ADMIN. DIRECTE BELAST.

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ADMIN. DIRECTE BELAST.
Private companiesAgricultural Services • ADMIN. DIRECTE BELAST.

Contactgegevens ADMIN. DIRECTE BELAST.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADMIN. DIRECTE BELAST.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADMIN. DIRECTE BELAST.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): G. GEZELLELAAN 82; 2870; PUURS, België

Telefoon (phone): 38890273 (+32-38890273) 38890273 (+32-38890273)

Fax (fax): +32 (53) 593-80-36 +32 (53) 593-80-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADMIN. DIRECTE BELAST.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADMIN. DIRECTE BELAST."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADMIN. DIRECTE BELAST."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADMIN. DIRECTE BELAST., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADMIN. DIRECTE BELAST.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADMIN. DIRECTE BELAST., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADMIN. DIRECTE BELAST.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADMIN. DIRECTE BELAST.
Products information ADMIN. DIRECTE BELAST.

BTW identificatienummer (tax): BE02598785400
Ondernemingsnummer: 3114868164
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 711,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ADMIN. DIRECTE BELAST. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Overheidsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADMIN. DIRECTE BELAST.
(Get full report from official database of BE for ADMIN. DIRECTE BELAST.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADMIN. DIRECTE BELAST.
Addition kinds of activities for ADMIN. DIRECTE BELAST.

221113. Kruiden en andere gekrute textielstoffen, katoen | Crepes and other crinkled texture fabrics, cotton
299201. Smeeroliën | Lubricating oils
321102. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
28340205. Rustgevers of mentale geneesmiddelenpreparaten | Tranquilizers or mental drug preparations
28650315. isocyanaten | Isocyanates
38430113. Tangen, tandheelkunde | Forceps, dental
47890200. Passagiers trein diensten | Passenger train services
54519903. Ijs (verpakt) | Ice cream (packaged)
73899931. Meterlezers, afstandsbediening | Meter readers, remote

Werken bij ADMIN. DIRECTE BELAST.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADMIN. DIRECTE BELAST.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADMIN. DIRECTE BELAST.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADMIN. DIRECTE BELAST.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Chauffeur CE M/V tewerkstelling Kalmthout (357/17712) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een chauffeur CE voor een bedrijf te Kalmthout. Het bedrijf is gespecialiseerd in ophaling, opslag en vervoer van papier. Het takenpakket van de chauffeur CE die wij zoeken: ophalen van papier bij bedrijven zorgen voor een goede service die het bedrijf wil aanbieden aan zijn klanten

  • Lijnverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een voedingsbedrijf in regio Kortrijk, zoekt een lijnverantwoordelijke. Als lijnverantwoordelijke neem je de verantwoordelijkheid over het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse producties pralines volgens de planning aan je productielijn. Je coördineert en motiveert je medewerkers aan de lijn en je communiceert en rapporteert naar je collega lijnverantwoordelijke, planner en productieverantwoordelijke.

  • Monteur (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Nevele- voltijds / deeltijds (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Nevele zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulpen / poetshulpen (Sthep Care) bij ouderen en zieken - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Dat wil jij toch ook? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER goede kennis Engels (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit : Opmaken van op maat offertes Ingeven en aanmaken van de klantendossiers Administratieve ondersteuning Contacten met de diverse interne departementen Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gereputeerde speler in zijn expertisedomein en typeren zich door aangename werkomgeving, goede work life balance en ruime ontwikkelings - en opleidingskansen. Ze kijken uit naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER met oog voor detail en goede praktische kennis van het Engels. 

  • Calculator/werkvoorbereider (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Als calculator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het volledige calculatieproces (aanbestedingen en particulieren) binnen ons bedrijf, dit binnen de vooropgestelde tijdslijnen. Tevens verzorg je de benodigde rapportering en informatierol omtrent dit proces. Volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket: Je analyseert nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, …. Je berekent alle benodigde middelen (manuren, materialen, transportkosten, kosten verbonden aan onderaannemers) Je voorziet alle nodige vergunningen en technische fiches. Je verzorgt of assisteert de onderhandeling naar de beste prijzen bij alle potentiële leveranciers en (onder)aannemers.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

Zoek naar antwoorden van ADMIN. DIRECTE BELAST. in sociale netwerken
Look for responds of ADMIN. DIRECTE BELAST. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADMIN. DIRECTE BELAST.. Laat een reactie achter voor ADMIN. DIRECTE BELAST.. ADMIN. DIRECTE BELAST. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADMIN. DIRECTE BELAST.. Leave a respond for ADMIN. DIRECTE BELAST.. ADMIN. DIRECTE BELAST. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADMIN. DIRECTE BELAST. op de google maps. Adres en contacten ADMIN. DIRECTE BELAST.
Location of ADMIN. DIRECTE BELAST. on the google maps. Address and contacts of ADMIN. DIRECTE BELAST.

Andere gerelateerde bedrijven als come ADMIN. DIRECTE BELAST. ADMIN. DIRECTE BELAST.: CBC Banque SA | S.P.D.I. | DESSERS EDGARD & LINDA | EMIEL LAUWERS | AUTO GALERIE SEDAT

Other related companies as ADMIN. DIRECTE BELAST.: CBC Banque SA | S.P.D.I. | DESSERS EDGARD & LINDA | EMIEL LAUWERS | AUTO GALERIE SEDAT

ADMIN. DIRECTE BELAST. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADMIN. DIRECTE BELAST., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02598785400. Het bedrijf ADMIN. DIRECTE BELAST. bevindt zich op het adres: G. GEZELLELAAN 82; 2870; PUURS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 711,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Overheidsdiensten. Producten gemaakt in ADMIN. DIRECTE BELAST. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADMIN. DIRECTE BELAST. is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADMIN. DIRECTE BELAST. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADMIN. DIRECTE BELAST., openstaande posities, locatie van ADMIN. DIRECTE BELAST. op de kaart.

ADMIN. DIRECTE BELAST. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADMIN. DIRECTE BELAST., company assigned to the tax number BE02598785400. The company ADMIN. DIRECTE BELAST. is located at the address: G. GEZELLELAAN 82; 2870; PUURS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 711,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Overheidsdiensten. Products created in ADMIN. DIRECTE BELAST. were not found.
The main activity of ADMIN. DIRECTE BELAST. is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ADMIN. DIRECTE BELAST. is not available. You also can look at reviews of ADMIN. DIRECTE BELAST., open positions, location of ADMIN. DIRECTE BELAST. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADMIN. DIRECTE BELAST., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADMIN. DIRECTE BELAST., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADMIN. DIRECTE BELAST., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADMIN. DIRECTE BELAST., employees, financial statistics.