | Grinders, commercial, food
35799900. Kantoormachines, nec, nec | Office machines, nec, nec
36120100. Power en distributie transformatoren | Power and distribution transformers
39440101. Auto's, kinderen, pedaal aangedreven | Automobiles, children's, pedal driven
79930402. Gokautomaten, munteenheid | Gambling machines, coin-operated

Werken bij LEVACO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEVACO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEVACO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEVACO. Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

  Regio: HOREBEKE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

 • Tijdelijke magazijnbediende (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als logistiek bediende zal je takenpakket onder meer bestaan uit: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen

 • Monteur van chocolade machines (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als monteur sta je in voor de machinebouw, voornamelijk op vlak van elektriciteit. Ook  assembleren van allerhande onderdelen, mechanisch, behoort tot je takenpakket.

 • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

 • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

 • HUISHOUDHULP OLV-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

  Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio OLV-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Opnameverantwoordelijke woonzorgcentrum (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: RUSTHUIS SCHEUT ROB/RVT

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een opnameverantwoordelijke die wenst mee te werken aan het uitbouwen van kwalitatieve zorg binnen een nieuwbouwproject voor een woonzorgcentrum te Anderlecht. Je staat voltijds in voor de voorbereiding en de opvolging van de opnames in het woonzorgcentrum, het kortverblijf en de serviceflatbewoners. Dit houdt in dat je de wachtlijst van kandidaat-bewoners beheert en inschrijvingsgesprekken met kandidaten en families voert. Je verricht ook ondersteunende taken in de administratie. Bijkomende verantwoordelijkheden zijn de contacten onderhouden met een netwerk van ziekenhuizen - informeren over alternatieve sociale hulpmogelijkheden, verzorgen van psychosociale begeleiding.

 • Internal Sales HVAC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  Onze klant behoort de tot wereldtop van duurzame klimaatttechniek. Ze gaan steeds op zoek naar de meest innovatieve en energiezuinige oplossing, op maat van de klant. Je maakt offertes, leidingschema's en bijhorende productfiches op. Je hebt geregeld klantencontact voor zowel technische als commerciële ondersteuning. Naast telefonisch contact, zal je ook klanten ontvangen op kantoor. Als laatste is het ook je verantwoordelijkheid dat de productfiches en databoeken steeds correct en up to date zijn.

 • Vastgoedmakelaar als regioverantwoordelijke bij Century 21 Waterinckx. (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

    Wenst u deel uit te maken van het grootste vastgoednetwerk ter wereld? U bent een zelfstandig ingesteld commercieel talent? Is immo uw passie? 3x ja? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Functie Regioverantwoordelijke van een nader te bepalen regio. Taakomschrijving U staat in voor uw eigen afgebakende regio om volgende activiteiten uit te voeren: Prospectie om onze vastgoedportefeuille uit te breiden Zelfstandig verkoopgesprekken voeren met de benaderde prospecten Begeleiden van bezichtigingen van onroerende goederen Onderhandelingen voeren met verkopers en kopers Zorgvuldig de contacten met klanten onderhouden Vereiste competenties Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren Commercieel ingesteld zijn Stipt en punctueel zijn Flexibel zijn wat betreft werkuren en -dagen Bereid zijn om ’s weekend te werken Houder zijn van een rijbewijs type B Houder van een bachelor-diploma (afstudeerrichting 'vastgoed' is geen vereiste) Houder zijn van een B.I.V.-nummer Uw voordelen U bepaalt zelf uw uren en werkt volledig zelfstandig Interessante verloning. Hard werken wordt bij ons beloond! Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om uw (technische) kennis uit te breiden     Interesse? Lees hier meer over ons kantoor te Dendermonde. Solliciteren kan altijd via de rode sollicitatieknop!

 • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: OPWIJK

  Type: Flexijob

  2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

 • weekend hulp zaal (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ALBATROS

  Type: Flexijob

  serveren van klaargemaakte gerechten alsook de dranken inzetten en de tafels terug in orde zetten.

 • ALL ROUND MEDEWERK(ST)ERS BRUNO'S FOODCORNER (HEPPEN)

  Regio: HEPPEN

  Bedrijf: SIDA

  Type: Flexijob

  Functieomschrijving Broodjes beleggen,gerechten bakken en/of opwarmen Pizza's en salades bereiden Bedienen van warme dranken en gerechten aan de toonbank Werkplek organiseren en onderhouden Warme snacks voorbereiden en beleggen Koeken en brood afbakken en presenteren Toezicht op zaal en onderhouden Kassa bedienen Rekken aanvullen en ordenen Profiel klant- en resultaatgericht zijn verzorgd voorkomen stressbestendig Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Omgaan met stress Zin voor nauwkeurigheid hebben Zelfstandig werken Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid

Zoek naar antwoorden van LEVACO in sociale netwerken
Look for responds of LEVACO in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEVACO. Laat een reactie achter voor LEVACO. LEVACO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEVACO. Leave a respond for LEVACO. LEVACO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEVACO op de google maps. Adres en contacten LEVACO
Location of LEVACO on the google maps. Address and contacts of LEVACO

Andere gerelateerde bedrijven als come LEVACO LEVACO: Dedeyster W | MICHEL ROLAIN | ROLAND CELIE | DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE) | Bio At Home

Other related companies as LEVACO: Dedeyster W | MICHEL ROLAIN | ROLAND CELIE | DDU (DISTRIBUTION DIRECTE D'USINE) | Bio At Home

LEVACO is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEVACO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01702850341. Het bedrijf LEVACO bevindt zich op het adres: 25, Santvoortbeeklaan 2100 Deurne - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Worldwide seaborne & air freight Import - Export - Cross trades International forwarding & customs Container transport & joint cargos Oversized & exceptional transport Removals - Storage & transhipment. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in LEVACO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEVACO is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEVACO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEVACO, openstaande posities, locatie van LEVACO op de kaart.

LEVACO is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEVACO, company assigned to the tax number BE01702850341. The company LEVACO is located at the address: 25, Santvoortbeeklaan 2100 Deurne - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Worldwide seaborne & air freight Import - Export - Cross trades International forwarding & customs Container transport & joint cargos Oversized & exceptional transport Removals - Storage & transhipment. Industry category is Transport & Related Services. Products created in LEVACO were not found.
The main activity of LEVACO is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LEVACO is not available. You also can look at reviews of LEVACO, open positions, location of LEVACO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEVACO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEVACO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEVACO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEVACO, employees, financial statistics.