LE CABARET DخNER-SPECTACLE

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • LE CABARET DخNER-SPECTACLE
Private companiesEducational Services • LE CABARET DخNER-SPECTACLE

Contactgegevens LE CABARET DخNER-SPECTACLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE CABARET DخNER-SPECTACLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE CABARET DخNER-SPECTACLE

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): RUE DE L'ECUYER 41; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): +32 (53) 982-46-55 +32 (53) 982-46-55

Fax (fax): +32 (10) 178-52-87 +32 (10) 178-52-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE CABARET DخNER-SPECTACLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE CABARET DخNER-SPECTACLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE CABARET DخNER-SPECTACLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE CABARET DخNER-SPECTACLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE CABARET DخNER-SPECTACLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE CABARET DخNER-SPECTACLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE CABARET DخNER-SPECTACLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE CABARET DخNER-SPECTACLE
Products information LE CABARET DخNER-SPECTACLE

BTW identificatienummer (tax): BE08135345458
Ondernemingsnummer: 2760559082
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 690,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Bars: Etablissements pour Homosexuels.

Product categorie (product category): Bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE CABARET DخNER-SPECTACLE
(Get full report from official database of BE for LE CABARET DخNER-SPECTACLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE CABARET DخNER-SPECTACLE
Addition kinds of activities for LE CABARET DخNER-SPECTACLE

3531. Bouwmachines | Construction machinery
804300. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists
24910100. Palen, palen en palen: behandeld hout | Poles, posts and pilings: treated wood
42139907. Minder dan vrachtauto (ltl) | Less-than-truckload (ltl)
51491104. Gist | Yeast
51691006. Terpentijn | Turpentine
86999907. Food co-operative | Food co-operative

Werken bij LE CABARET DخNER-SPECTACLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE CABARET DخNER-SPECTACLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE CABARET DخNER-SPECTACLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE CABARET DخNER-SPECTACLE. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAKOPERATOR MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN (M/V/X) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan in een druk draaiende textielfirma en je wordt ingezet aan de inpakmachine. De afgewerkte producten worden machinaal verpakt. Jij zal instaan voor het bedienen van de verpakkingsmachine en nadien handmatig de etiketten op de verpakte producten kleven. Je zal in 2ploegen aan de slag gaan. Je start in deze functie als verpakkingsoperator, maar er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een hogere functie.

  • Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn we op zoek naar Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) - Heb jij een groot verantwoordelijkheid gevoel en kan je een team aansturen? - Heb jij een grote kennis en passie van auto’s ? - Heb jij ervaring met het programma Informex? Dan zoeken wij jou !! Taken : Je zal een team van 2 à 3 mensen aansturen. Je ontvangt klanten en onderhandeld met experts Je maakt bestekken op Je maakt planningen op.

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

  • Huisarts (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: WGC Daenshuis vzw

    Type: Vaste Job

    erkend geaccrediteerd huisarts voor een langdurig engagement evidence based medicine als belangrijke basis zien goede kennis van talen : Nederlands,Frans, Engels multidisciplinaire opvolging van de patiënt in overleg met verschillende disciplines (verpleging, maatschappelijk werk, kiné, psycholoog) week- en weekendwachten opnemen binnen de georganiseerde lokale wachtdienst

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Halle zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

  • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AHOLYS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van LE CABARET DخNER-SPECTACLE in sociale netwerken
Look for responds of LE CABARET DخNER-SPECTACLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE CABARET DخNER-SPECTACLE. Laat een reactie achter voor LE CABARET DخNER-SPECTACLE. LE CABARET DخNER-SPECTACLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE CABARET DخNER-SPECTACLE. Leave a respond for LE CABARET DخNER-SPECTACLE. LE CABARET DخNER-SPECTACLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE CABARET DخNER-SPECTACLE op de google maps. Adres en contacten LE CABARET DخNER-SPECTACLE
Location of LE CABARET DخNER-SPECTACLE on the google maps. Address and contacts of LE CABARET DخNER-SPECTACLE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE CABARET DخNER-SPECTACLE LE CABARET DخNER-SPECTACLE: COIFFURE ANNE | HAARMODE | BEMS | INFORM 2000 | INTERDIS

Other related companies as LE CABARET DخNER-SPECTACLE: COIFFURE ANNE | HAARMODE | BEMS | INFORM 2000 | INTERDIS

LE CABARET DخNER-SPECTACLE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is LE CABARET DخNER-SPECTACLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08135345458. Het bedrijf LE CABARET DخNER-SPECTACLE bevindt zich op het adres: RUE DE L'ECUYER 41; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 690,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bars. Lijst met producten zijn Types de Bars: Etablissements pour Homosexuels..
De hoofdactiviteit van LE CABARET DخNER-SPECTACLE is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE CABARET DخNER-SPECTACLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE CABARET DخNER-SPECTACLE, openstaande posities, locatie van LE CABARET DخNER-SPECTACLE op de kaart.

LE CABARET DخNER-SPECTACLE is a company, that was registered 2014 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is LE CABARET DخNER-SPECTACLE, company assigned to the tax number BE08135345458. The company LE CABARET DخNER-SPECTACLE is located at the address: RUE DE L'ECUYER 41; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 690,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bars. List of products are Types de Bars: Etablissements pour Homosexuels..
The main activity of LE CABARET DخNER-SPECTACLE is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LE CABARET DخNER-SPECTACLE is not available. You also can look at reviews of LE CABARET DخNER-SPECTACLE, open positions, location of LE CABARET DخNER-SPECTACLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE CABARET DخNER-SPECTACLE, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE CABARET DخNER-SPECTACLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE CABARET DخNER-SPECTACLE, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE CABARET DخNER-SPECTACLE, employees, financial statistics.