Segers

Contactgegevens Segers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Segers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Segers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentsestraat 3 Box 2; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): 051 30 33 55 (+32-051 30 33 55) 051 30 33 55 (+32-051 30 33 55)

Fax (fax): 051 31 89 55 (+32-051 31 89 55) 051 31 89 55 (+32-051 31 89 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Segers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Segers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Segers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Segers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Segers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Segers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Segers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Segers
Products information Segers

BTW identificatienummer (tax): BE06068542480
Ondernemingsnummer: 6146270751
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 598,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Segers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Orthopedists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Segers
(Get full report from official database of BE for Segers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Segers
Addition kinds of activities for Segers

769918. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services
35780000. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
50830101. Veeteelt | Livestock equipment
86410501. Condominium vereniging | Condominium association
87210202. Payroll accounting service | Payroll accounting service

Werken bij Segers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Segers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Segers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Segers. Looking for open vacancies in other companies

  • Executive Assistant (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een Executive Assistant aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter deze bedrijvigheid kan zorgen voor een goede ondersteuning van het Management? Als Executive Assistant bied je een ondersteuning voor allerhande administratieve en organisatorische taken. Je staat het Management bij in hun dagdagelijkse werking. Je doet hun agendabeheer en organiseert en bereidt vergaderingen en conferenties voor. Je bent het aanspreekpunt voor reisaanvragen en boekt de nodige vluchten en tranfers. Je staat in voor het beheer van de poolcars en zoveel meer.

  • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ID LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

  • Lijnoperator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

  • Inpakker met groene vingers (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitscontrole op de producten (kruiden en eetbare bloemen) en zal deze nadien ook verpakken. Je zorgt ook voor het onderhoud van je werktafel en je slaagt erin een goed tempo te behouden. Aangezien het rechtstaand werk is mag je geen fysieke klachten hebben. Je bent bovendien flexibel om te kunnen starten om 7u00 's morgens. Door de drukke eindejaarsperiode vraagt deze klant voor de vestiging in Vlezenbeek 4 inpakkers/inpaksters en twee inpakkers/inpaksters voor de vestiging te Brussel. Deze tewerkstelling start vanaf eind november tot begin januari. Interesse? Wees dan snel en bel Konvert Interim Halle op het nummer 02/381.23.71 en stuur je cv door naar [email protected] met vermelding ''Inpakker met groene vingers''

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Activate

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Kassamedewerker kerstvakantie (jobstudent) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Plopsa shows in Plopsaland De Panne zijn we op zoek naar een kassamedewerker van zaterdag 22/12 tem zondag 30/12. Uren zullen ongeveer van 9u à 9u30 tot 15u. Er is een halve dag opleiding voorzien in Antwerpen om het ticketingsysteem te kennen en de kassa te kunnen bemannen.

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

Zoek naar antwoorden van Segers in sociale netwerken
Look for responds of Segers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Segers. Laat een reactie achter voor Segers. Segers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Segers. Leave a respond for Segers. Segers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Segers op de google maps. Adres en contacten Segers
Location of Segers on the google maps. Address and contacts of Segers

Andere gerelateerde bedrijven als come Segers Segers: FLACE PACKING NV | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | CHARIO CHOCOLATERIE | LABODENT | LANA-OPLEIDINGEN

Other related companies as Segers: FLACE PACKING NV | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | CHARIO CHOCOLATERIE | LABODENT | LANA-OPLEIDINGEN

Segers is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Segers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06068542480. Het bedrijf Segers bevindt zich op het adres: Gentsestraat 3 Box 2; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 598,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Orthopedists. Producten gemaakt in Segers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Segers is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Segers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Segers, openstaande posities, locatie van Segers op de kaart.

Segers is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Segers, company assigned to the tax number BE06068542480. The company Segers is located at the address: Gentsestraat 3 Box 2; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 598,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Orthopedists. Products created in Segers were not found.
The main activity of Segers is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Segers is not available. You also can look at reviews of Segers, open positions, location of Segers on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Segers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Segers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Segers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Segers, employees, financial statistics.