VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.
Private companiesTransportation Equipment • VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.

Contactgegevens VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beelbroekstraat 118; 9040; Gent (Sint-Amandsberg), België

Telefoon (phone): 09 251 83 57 (+32-09 251 83 57) 09 251 83 57 (+32-09 251 83 57)

Fax (fax): 09 251 83 57 (+32-09 251 83 57) 09 251 83 57 (+32-09 251 83 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.
Products information VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.

BTW identificatienummer (tax): BE09985443115
Ondernemingsnummer: 8495422363
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 585,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Osteopaths

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.
(Get full report from official database of BE for VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.
Addition kinds of activities for VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.

3519. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
138902. Testen, meten, opmeten en analysediensten | Testing, measuring, surveying, and analysis services
14999907. Grahamite mijnbouw | Grahamite mining
22111206. Chintz, katoen | Chintz, cotton
26720102. Geëmailleerd papier: gemaakt van gekochte papier | Enameled paper: made from purchased paper

Werken bij VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Kelner (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Dessel zijn we op zoek naar weekendstudenten. Je werkt ofwel in de bediening in de zaal ofwel aan de afwas. Jouw takenpakket: je verwelkomt de klant je neemt de bestelling op je brengt het drinken en het eten aan tafel je rekent af OF je doet de afwas

  • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • Operator - 2 ploegen - Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hout verwerkend bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar operatoren.

  • ORDERPICKERS | VOLTIJDS | 2 PLOEGEN | REGIO GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestigingen in regio Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpallet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijn, magazijnier, logistiek

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U werkt elke voormiddag 4 uren behalve op vrijdag, dan wordt er niet gewerkt bij dit gastgezin.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

  • Student klusjesman 1 dag per week (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    ben je een dag in de week vrij, steek je graag de handen uit de mouwen en verdien je graag een centje bij? je staat in voor algemene klusjes in het magazijn; schilderwerken, lampen vervangen,...

  • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Vaste Job

    Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

Zoek naar antwoorden van VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. in sociale netwerken
Look for responds of VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.. Laat een reactie achter voor VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.. VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.. Leave a respond for VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.. VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. op de google maps. Adres en contacten VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.
Location of VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. on the google maps. Address and contacts of VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.: FLEUROVER SA | PROXIGAZ | Demarneffe Veerle | HERELEC | Solvay Healthcare Ltd.

Other related companies as VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B.: FLEUROVER SA | PROXIGAZ | Demarneffe Veerle | HERELEC | Solvay Healthcare Ltd.

VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09985443115. Het bedrijf VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. bevindt zich op het adres: Beelbroekstraat 118; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 585,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Osteopaths. Producten gemaakt in VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B., openstaande posities, locatie van VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. op de kaart.

VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B., company assigned to the tax number BE09985443115. The company VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. is located at the address: Beelbroekstraat 118; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 585,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Osteopaths. Products created in VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. were not found.
The main activity of VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. is not available. You also can look at reviews of VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B., open positions, location of VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN MEIRHAEGHE A/D.O.-M.R.O.B., employees, financial statistics.