CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF
Private companiesJustice, Public Order and Safety • CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF

Contactgegevens CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Galilée 10C; 1301; Wavre (Bierges), België

Telefoon (phone): 010 41 91 59 (+32-010 41 91 59) 010 41 91 59 (+32-010 41 91 59)

Fax (fax): 010 41 90 92 (+32-010 41 90 92) 010 41 90 92 (+32-010 41 90 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF
Products information CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF

BTW identificatienummer (tax): BE09330383300
Ondernemingsnummer: 7935943603
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 101,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Orthopedists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF
(Get full report from official database of BE for CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF
Addition kinds of activities for CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF

4481. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
20150106. Kip, geslacht en gekleed | Chicken, slaughtered and dressed
20150805. Turkije, verwerkt: bevroren | Turkey, processed: frozen
36990103. betatrons | Betatrons
38250328. Volt-ohm milliammeters | Volt-ohm milliammeters

Werken bij CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF. Looking for open vacancies in other companies

  • Host(ess) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

  • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SOWEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio van Mechelen, dit zowel bij jonge gezinnen als oudere en/of hulpbehoevende personen.

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • Mechanical designer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Arts (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

Zoek naar antwoorden van CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF. Laat een reactie achter voor CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF. CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF. Leave a respond for CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF. CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF op de google maps. Adres en contacten CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF
Location of CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF on the google maps. Address and contacts of CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF: Willème C | JEAN-MARIE SABLAIN | LAPEINTER | Vandaele R | BELKI

Other related companies as CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF: Willème C | JEAN-MARIE SABLAIN | LAPEINTER | Vandaele R | BELKI

CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09330383300. Het bedrijf CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF bevindt zich op het adres: Avenue Galilée 10C; 1301; Wavre (Bierges). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 101,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Orthopedists. Producten gemaakt in CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF, openstaande posities, locatie van CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF op de kaart.

CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF, company assigned to the tax number BE09330383300. The company CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF is located at the address: Avenue Galilée 10C; 1301; Wavre (Bierges). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 101,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Orthopedists. Products created in CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF were not found.
The main activity of CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF is not available. You also can look at reviews of CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF, open positions, location of CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE ORTHOPEDIQUE DU PIED ENERGETIQUE ET SPORTIF, employees, financial statistics.