SPELGATTI T (DO)

Particuliere bedrijvenWatervervoer • SPELGATTI T (DO)
Private companiesWater Transportation • SPELGATTI T (DO)

Contactgegevens SPELGATTI T (DO): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPELGATTI T (DO): address, phone, fax, email, website, opening hours

SPELGATTI T (DO)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Tavalle 110; 4400; Flémalle (Mons-lez-Liège), België

Telefoon (phone): 04 234 13 12 (+32-04 234 13 12) 04 234 13 12 (+32-04 234 13 12)

Fax (fax): +32 (60) 491-43-43 +32 (60) 491-43-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPELGATTI T (DO): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPELGATTI T (DO)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPELGATTI T (DO)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPELGATTI T (DO), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPELGATTI T (DO). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPELGATTI T (DO), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPELGATTI T (DO). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPELGATTI T (DO)
Products information SPELGATTI T (DO)

BTW identificatienummer (tax): BE08914550781
Ondernemingsnummer: 5452484130
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 135,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in SPELGATTI T (DO) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Osteopaths

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPELGATTI T (DO)
(Get full report from official database of BE for SPELGATTI T (DO))

Aanvulling soorten activiteiten voor SPELGATTI T (DO)
Addition kinds of activities for SPELGATTI T (DO)

2262. Afwerkende planten, met de hand gemaakt | Finishing plants, manmade
363599. Huishoudelijke stofzuigers, nec | Household vacuum cleaners, nec
637101. pensioenen | Pensions
28359902. Bloedderivaat diagnostische middelen | Blood derivative diagnostic agents
34310104. Zinkjes: gelakt ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Sinks: enameled iron, cast iron, or pressed metal
34520100. Pins | Pins
35310611. Schopladers | Shovel loaders
38210104. Klinische laboratoriuminstrumenten, behalve medische en tandheelkundige | Clinical laboratory instruments, except medical and dental

Werken bij SPELGATTI T (DO): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPELGATTI T (DO): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPELGATTI T (DO). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPELGATTI T (DO). Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende personeelsdienst - vervangingsopdracht tot juni 2019 (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die in HR kennis heeft van registratie van documenten en procedures omtrent afwezigheden? Werk je graag in een ondersteunende functie? Zie je het zitten om je voor een tijdelijke periode te engageren bij onze klant in Opglabbeek waar maar liefst 700 medewerkers werken? Bekijk dan zeker onderstaande functie-omschrijving: Je staat in voor de administratie rond aanwezigheden: tijdsregistratie, sociale documenten opmaken, medische onderzoeken inplannen, contacten met arbeidsgeneesheer, officiële documenten verwerken. Je buigt je over verzekeringsdossiers, opmaak en opvolging van contracten, part-time tewerkstelling... Je zal ook afgelijnde taken krijgen ter ondersteuning van de andere administratieve takken van het personeelsbeheer. Je hebt een onthaalfunctie voor nieuwe medewerkers en bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers. Verder ben je een klankbord voor leidinggevenden en geef je hen advies i.v.m. arbeidsomstandigheden, sociale wetgeving en procedures. Ben je geïnteresseerd in deze functie mail ons dan je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem contact met ons op 011260022.

  • renovatie arbeider (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal meehelpen in de totaal renovaties je zal instaan voor zowel metselwerk afbraakwerken binnenhuisafwerking...

  • Huishoudhulp (M/V) Sint-Andries/Sint-Michiels Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Sint Andries en Sint Michiels Brugge

  • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

  • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Logopedist (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: THERAPEUTISCH CENTRUM BABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    We behandelen voornamelijk leer- en taalstoornissen. Overdag ga je naar scholen om therapie te geven en ’s avonds werk je in de praktijk.

Zoek naar antwoorden van SPELGATTI T (DO) in sociale netwerken
Look for responds of SPELGATTI T (DO) in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPELGATTI T (DO). Laat een reactie achter voor SPELGATTI T (DO). SPELGATTI T (DO) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPELGATTI T (DO). Leave a respond for SPELGATTI T (DO). SPELGATTI T (DO) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPELGATTI T (DO) op de google maps. Adres en contacten SPELGATTI T (DO)
Location of SPELGATTI T (DO) on the google maps. Address and contacts of SPELGATTI T (DO)

Andere gerelateerde bedrijven als come SPELGATTI T (DO) SPELGATTI T (DO): AUBIER-COLARD | ECOLE MATERNELLE LIBRE | N. SERBRUYNS | MICHEL CORTVRIENDT | ASBL La Coupole

Other related companies as SPELGATTI T (DO): AUBIER-COLARD | ECOLE MATERNELLE LIBRE | N. SERBRUYNS | MICHEL CORTVRIENDT | ASBL La Coupole

SPELGATTI T (DO) is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPELGATTI T (DO), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08914550781. Het bedrijf SPELGATTI T (DO) bevindt zich op het adres: Rue Tavalle 110; 4400; Flémalle (Mons-lez-Liège). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 135,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Osteopaths. Producten gemaakt in SPELGATTI T (DO) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPELGATTI T (DO) is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPELGATTI T (DO) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPELGATTI T (DO), openstaande posities, locatie van SPELGATTI T (DO) op de kaart.

SPELGATTI T (DO) is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPELGATTI T (DO), company assigned to the tax number BE08914550781. The company SPELGATTI T (DO) is located at the address: Rue Tavalle 110; 4400; Flémalle (Mons-lez-Liège). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 135,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Osteopaths. Products created in SPELGATTI T (DO) were not found.
The main activity of SPELGATTI T (DO) is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SPELGATTI T (DO) is not available. You also can look at reviews of SPELGATTI T (DO), open positions, location of SPELGATTI T (DO) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPELGATTI T (DO), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPELGATTI T (DO), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPELGATTI T (DO), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPELGATTI T (DO), employees, financial statistics.