ADMINISTRATION COMMUNALE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • ADMINISTRATION COMMUNALE
Private companiesTobacco Products • ADMINISTRATION COMMUNALE

Contactgegevens ADMINISTRATION COMMUNALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADMINISTRATION COMMUNALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADMINISTRATION COMMUNALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE SEURRE 3; 5570; BEAURAING, België

Telefoon (phone): 82710010 (+32-82710010) 82710010 (+32-82710010)

Fax (fax): +32 (50) 727-29-10 +32 (50) 727-29-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADMINISTRATION COMMUNALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADMINISTRATION COMMUNALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADMINISTRATION COMMUNALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADMINISTRATION COMMUNALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADMINISTRATION COMMUNALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADMINISTRATION COMMUNALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADMINISTRATION COMMUNALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADMINISTRATION COMMUNALE
Products information ADMINISTRATION COMMUNALE

BTW identificatienummer (tax): BE06656036376
Ondernemingsnummer: 3115966796
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ADMINISTRATION COMMUNALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Overheidsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADMINISTRATION COMMUNALE
(Get full report from official database of BE for ADMINISTRATION COMMUNALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADMINISTRATION COMMUNALE
Addition kinds of activities for ADMINISTRATION COMMUNALE

33390202. Platina groepsmetaal raffinage (primaire) | Platinum group metal refining (primary)
35990300. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work
51530103. Haver | Oats
54319900. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
79991201. Rijschool en school | Riding academy and school

Werken bij ADMINISTRATION COMMUNALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADMINISTRATION COMMUNALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADMINISTRATION COMMUNALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADMINISTRATION COMMUNALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Onderhoudsmechanieker (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de ruime regio van Poperinge , zoeken we dringend een technieker . Je staat in voor preventief en curatief onderhoud op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je werkt in 2-ploegen. Optie vast.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (deeltijds - zelf te kiezen) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • STUDENTEN 23/09/2018 (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 23/09/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein De Gavers Eikenstraat 131b, 8530 Harelbeke

  • Dringend gezocht jobstudent marketing regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: VISIONPOINT

    Type: Studentenjob

    Visionpoint is op zoek naar een jobstudent voor de marketingafdeling voor een bedrijf in Ham. Je werkt 2 tot 3 dagen per week en je kan snel opstarten. Wat is jouw takenpakket? Sociale media kanalen onderhouden. De website updaten. Campagnes en affiches uitwerken! Ondersteuning bieden bij beurzen en evenementen. ...

  • Verkoopsmedewerker wintersport (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als specialist in wintersport geef je professioneel advies aan de klanten en sta je hen met raad en daad bij Bijkomende verantwoordelijkheden zijn merchandising in de winkel en stockbeheer Je werkt fulltime (38 uren) en weekendwerk schrikt jou niet af Als verkoopsmedewerker (m/v) streef je ernaar om de beste service te garanderen aan de klanten Bedrijfsprofiel: Onze klant is een multi-brand winkel met passie voor sport en fashion. Voor de vestiging te Rumbeke zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopsmedewerker (m/v) met kennis van wintersportkledij.

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • Erkend familiaal bemiddelaar (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega en bent bereid deze nieuwe discipline uit te bouwen. Je bouwt deze discipline uit passend binnen het kader van een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor ouderschapsbemiddeling en echtscheidingsbemiddeling. Je zult werken met (ex) gezinsleden, de bemiddelaar voert gesprekken, maakt compromissen en afspraken en legt deze vast in een bemiddelingscontract. Ouders die in conflict zitten rond ouderschapsregeling (hoe het hoederecht regelen etc.) komen ook bij jou terecht.

Zoek naar antwoorden van ADMINISTRATION COMMUNALE in sociale netwerken
Look for responds of ADMINISTRATION COMMUNALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADMINISTRATION COMMUNALE. Laat een reactie achter voor ADMINISTRATION COMMUNALE. ADMINISTRATION COMMUNALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADMINISTRATION COMMUNALE. Leave a respond for ADMINISTRATION COMMUNALE. ADMINISTRATION COMMUNALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADMINISTRATION COMMUNALE op de google maps. Adres en contacten ADMINISTRATION COMMUNALE
Location of ADMINISTRATION COMMUNALE on the google maps. Address and contacts of ADMINISTRATION COMMUNALE

Andere gerelateerde bedrijven als come ADMINISTRATION COMMUNALE ADMINISTRATION COMMUNALE: DANIEL MOSTREY | PENSION PERRO | HIERNAUX C. CBTIP/BKVTF | GARAGE MOLLEN | Bleyaert D & Zoon BVBA

Other related companies as ADMINISTRATION COMMUNALE: DANIEL MOSTREY | PENSION PERRO | HIERNAUX C. CBTIP/BKVTF | GARAGE MOLLEN | Bleyaert D & Zoon BVBA

ADMINISTRATION COMMUNALE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADMINISTRATION COMMUNALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06656036376. Het bedrijf ADMINISTRATION COMMUNALE bevindt zich op het adres: PLACE DE SEURRE 3; 5570; BEAURAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 116,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Overheidsdiensten. Producten gemaakt in ADMINISTRATION COMMUNALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADMINISTRATION COMMUNALE is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADMINISTRATION COMMUNALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADMINISTRATION COMMUNALE, openstaande posities, locatie van ADMINISTRATION COMMUNALE op de kaart.

ADMINISTRATION COMMUNALE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADMINISTRATION COMMUNALE, company assigned to the tax number BE06656036376. The company ADMINISTRATION COMMUNALE is located at the address: PLACE DE SEURRE 3; 5570; BEAURAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 116,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Overheidsdiensten. Products created in ADMINISTRATION COMMUNALE were not found.
The main activity of ADMINISTRATION COMMUNALE is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ADMINISTRATION COMMUNALE is not available. You also can look at reviews of ADMINISTRATION COMMUNALE, open positions, location of ADMINISTRATION COMMUNALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADMINISTRATION COMMUNALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADMINISTRATION COMMUNALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADMINISTRATION COMMUNALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADMINISTRATION COMMUNALE, employees, financial statistics.