ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY

Contactgegevens ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molsekiezel 44; 3920; Lommel, België

Telefoon (phone): 011 54 19 15 (+32-011 54 19 15) 011 54 19 15 (+32-011 54 19 15)

Fax (fax): 011 55 29 54 (+32-011 55 29 54) 011 55 29 54 (+32-011 55 29 54)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY
Products information ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY

BTW identificatienummer (tax): BE09358398437
Ondernemingsnummer: 4156097412
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 306,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Shoemakers

Product categorie (product category): Orthopedists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY
(Get full report from official database of BE for ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY
Addition kinds of activities for ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY

362101. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
17110300. Sprinkler contractors | Sprinkler contractors
23990502. Hand geweven kleding | Hand woven apparel
30110201. Landbouwbanden, pneumatisch | Agricultural tires, pneumatic
35410103. Afrekenmachines | Countersinking machines
80999902. Oogbanken | Eye banks
93110101. Douane-bureau | Customs bureau

Werken bij ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent Supermarktmanager (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een supermarkt waarbij klantcontact en vriendelijkheid hoog in het vaandel wordt gedragen! Takenpakket in een notendop: Dagelijkse leiding over de winkel Fungeren als voorbeeld met betrekking tot klantvriendelijkheid, cultuurwaarden van de winkel Je bent in staat tot sterke mondelinge communicatie Je staat dichtbij de medewerkers en dichtbij de klant. Je maakt daarbij actief contact. Je signaleert verbeterpunten. Je rapporteert aan de filiaalmanager Je plant je werk grondig in Je bent in staat om opbouwend aan te sturen op het personeel

  • Drie halfautomaatlassers en één aluminiumlasser gezocht! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industrieel bedrijf in Erembodegem, zijn wij op zoek naar verschillende lassers In totaal zoeken wij drie halfautomaat lassers en één aluminiumlasser. Je komt terecht in een groeiend bedrijf

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wortegem-Petegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deinze-Eke-Nazareth (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Deinze-Eke-Nazareth zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen. Een afwisselende job met een planning op maat. U kan zelf kiezen hoeveel uur u per week wilt werken. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis binnen het kader van dienstencheques. Je bent betrouwbaar en stipt en werkt zelfstandig. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Activate

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Distributie chauffeur C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DS TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Als bloeiend distributievervoerder zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in het bezit van rijbewijs C Profiel U hebt een rijbewijs C (een attest ADR colli is een pluspunt). U woont in de ruime regio van Sint-Niklaas. U kan veilig en zelfstandig werken en bent ook collegiaal. U bent ordelijk, stipt, zorgvuldig, klantvriendelijk en u past zich snel aan aan wijzigende omstandigheden. Een goede geografische kennis is als chauffeur uiteraard onmisbaar. U bent in het bezit van een eigen vervoermiddel.

  • Front End Drupal Developer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOVATION

    Type: Vaste Job

    Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY in sociale netwerken
Look for responds of ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY. Laat een reactie achter voor ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY. ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY. Leave a respond for ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY. ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY op de google maps. Adres en contacten ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY
Location of ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY on the google maps. Address and contacts of ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY

Andere gerelateerde bedrijven als come ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY: EVERDO | WILLY DE NEVE | J.C. BOUSSU | JAC | Foto ID

Other related companies as ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY: EVERDO | WILLY DE NEVE | J.C. BOUSSU | JAC | Foto ID

ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09358398437. Het bedrijf ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY bevindt zich op het adres: Molsekiezel 44; 3920; Lommel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 306,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Orthopedists. Lijst met producten zijn Shoemakers.
De hoofdactiviteit van ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY, openstaande posities, locatie van ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY, company assigned to the tax number BE09358398437. The company ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY is located at the address: Molsekiezel 44; 3920; Lommel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 306,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Orthopedists. List of products are Shoemakers.
The main activity of ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY is not available. You also can look at reviews of ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY, open positions, location of ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORTHO-FINE LODEWIJKS EDDY, employees, financial statistics.